Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink Meni pa je čisto mimo, da se vedno ženski, ki ji ne paše moževo oz. partnerjevo pogledovanje za drugimi (pa magari gre za šalo), reče, naj se skulira. Zakaj pri hudiču bi se ženska vedno mogla skulirati in je že vnaprej obtožena na posesivno obsedeno osebo, ker ji ne paše, da njen dec vzhihuje ob pogledu za drugimi? A on si lahko pa vse privošči ali kaj? Neka pravila pa menda morajo biti v zvezi. In če ženski ne paše pogledovanje in dajanje opazk, potem se mora tukaj moški skulirati in se vzdržati bedastih izjav. Navsezadnje kaj ima tip od tega, razen da naredi žensko na koncu čisto zakompleksano in ljubosumno na vsako babo, ki gre mimo? Res je, da pes, ki laja, ne grize. Samo saj moški niso psi, so civilizirani, kultivirani osebki in naj se tudi obnašajo tako. Če je zrel in normalen človek, bi se vzdržal vsakršnih opazk na račun lepote drugih bejb. Jaz bi se kar podpisala. Če svojega partnerja spoštuješ potem tudi mislim, da se nebi vlekel po tleh za drugimi. Meni na pamet ne pade, da bi v pričo mojega ali za hrbtom komentirala druge tipe. Halo?? Saj pa ja tega človeka spoštujem, cenim in neizmerno ljubim. Pa nabrcam tipa v j... in rit če za mene nima ene lepe besede... ne zna izkazovat ljubezen, a za druge pa ima same komplimente in oh in sploh. Nevem no, jaz gledam tak na to. Ženske ki dovoljujejo tako obnašanje, nimajo pikico samo spoštovanja in se niti malo ne cenijo. Stojijo zraven tipa, kateri komentira pismo je ona dobra. Glej kako ima dobro rit, uau kaj si ti ja nor, žena poglej kakšen dekolte ima..... mmmmm kaj bi ji delal.... Ženkica pa stoji zraven pa kima, ja dragi res je dobra bejba ni kaj. Za mene je tip ki to počne totalni egoist. Kaj se pa tiče varanja. Res je, če te bo htel prevarat te itak bo, pa če se ti na glavo postaviš. Tako da... ogromno rib je v vodi punca, Pa naj gre, saj bo drugi mimo priplaval. En ki bo imel oči tudi zate, ne samo za druge.
< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 4.11.2009 19:39:11 >
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|