Se vam ne zdi da je morska voda in voda v bazenih premrzla za malčke? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Pika10 -> Se vam ne zdi da je morska voda in voda v bazenih premrzla za malčke? (15.6.2005 1:48:23)

Mene ba bolj kot vse skrbi, da je kljub temu da je zunaj vroče voda v zunanjem bazen še vedno premrzla za mojega 6-mesečnika. Jaz sem mu zadnjič samo stopalčka namočila in se je že začel držati kot kisla repa in v jok. Se mi zdi, da je bila premrzla.
A ve otroke kar rinete v vodo, če jokajo in jim je voda prehladna?

bskrle -> Se vam ne zdi da je morska voda in voda v bazenih premrzla za malčke? (15.6.2005 8:35:51)

Seveda ne ne silim otrok v vodo.
Mora imeti blizu 28- 30 stopinj, da je tako majhnemu otroku všeč, po mojih izkušnjah.

karmy -> Se vam ne zdi da je morska voda in voda v bazenih premrzla za malčke? (15.6.2005 9:13:32)

jzt grem s 3letnikom na terme. kakšne so temparature notranjih bazenov? :zmeden:

Anonimen -> Se vam ne zdi da je morska voda in voda v bazenih premrzla za malčke? (15.6.2005 9:19:49)

Jadransko morje nima nikoli 30 stopinj, tu pa tam včasih avgusta za nekaj dni mogoče pride do 28, ampak bolj ne kot ja!

Annny -> Se vam ne zdi da je morska voda in voda v bazenih premrzla za malčke? (15.6.2005 9:53:48)

Zadnjič, ko je bila taka vročina, sem imela Najo v bazenčku na terasi (v zavetju), pa mi je bilo potem kar žal, ker je drugi dan smrkala. Vodo sem pa dala zelo toplo. Tako da- malce je treba popaziti;)

tana 1 -> Se vam ne zdi da je morska voda in voda v bazenih premrzla za malčke? (15.6.2005 10:39:58)

Odvisno je tudi od tega v koliko topli vodi ga doma kopaš. Jest ga namenoma v bolj hladni ( beri ne 37 kot je priporočjivo), zato pa tudi na morju nimamo problemov.Tam do ene 24 pa mislim da moraš vseeno počakati,čeprav smo se mi tudi že v bolj mrzli, pa smo uživali.
Lep dan vsem

Bejba -> Se vam ne zdi da je morska voda in voda v bazenih premrzla za malčke? (15.6.2005 10:46:00)

Zato gremo mi sedaj, ko še ni taprave vročine raje v terme, kjer pa je vodica lepo topla in bo čudovito za našega malega smeškota :).

LP; B

Anonimen -> Se vam ne zdi da je morska voda in voda v bazenih premrzla za malčke? (15.6.2005 11:11:56)

za tko mejhna otroka more bit voda vsaj 30*C topla. drugače se lahko kaj hitro podhladi! ko gre vn iz vode pa v šlafrok al pa brisačo hit zavit!

lp, lara

jagoda -> Se vam ne zdi da je morska voda in voda v bazenih premrzla za malčke? (15.6.2005 15:43:48)

Ne vem no. Adam se je letos že kopal v morju. Voda je imela 22-23 stopinj. Mal smo ga najprej zmočili in je pol sam začel čofotat, pol pa še plavat. Povsem brez problema. Seveda ga ne bi silila, če bi jokal. Doma se kopamo pri 37 stopinjah.

Stran: [1]