|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nezaupanje
4.11.2009 14:23:55   
diana 28
Že kar nekaj časa si želim, da bi dobila mnenje z vaše strani glede moje situacije. Mogoče je že prepozno in je moja zveza pri koncu a vseeno me zanima ali sem res jaz čudna in v zmoti. S partnerjem sva skupaj šest let, med nama je velika razlika v letih vendar sva se zelo ujela že od začetka.

Problem je nastal zaradi mojega nezaupanja. Na začetku najine zveze se je veliko hecal na račun drugih žensk v smislu- kako so mu všeč in jaz sem vzela to resno in sem se počutila slabo vsakič ko je to omenjal. Sčasoma je postalo zelo hudo in načelo je mojo samozavest..... Začela sem se spraševati - ali nisem dovolj lepa za njega.... ali mu druge res pomenijo več ..... Poleg vsega pa je zelo težko izkazoval čustva do mene. Po eni strani je vzdihoval ko se je pojavila kakšna lepotica, ko sem hotela kakšno lepo besedo pa sem jo zelo težko dobila. A sem se navadila pač da ne zna izkazovat čustva, kot bi si jaz želela.

Delala sva v istem podjetju, kjer sva se tudi spozanala.... tam je veliko punc, ki dobesedno tekmujejo katera bo bolj izzivalno oblečena in katera bo bolje izgledala. To me na začetku sploh ni motilo sčasoma pa sem se začela bati, da ga zmešajo. Še posebej sem se bala, ker se je prej velikokrat  ''hecal'' in vzdihoval na račun takšnih lepotičk. Zelo me je začelo moriti sumičenje in ljubosumje. Načelo je tudi najino zvezo saj sem ga začela obtoževat in se veliko kregala z njim. Nikakor nisem mogla pridobiti nekega zaupanja, da bi lahko šla naprej. user posted image  Pa ne mislite, da sem kakšna grdobca zakompleksana.

Sedaj ne delava več v istem podjetju in odločil se je, da gre na novoletni žur. Ko mi je povedal me je kar panika primla- domišlija je kar poletela in sva se spet skregala.  Vse skupaj mi otežuje še dejstvo, da sta v  času ko ne delam več v tem podjetju dva zakona razpadla in to je še bolj ''potrdilo'' moje slutnje. Vem, da sem po eni strani v zmoti saj mogoče ni tako kot si jaz vse skupaj predstavljam, po drugi strani pa ostaja ta grozen strah, da se vsakokrat meša.

Vem, da se vam bo zdelo, da potrebujem pomoč-tega se tudi jaz po eni strani zavedam. Rada bi le vaše mnenje - ali sem res jaz v zmoti?user posted image  
On sicer pravi, da ni tako...da ga takšne ženske ne zanimajo in se je le hecal in delal norca iz tega ...... in da bi že zdavnaj odšel, če bi bilo tako.
Jaz pa ne vem kaj naj si mislim....zakaj je ta grozen strah in nezaupanje v meni!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nezaupanje
4.11.2009 14:30:13   
Anonimen
JST BI REKLA....PES KI LAJA, NE GRIZE...

(odgovor članu diana 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2009 14:30:58   
Anonimen
sry caps

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2009 14:33:35   
kajalin*
Tud js mislim tako.
lej moj se tud heca,pa sm bla ljubosumna pa sm še sam se kuliram,k vem da me ima rad,to dokazuje k je z menoj,ne z njimi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2009 14:35:57   
bučkabb
se strinjam sto frazo

drgač pa po moje res rabiš pomoč, da ne bi smel it na novoletno zabavo je mal čudno no

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2009 14:41:00   
aria81
Poznam takega. Moj možek tudi včasih gleda vse kar lazi in plazi. Jaz se nisem nikoli obremenjevala s tem. Še posebno so vsi korajžni ko so v družbi, mi pa samo zraven gledamo in poslušamo komentarje.
Tako, da zdaj vsakih ko gre kaka luštna punca mimo in komentira, komentiram še jaz. Vedno pa se zaključi "ti si lepša". user posted image  Moški pač ....

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2009 14:48:06   
vekybel
Ja če je velika razlika med vama zna biti marsikaj. Kdo pa je starejši od vaju?
Res je da pes ki laja ne grize sam jz osebno moškim ne verjamem preveč. Sem v zelo lepi zvezi in pričakujeva otroka, ljubim ga, rada ga imam sam mu ne zaupam 100% ampak 95% ker se nikoli ne ve.
Leta nazaj sem bila v zvezi z moškim ki je bil tak tih pa nikoli pogledal za žensko kaj šele da bi pokomentiral in na koncu je on mene prevaral, tako da tudi o pregovorih je nekaj resnice.
Sama veš kaj se dogaja doma, če je dosti odsoten ali skozi nekam hodi je pa prav da malo po tihem opazuješ vse skupaj, včasih je treba tudi za njim če je tako. Ljubosumje pa probaj malo umaknit stran da ti bo lažje vse skupaj spremljat. Ženske ki niso doživele prevare ne razumejo tega. Sama sem bila prevarana in zato vse skupaj gledam tako na te stvari. Vsaka ve če ti ni vseeno za tvojega moškega boš naredila vse, če pa ti je vseeno te briga za vse in si z njim lih iz navade in to tudi ni nič.

Želim ti vse naj naj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2009 14:49:00   
janapan
Zato da se slabo počutiš si kriva sama in to se moraš zavedat. Pri tem kar si zapisala nisem opazila nič kaj netipično moškega....vsi moški radi kdaj pogledajo za kakšno lepo punco...včasih tud za ne prou lepo ; )....mislim da te tvoj še bolj špika ker vidi da ti ni vseeno - nekateri so pač taki....ampak ker se mu ne zdi to nič takega....tud to da se ti ne počutiš dobro mu ni nič takega.

DRugo.....morala bi biti še bolj ponosna da si ga ulovila sploh če je na tisti firmi veliko lepih punc. Ko boš začela spoštovati sebe te bodo tudi drugi

Tretje....za novoletni žur pa res ni treba bit ljubosumna. Ti žuri so dejstvo in če si si mislila da tvoj ne bo šel, ker tebe to moti......si ti mal čudna oprosti. M akaj bi si ti mislila če bi bla situacija obrnjena....

mislim da mal pretiravaš, tvoje situacije pa tako ali tako ne poznam toliko da bi lahko komentirala kaj več kot to

(odgovor članu aria81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2009 15:08:54   
bskrle
Jaz vem, da moj mož fajn prečekira ženske, sploh tiste, ki so bolj izzivalno oblečene, pa v kolektivu je le peščica moških.
Samo midva sva poročena in imava te stvari razdelane, kaj pa vidva?

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2009 15:09:16   
diana 28
Nisem mu prepovedala in rekla naj ne gre.... to še zdaleč ne, ker vem, da nebi bilo prav kaj takega. Seveda naj gre... samo strah pa me je ....in to zelo user posted image ...

Je pa on starejši od mene .... in po eni strani vem, da bi lahko bil samo vesel, da me ima ....

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2009 15:14:53   
diana 28
Ne, midva nisva poročena ... jasno pa je obema, da varanje ne pride v poštev...  Če do tega pride greva narazen. To veva oba.

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.11.2009 15:21:00   
vekybel
No če je tako potem ne rabi te biti strah, ker kot si rekla je lahko samo vesel da te ima.
Prepusti se vajini zvezi, njemu in ne dopusti da ti ljubosumje uniči to kar imaš!
Verjetno si preveč ljubosumna in prav zaradi tega ga lahko izgubiš!
Res ni potrebe se obremenjevat z tem, če bo prišlo do tega bo in ti sigurno ne boš na izgubi ampak o tem ti ni treba razmišljat. Če bi res bil tak bi bil skoz od doma in ne s teboj.

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.11.2009 15:30:15   
amii
Joj, ne si kvarit veze z ljubosumjem. A sploh veš koliko lepih trenutkov s tem spustiš?
Če te bo želel prevarati, te bo. Če te bo želel zapustiti, te tudi bo.  S svojim ljubosumjem boš stvar le pospešila, nikakor ne preprečila.

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.11.2009 15:31:53   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: amii

Joj, ne si kvarit veze z ljubosumjem. A sploh veš koliko lepih trenutkov s tem spustiš?
Če te bo želel prevarati, te bo. Če te bo želel zapustiti, te tudi bo.  S svojim ljubosumjem boš stvar le pospešila, nikakor ne preprečila.

Se total strinjam

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.11.2009 15:40:36   
ledenaa
Se tudi jaz podpišem pod to,bi pa rekla še drugo: če pravi da ga nobena ne zanima laže :)
Seveda da ga,jaz nikoli nisem bila ljubosumna,še celo z dragim skupaj gledava ženske in on meni pravi kaj mu je na njej všeč in tudi jaz kaj je meni na njej všeč

Itak je logično da so mu telesno všeč tudi druge ženske ne samo ti
saj meni so tudi všeč mišice in kar topim se ko vidim kakšnega fanta z lepo postavo ,to pa ne pomeni da bi zavrgla vsa ta leta zaradi tega,ker mi je pač nekdo telesno všeč
No vsaj jazuser posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.11.2009 15:44:11   
rija
Diana, ne vem kaj si pričakovala tukaj: RRovke imajo ja same super dedce: ne prdijo, ne pijejo, so super očki, ne varajo, samo tu in tam pogledajo za drugimi....user posted image

Torej: če nimaš razloga se probaj skulirati, ker matraš s tako ljubosumnostjo sama sebe.

Ne trdim pa, da ni treba biti vedno na preži z eno oko....konkurenca je očitno hudauser posted image  user posted image in vedno več ljudi nima pojma, kaj so moraln vrednote...oz. jim to gladko malo dol visi.

Kar hudo mi postane, ko v moji okolici zvem vsak teden za par, ki se ločujeuser posted image

Samo na zalogo se sekirat pa tudi nima smisla.

...vox populi...

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.11.2009 16:41:44   
diana 28
Verjetno imate prav, da sem jaz preveč ljubosumna in da sem uničila s tem veliko lepega. Poskušala bom nekaj narediti na tem.... če je mogoče še v tej zvezi.... Če ne, bom morala pa za naprej vedeti, da to ne pelje nikamor. Ne morem mu preprečiti ničesar. Če bo želel bo odšel k drugi...tako ali drugače. Sedaj je samo na meni, da pri sebi razčistim določene zadeve, čeprav je malo težko, ker še sama ne vem kako naj se tega rešim.

Vesela sem za vaša mnenja..... Še posebej pa vekybeluser posted image  ...želim ti lepo nosečnost in vse dobro.... user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.11.2009 16:51:46   
Pat74
Diana, ne vem kaj si pričakovala tukaj: RRovke imajo ja same super dedce: ne prdijo, ne pijejo, so super očki, ne varajo, samo tu in tam pogledajo za drugimi....

Ampak temu sem se pa morala nasmejat - rija - ti si pa res posrečena, škoda da te osebno ne poznam.

Lahko še ti poskusiš  s komentarji o mimoidočih moških - kakšna ritka ... in podobne cvetke.

Pogovorita se!

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.11.2009 17:52:15   
ThinkPink
Meni pa je čisto mimo, da se vedno ženski, ki ji ne paše moževo oz. partnerjevo pogledovanje za drugimi (pa magari gre za šalo), reče, naj se skulira. Zakaj pri hudiču bi se ženska vedno mogla skulirati in je že vnaprej obtožena na posesivno obsedeno osebo, ker ji ne paše, da njen dec vzhihuje ob pogledu za drugimi? A on si lahko pa vse privošči ali kaj? Neka pravila pa menda morajo biti v zvezi. In če ženski ne paše pogledovanje in dajanje opazk, potem se mora tukaj moški skulirati in se vzdržati bedastih izjav. Navsezadnje kaj ima tip od tega, razen da naredi žensko na koncu čisto zakompleksano in ljubosumno na vsako babo, ki gre mimo? Res je, da pes, ki laja, ne grize. Samo saj moški niso psi, so civilizirani, kultivirani osebki in naj se tudi obnašajo tako. Če je zrel in normalen človek, bi se vzdržal vsakršnih opazk na račun lepote drugih bejb.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.11.2009 17:58:21   
rija
Ja pol je pa edina rešitev, da ga nabrca skozi vrata, ne?

Ker tip očitno to počne od takrat, ko ga je spoznala in možnosti, da bi nehal so minimalne.

Ali si s takim ali nisi.

In saj veš, spremeniš lahko edino sebe.

...vox populi...

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.11.2009 18:07:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28

Jaz pa ne vem kaj naj si mislim....zakaj je ta grozen strah in nezaupanje v meni!

Ti ne ves...kako naj ve kdo drug?

(odgovor članu diana 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
4.11.2009 18:10:42   
diana 28
Točno to se je zgodilo.... postala sem čisto zakompleksana in ljubosumna na vsako babo, ki gre mimo.....

Po določenem času ko je to dojel pa se je skuliral, vendar strah ostane saj veš oz. predvidevaš kaj se z njim dogaja.....

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.11.2009 18:35:12   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: amii

se popolnoma strinjam

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.11.2009 19:37:56   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink

Meni pa je čisto mimo, da se vedno ženski, ki ji ne paše moževo oz. partnerjevo pogledovanje za drugimi (pa magari gre za šalo), reče, naj se skulira. Zakaj pri hudiču bi se ženska vedno mogla skulirati in je že vnaprej obtožena na posesivno obsedeno osebo, ker ji ne paše, da njen dec vzhihuje ob pogledu za drugimi? A on si lahko pa vse privošči ali kaj? Neka pravila pa menda morajo biti v zvezi. In če ženski ne paše pogledovanje in dajanje opazk, potem se mora tukaj moški skulirati in se vzdržati bedastih izjav. Navsezadnje kaj ima tip od tega, razen da naredi žensko na koncu čisto zakompleksano in ljubosumno na vsako babo, ki gre mimo? Res je, da pes, ki laja, ne grize. Samo saj moški niso psi, so civilizirani, kultivirani osebki in naj se tudi obnašajo tako. Če je zrel in normalen človek, bi se vzdržal vsakršnih opazk na račun lepote drugih bejb.

Jaz bi se kar podpisala. Če svojega partnerja spoštuješ potem tudi mislim, da se nebi vlekel po tleh za drugimi. Meni na pamet ne pade, da bi v pričo mojega ali za hrbtom komentirala druge tipe. Halo?? Saj pa ja tega človeka spoštujem, cenim in neizmerno ljubim. Pa nabrcam tipa v j... in rit če za mene nima ene lepe besede... ne zna izkazovat ljubezen, a za druge pa ima same komplimente in oh in sploh. Nevem no, jaz gledam tak na to.

Ženske ki dovoljujejo tako obnašanje, nimajo pikico samo spoštovanja in se niti malo ne cenijo. Stojijo zraven tipa, kateri komentira pismo je ona dobra. Glej kako ima dobro rit, uau kaj si ti ja nor, žena poglej kakšen dekolte ima..... mmmmm kaj bi ji delal.... Ženkica pa stoji zraven pa kima, ja dragi res je dobra bejba ni kaj. user posted image  Za mene je tip ki to počne totalni egoist.

Kaj se pa tiče varanja. Res je, če te bo htel prevarat te itak bo, pa če se ti na glavo postaviš. Tako da... ogromno rib je v vodi punca, Pa naj gre, saj bo drugi mimo priplaval. En ki bo imel oči tudi zate, ne samo za druge.

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 4.11.2009 19:39:11 >

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.11.2009 20:12:44   
loncica
Meni gre tudi ful na živce to komentiranje. Meni niti na pamet ne pride, da bi bila kje z možem v družbi, pa bi kolegici rekla, u poglej kolk je un tip lušt, pa kako fejst rit ima. In enako pričakujem od svojega moža, on to ve in spoštuje. Kaj pa komentirajo dedci, ko so sami pa itak ne vem:)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?