hugolina -> še 46 dni do avgusta (15.6.2005 16:46:23)
|
Pozdravljene drage :nosecka: in vse ostale :rozica: od izgubljene avgustovke. Pismo, neki nam rač. zafrkava tko da sem čist out. Kje pa sem lahk mal prečekiram (ampak res brzinsko), pa me že ven vrže :( Se dela na tem, da se bo popravilo :bravo:. No, zdajle sem pa sosedo prosila za mal časa;) Vidim, da ste pridne, napredujete v vseh pogledih. Pohvalno :bravo::bravo: Midva sva zadnjič dobila posteljico, pa se mojmu :love: nič ne mudi sestavljat. Sem že prav nervozna, jaz bi pa tko rada imela že pripravljen kotiček za :duda:. Previjalne ne bom kupovala, ker nimam prostora :zmeden: (zaenkrat), bom pa samo podlogo in jo bom imela na pralnem stroju, pa pol tist regalček zraven na koleščkih. Ne vem kje sem prebrala, da je še najbolje v kopalnici, da je pri kraju. Drugače pa kar se počutja tiče :((:((:((:(( Že tri dni me drži migrena in je groooooozno. No, najhuje je blo prvi dan, ampak mam še kar tako glavo, kot da bi ga cel teden popivala :)-. Kar vse se mi blešči pred očmi, pa najbolj mi paše ležat. Tolaži me edino to, da je :duda: aktiven in to preko celega dneva. Veste kaj me teži.... in prosim, če bi bila katera tako dobra in mi pomagala..... Namreč.. PDP imam 22.8. Sestra mi prejšnič ni dala papirjev za CSD, ker naj bi bil še čas :grrr:, pa čeprav ja G omenil. No pa sej to niti ni zej tolk važn. Se pravi papirje dobim 1.7., porodniško pa začnem 25.7. A je to še dovolj zgodej za oddajo papirjev na firmo. Nekje sem zasledila da se na firmo pošlje najkasneje 30 dni pred porodniško :zmeden2::zmeden: In zdej sem čist preč. A bo dovolj časa, a katera ve. Sej vem, da je blo že marsikej o tem napisanega ampak nič pametnega ne najdem :ups: Res bom hvaležna za vsako informacijo. Drugače pa.... lepo božajte svoje trebuščke, bodite čim bolj v rožicah in pridno odštevajte, ... (ja sedaj pa ni več heca ;)) lp :rozica:
|
|
|
|