|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še 46 dni do avgusta
15.6.2005 10:09:26   
Tiamo
jutro punce :zaspan:

Kako ste danes spale?

Jaz sem fenomenalno, samo 1 sem šla na WC :sloncek::sloncek: No zjutraj so me pa prebudili ob 9.00, ker so zunaj rezali drevje :grrr:. Tako, da imam povno glavo žage.....:grrr::grrr:

Včeraj zvečer je bila moja :duda: tok aktvina, da me prav trebušček bolel, Premikal se mi je gor in dol, skakal levo in desno..no ker so me prevzela čusta in je moj :love: že spal, sem vzela kamero da posnamem. Ne boste verjele, samo da sem jo prižgala je zmankalo baterij :(:((:( Upam ,da bom kdaj ujela in posnela valovanje trebuščka.

Drugače se počutim super, nič me ne boli, ni mi slabo, nič me ne pritiska....samo nahod me še malo daje.

Boga tale naša RR Amoss, upam, da nobena od nas ne bo tako trpela...

Se tipkamo,

Lp Tia74
Neposredna povezava do sporočila: 1
   še 46 dni do avgusta
15.6.2005 10:18:40   
Kety
Ojla, sem ze gledala kje kaka avgustovka!:)-

samo toliko, da se pofockam. Tudi mi imamo dane delovni dan, jaz se pocutim bolje in vceraj zvecer je imel tudi moj :duda: gibalne vaje. Cel trebuh se je premikal. Ni vec tistih brcik, kot vcasih ampak pocasno premikanje po trebuhu. Zgleda, da mu zmanjkuje prostora. Ni cudno, ce pa moj trebuscek sploh noce rasti z :duda:. Cez dan ga pa skoraj ne cutim. Me vcasih kar malo zaskrbi, potem pa nestrpno cakam vecer (okrog 22ih), da zacne in da se prepricam, da je vse OK.

Vceraj sva bila v Tosami in sva nakupila vse kar sva pac od tam potrebovala. Sem kupila tako lepe tetra majcke za malega 9nebesa9nebesa9nebesa! Res! Pa se mi niti niso zdele drage (750 sit). A boste ve uporabljale bodije ali tetra majcke. Jaz sem se ocitno odlocila za to drugo, mi je bolj prakticno!!

No, se se kaj tipkamo.

LP Kety

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   še 46 dni do avgusta
15.6.2005 10:23:37   
Seven*
Jaz sem pozna avgustovka, pa vendar.. Ugotovila sem, da mi je zacel trebuh otrdevati. Pa otrocek me tako brca.. Jakob je to pocel sele cisto na koncu. Pa dihat tudi vec ne morem zaradi pritiska na prepono.. Hehe.

Sem pa v polnem zagonu. Ce bo vse po sreci, bom 1.7 diplomirala. Drzite pesti.. Pisem diplomsko kot zmesana!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   še 46 dni do avgusta
15.6.2005 10:41:02   
Tiamo
Seven držimo pesti :angel::angel::angel:

Kety, tudi jaz sem v Tosami kupila par tetra majčk. Kaj bom uporabljala še nevem, imam bodije in tetra majčke.

Zdajle sem bila pridna, sem pospravila kopalnico in sem čist zmatrana..grem mal počivat

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   še 46 dni do avgusta
15.6.2005 10:41:03   
tea01
Seven, čestitke, držim pesti, da ti bo ratalo. Jst imam pa težave z koncentracijo in sem za letos obesila študij na klin. Ne morem več, bolj sm pri koncu, težje se učim.

Meni je včeraj ful trebuh otrdel, se mi je naredil hrib, posledice tega so da se je:duda:obrnila. Zdaj me brca čist z druge strani.

Drugače sva pa super, malo se bojiva vročine, ker imamo tukaj kar 30 stopinj. Kaj šele bo!
Lepo se imejte.
Tea01

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   še 46 dni do avgusta
15.6.2005 13:24:07   
Jessy
Evo, še mene!!!

Vsak dan sem bolj srečna, ker vem, da se mi dnevi službovanja iztekajo! Sicer bom zdaj polno zaposlena s pisanjem spričeval in drugih stvari, ampak, čez 1 teden bo že vse bolje! :bravo::bravo::bravo:

Tudi jaz sem danes le 1x vstala za na WC, zjutraj sem se pa že ob 6h zbudila in bila dovolj naspana, da bi kar vstala, vendar sem se raje še 40 minut svaljkala po postelji. To se mi že dolgo ni zgodilo!!!

Počutje je vredu, še vedno pa se bojim, da naš bebi še vedno ni z glavico navzdol.:(

No, toliko od mene!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   še 46 dni do avgusta
15.6.2005 16:41:34   
Sofi
Joj, tukaj pri nas na Štajerskem pa tak grmi in bliska, kot da je sodni dan, samo čakam še kdaj se bo vlilo, ker prej je bilo vroče že skoraj za umret. Se bo pa nocoj fajn spalo. Prejšnja noč je bila bolj neprespana, nenehno lulanje, pa še pes je zavijal, ja pa moj:love: je smrčal. Zjutraj bi pa spala, ampak morala sem k zobozdravniku.

Moj malček je pa zelo živahen od jutra do večera in še ponoči.Z glavico je obrnjen navzdol, jutri imam pa UZ, da pogledamo, če se je posteljica morda kaj dvignila (je zaželjeno), da bomo lahko normalno rodili. Ja pa trebušček mi otrdeva, skoraj vsak dan za par sekund.Komaj že čakam na ta avgust, da spoznam kdo me tako prijetno pretepa.

Hvala za idejo, bi bilo fajn trebuščka v valovanju posnet, da ga bomo lahko občudovali še leta, pa še otroček se bo lahko gledal...

Lep dan še naprej

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   še 46 dni do avgusta
15.6.2005 16:46:23   
hugolina
Pozdravljene drage :nosecka: in vse ostale :rozica: od izgubljene avgustovke.
Pismo, neki nam rač. zafrkava tko da sem čist out. Kje pa sem lahk mal prečekiram (ampak res brzinsko), pa me že ven vrže :( Se dela na tem, da se bo popravilo :bravo:. No, zdajle sem pa sosedo prosila za mal časa;)

Vidim, da ste pridne, napredujete v vseh pogledih. Pohvalno :bravo::bravo:

Midva sva zadnjič dobila posteljico, pa se mojmu :love: nič ne mudi sestavljat. Sem že prav nervozna, jaz bi pa tko rada imela že pripravljen kotiček za :duda:. Previjalne ne bom kupovala, ker nimam prostora :zmeden: (zaenkrat), bom pa samo podlogo in jo bom imela na pralnem stroju, pa pol tist regalček zraven na koleščkih. Ne vem kje sem prebrala, da je še najbolje v kopalnici, da je pri kraju.

Drugače pa kar se počutja tiče :((:((:((:(( Že tri dni me drži migrena in je groooooozno. No, najhuje je blo prvi dan, ampak mam še kar tako glavo, kot da bi ga cel teden popivala :)-. Kar vse se mi blešči pred očmi, pa najbolj mi paše ležat. Tolaži me edino to, da je :duda: aktiven in to preko celega dneva.

Veste kaj me teži.... in prosim, če bi bila katera tako dobra in mi pomagala.....
Namreč.. PDP imam 22.8. Sestra mi prejšnič ni dala papirjev za CSD, ker naj bi bil še čas :grrr:, pa čeprav ja G omenil. No pa sej to niti ni zej tolk važn. Se pravi papirje dobim 1.7., porodniško pa začnem 25.7. A je to še dovolj zgodej za oddajo papirjev na firmo. Nekje sem zasledila da se na firmo pošlje najkasneje 30 dni pred porodniško :zmeden2::zmeden: In zdej sem čist preč. A bo dovolj časa, a katera ve. Sej vem, da je blo že marsikej o tem napisanega ampak nič pametnega ne najdem :ups: Res bom hvaležna za vsako informacijo.

Drugače pa.... lepo božajte svoje trebuščke, bodite čim bolj v rožicah in pridno odštevajte, ... (ja sedaj pa ni več heca ;))
lp :rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   še 46 dni do avgusta
15.6.2005 21:22:58   
Tiamo
Hudolina,

30 dni pred rokom moraš oddati papirje na CSD. Se pravi 22.7 oddaš papirje, od 1.7 do 22.7 ti jih bodo pa ja v službi potrdili una dva lista.

nočko

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   še 46 dni do avgusta
15.6.2005 21:26:19   
Seven*
Papirje moras oddat dva meseca pred PDP. En mesec prej ze namrec gres na porodnisko. Vsaj kolikor se jaz spomnim.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   še 46 dni do avgusta
15.6.2005 22:13:44   
Tiamo
Ups :ups:, res je 60 dni pred rokom ali najkasneje vsaj dan pred nastopom terminom poroda, sem prepisala iz informacijskega lista CSD.

No tako, da sem imela vseeno prav.

LP Tia74

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?