Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Se vam ne zdi da je morska voda in voda v baz... 15.6.2005 8:35:51
|
|
|
|
bskrle
|
Seveda ne ne silim otrok v vodo. Mora imeti blizu 28- 30 stopinj, da je tako majhnemu otroku všeč, po mojih izkušnjah.
|
|
|
|
Se vam ne zdi da je morska voda in voda v baz... 15.6.2005 9:13:32
|
|
|
|
karmy
|
jzt grem s 3letnikom na terme. kakšne so temparature notranjih bazenov? :zmeden:
|
|
|
|
Se vam ne zdi da je morska voda in voda v baz... 15.6.2005 9:19:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jadransko morje nima nikoli 30 stopinj, tu pa tam včasih avgusta za nekaj dni mogoče pride do 28, ampak bolj ne kot ja!
|
|
|
|
Se vam ne zdi da je morska voda in voda v baz... 15.6.2005 9:53:48
|
|
|
|
Annny
|
Zadnjič, ko je bila taka vročina, sem imela Najo v bazenčku na terasi (v zavetju), pa mi je bilo potem kar žal, ker je drugi dan smrkala. Vodo sem pa dala zelo toplo. Tako da- malce je treba popaziti;)
|
|
|
|
Se vam ne zdi da je morska voda in voda v baz... 15.6.2005 10:39:58
|
|
|
|
tana 1
|
Odvisno je tudi od tega v koliko topli vodi ga doma kopaš. Jest ga namenoma v bolj hladni ( beri ne 37 kot je priporočjivo), zato pa tudi na morju nimamo problemov.Tam do ene 24 pa mislim da moraš vseeno počakati,čeprav smo se mi tudi že v bolj mrzli, pa smo uživali. Lep dan vsem
|
|
|
|
Se vam ne zdi da je morska voda in voda v baz... 15.6.2005 10:46:00
|
|
|
|
Bejba
|
Zato gremo mi sedaj, ko še ni taprave vročine raje v terme, kjer pa je vodica lepo topla in bo čudovito za našega malega smeškota :). LP; B
|
|
|
|
Se vam ne zdi da je morska voda in voda v baz... 15.6.2005 11:11:56
|
|
|
|
Anonimen
|
za tko mejhna otroka more bit voda vsaj 30*C topla. drugače se lahko kaj hitro podhladi! ko gre vn iz vode pa v šlafrok al pa brisačo hit zavit! lp, lara
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?