|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zimski čevlji iz Hofra in Lidla
6.11.2009 10:41:52   
botrca
In po čem jih imajo oz. koliko stanejo...mislim na čevlje? Jaz drugače nisem nikoli kupovala v Lidlu ali Hoferu čevlje, ker se mi zdijo neprimerni za otroke, ker so trdi in neudobni. No, vsak se odloča zase.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.11.2009 13:05:17   
Lolek in Bolek
Se strinjam z Botrco in nekaterimi. Ala trdota in to. Res smo bili zadovoljni samo z ceno, ki je bila nizka, otrok se mi je pa tako smilil v tistih pancarjih od superg, da bog se usmili. Sem šla kupit druge, mehkejše supergice. Teli škornji se mi pa zdijo zelo isti šmoren, tako da hvala res še enkrat, ne bi več!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.11.2009 13:42:48   
meeryana
Ja, meni se tudi smili...nikoli več. Grem po nove. Hvala :).

(odgovor članu Lolek in Bolek)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.11.2009 15:22:09   
Belika
Svakinja je pred časom kupila tam ene čeveljčke za sina, in jih je pokazala pediatrinji, če so vredu, pa jih je zelo pohvalila, sploh verjeti ni mogla da so iz Hoferja in jih je zelo priporočila. Bilo pa je to cca. 2 leti nazaj, in ne vem za kake čevlje točno je šlo...

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.11.2009 21:28:57   
ursulina
HOFER škorenjci: modeli so različni, jaz sem lani dobila za našega malčka krasne ultra mehke in lahke škorenjce, letos je bil mehkejši model ta z rdečimi črtami, pa žal nisem dobila številke, drugi modeli pa so se tudi meni zdeli trdi.

kombinezončki so pa ZAKON! jaz sem izpulila iz novo odprte škatle edinega fantovskega v željeni številki parim babicam izpred nosa, uf... dobesedno greš med volkove user posted image  oz. postaneš eden izmed njih user posted image  no, se pa splača, definitivno, le da je treba mal pretipat modele in materiale...

letos sem čisto slučajno kupila v lidlu zimske škorenjce za malega in so super! včeraj sem šibala po pulije in flis jopico, vse poceni in zelo v redu!

se splača mal spremljat, res se dobi poceni in kvalitetno robo, če le uspeš prit preden je vse pobrano...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
9.11.2009 7:56:05   
livia
Mi smo jih kupili že lani, pa letos spet. In so super. Sploh niso trdi.
Za tiste, ki trdite, da so trdi, da otrok ne zna hodit, mislim, da je bolj problem, da niso navajeni. Saj tudi same veste, da se drugače hodi v čevljih ali pa v škornjih. Otrok se počuti čudno in noge vleče za sabo, a to traja le kratek čas.
No, nam so super. Lani sem jih vzela za rezervo, če bodo prve mokre, pa sem za Chiccotove dala več kot 60€, potem so se pa Hoferjeve za 12€ izkazale za boljše.
Se pa strinjam, da so določeni čevlji (superge, gojzerčki) v Hoferju včasih trdi. Teh en kupujem.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

pleničke
klitia

Kakšne pleničke kupujete oz. katere privoščite svojim otrokom? Pampers so najdražje ampak po številnih poskusih tudi najboljše.

Pampers (48%)

Huggies (2%)

znamka dm (18%)

znamka Mueller (17%)

drugo (15%)

Število vseh glasov: 65

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!