|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zimski čevlji iz Hofra in Lidla
2.11.2009 8:08:07   
ery
Danes je akcija za otroške zimske čeveljčke. Me zanima, če so uredu , jih lahko kupim otroku?? Ali kaj premočijo?

Pa kombinezon za malčke?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zimski čevlji iz Hofra in Lidla
2.11.2009 8:11:17   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: ery

Danes je akcija za otroške zimske čeveljčke. Me zanima, če so uredu , jih lahko kupim otroku?? Ali kaj premočijo?

Pa kombinezon za malčke?

Na tvojem mestu ne bi tu spraševala, ampak šibala v Hofer, če hočeš sploh kaj dobiti...user posted image

Mi smo imeli kombinezone, pa so bili ok, s čevlji pa nimam izkušenj.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2009 8:26:55   
ledenaa
Sem lani kupila škornje iz hoferja
ne premočijo

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2009 8:32:53   
Ribica **
Imeli predlani iz Hoferja - super so bili! Topli in niso premocili.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2009 8:35:08   
ery
Ok hvala, je šla mami za sinka iskat v hofer..

ati pa v Lidl za hčerko.. :)

Upam, da so iz Lidla tudi dobri.. :)

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2009 8:55:30   
klavdi*
Evo,jaz sem že danes v hoferju kupila kombinezon in je super.Škorenjčke pa nisem kupila bi mogla imet hčerko sabo.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2009 9:02:09   
pety78
Jz sem tudi mojega poslala na poti v službo, pa je dobil kombinezon za velikega in za malo, ter ene škorenjčke, torej vse naročeno.
Me je pa poklical iz službe čist šokiran,... da je šel med volkove....user posted image user posted image user posted image Po moje ga v Hofer po kake akcije ne spravim nikol več. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2009 9:05:29   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Jz sem tudi mojega poslala na poti v službo, pa je dobil kombinezon za velikega in za malo, ter ene škorenjčke, torej vse naročeno.
Me je pa poklical iz službe čist šokiran,... da je šel med volkove....user posted image user posted image user posted image Po moje ga v Hofer po kake akcije ne spravim nikol več. user posted image user posted image user posted image

ja to pa res. jaz sem eno leto nazaj taščo poslala po kombinezon. enga je najdla in si ga je dala pod pazduho in iskala, če najde mogoče še kakšnega. In ji ga je ena baba spulila izpod pazduhe user posted image .

Zedevo so za tako ceno več kot super.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.11.2009 9:22:34   
emaa
Škornji so super, mela iz Hoferja lani, moj je uspel dobit zadnja dva para za fanta ob 8:15, Lidlovi so baje tudi v redu, samo mu je Hofer bližji službi. 

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.11.2009 9:23:34   
zvesta
Lidlovih ne poznam, Hoferjevi so pa zakon!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.11.2009 9:24:32   
piko12
Moj se je tud pritoževal, kam sem ga poslala...user posted image  vse smo imeli že lani in je bilo super, zato smo ponovili vajo.user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.11.2009 9:28:14   
ery
Ja baje je blo tudi v Kranju noro. Mami in ati sta vse dobila, smo pa prvič kupili takole v Hofru in v Lidlu. Za 30 eur, da dobiš kombinezon, in dvoje čevlje..super!! :)

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.11.2009 13:06:40   
abi
Tudi jaz sem danes kupila v Hoferju škorenjčke za ta malo, v Lidlu pa zame tudi škonje za na sneg in za vse sem dala 30€.
Moraš pa biti kar zgoden ker je drugače pobrano.

Že par let kupujem zimske čevlje za na sneg v Hofru, in zaenkrat so se, za to ceno, čudovito obnesle. user posted image

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.11.2009 13:53:01   
lenca1
Ojla, a je mogoče katera opazila še kašno ''zalogico'' škorenjčkov in kombinezonov v Lj.? Mojga sem med službo poslala, da gre kupit, ampak je bil zgleda prepozen - vse je že pobrano. Bil pa je v dveh Hoferjih v Lj. in v tistem v Domžalah. Mi je ful žal, da nismo dobili, sploh ker vse ful hvalite kako dobra je obutev za ta denaruser posted image . Zgleda, če nisi takoj ob odprtju (8.00h) v trgovini, ne dobiš nič. No, če je katera vidla, da imajo še kaj na razpolago naj javi, kje je dubla.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.11.2009 14:23:20   
Drnula
bom šla pa še jaz pogledat, če bo popoldan še kaj ostalo user posted image
jaz nisem še nikol nič kupila od obutve ali obleke pa vedno kadar svojo sestro vprašam kje je dobila kako reč, ki jo je imela in mi je bila fajn  - to je bilo zadnje čase večkrat- je odgovorila   '' v Hoferju, je blo čist poceni'' user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.11.2009 14:29:33   
morje10
Po mojih izkušnjah popoldne odprejo še kakšno škatlo. Težko rečem kdaj. Zgodilo se mi je pri poletnih majčkah, da sem pomotoma kupila za deklice in sem šla popoldne zamenjat in mi je prodajalec rekel, naj grem pogledat, ker so odprli novo škatlo.user posted image
Očitno prišparajo še kaj za popoldne. Veliko sreče.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.11.2009 14:51:50   
annie
V Hoferju večkrat kupim kaj od oblačil in obutve za svojega sinka in sem vedno zelo zadovoljna. Tudi z lanskimi škorenjčki za zimo in so bili res fajni.

(odgovor članu morje10)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.11.2009 8:33:14   
thaiss
Jaz sem kupila včeraj Lidlove, vendar so mu prevelike. Če katera potrebuje št. 28 naj me kontaktira

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.11.2009 8:36:09   
Dudica1
Jaz sem včeraj komaj dobila v hoferju čeveljčke in kombinezonček...dobesedno iz rok ti tržejo stvari!!!

No ampak smo dobili tako da so super topli in nepremočijo smo sprobali že danes na snegecuuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.11.2009 9:41:25   
ella79
jaz pa včeraj žal nisem dobila kombinezončka user posted image je katera kupila prevelikega/premajhnega in ga proda; za punčke, velikost 2-3 leta user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.11.2009 9:46:00   
piko12
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Jaz sem včeraj komaj dobila v hoferju čeveljčke in kombinezonček...dobesedno iz rok ti tržejo stvari!!!

No ampak smo dobili tako da so super topli in nepremočijo smo sprobali že danes na snegecuuser posted image

Kje pa imate sneg? Jaz bi tudi!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.11.2009 20:11:29   
tančir
Kupili smo konbinezon in škornje,danes vse preizkusili na snegu(zelo natančno,seveda).
Rezultat: mami in tati zadovoljna,ker je dete popolnoma suho!
              dete še bolj zadovoljno in kliče po še!!!

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.11.2009 22:15:20   
maja&m
ella79-jaz sem danes v Velenju videla, da še imajo kombinezončke za punčke...mislim, da so bili v številki 92 (upam,da se ne motim). Ta Hofer je bil tisti, ki je na poti proti SG.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.11.2009 9:05:30   
koala
Letos še nismo perizkusili niti kombinezončka niti škorenjčkov, sem pabila lano zeloooooooooo zadovoljna. Hoferjevi škorenjčki so bili edini v katerih ni imel al mrzlih al pa prepotenih nogic.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.11.2009 10:36:21   
meeryana
Resno ste zadovoljne? Jaz sem jih kupila sedaj (št. 21) v Hoferju, pa ko ji dam gor se mi zdi, da so trdi, da komaj hodi....pa da ji bo nogica noter švicala. Ravno danes sem razmišljala, da bi ji šla kam po druge, sedaj pa to berem....to jim obujete samo kadar je sneg? Za mrzlo in suho vreme imate posebej škornje? No, meni se zdijo zelo okorni, govorim pa o teh http://www.hofer-slovenia.si/si/html/offers/2867_13399.htm

Lp

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

imena dvojčkov
carmencita

kakšna imena bi dali enojajčnim dvojčkom?

oba kratka imena (57%)

oba dolga imena (7%)

različno dolga imena (14%)

razdružena imena (Ana Mari (3%)

izmišljena imena (1%)

vseeno (18%)

Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!