Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
S čim čistite kopalnico? 13.6.2005 21:27:53
|
|
|
|
CatJa
|
Za kopalnico Bref, Janove bane nisem pa nic extra razkuzevala :zmeden:
|
|
|
|
S čim čistite kopalnico? 13.6.2005 21:33:21
|
|
|
|
TaRe*
|
jaz kupim nekaj,kar mi je trenutno najlepše barve,pa za nameček še lepo diši.Zdele mam nekaj rdečega...mislim,da je bref. Otroške banjice tud nisem nič razkuževala...pač po vsaki uporabi sem jo lepo z vročo vodo stuširala(pa še to bolj zaradi tega,ker sem dolgo časa uporabljala lubje,ki pa pušča sledi).:(
|
|
|
|
S čim čistite kopalnico? 13.6.2005 21:56:21
|
|
|
|
Joe
|
Otroške banjice pa nikar ne razkužuj, ker ni potrebe, pa še vsak večer (ali teden, kakor pač imate) bo spet polna :duda: bacila. Kupi si en Bref od Ane Suralove, ga obesi na notranjo in zunanjo stran vhodnih vrat, pa en Safeguard na umivalnik, in boste popolnoma varni v hiši! Potem le še tedensko potegneš po kopalnici z vlažno coto in katerimkoli čistilom (Kimi, Frosch, Val itn.), pipe razkalciraj in splahni, pa zdravo! :) Ker je delo nevarno (vendarle so posredi bacili), ga prepusti možeku.
|
|
|
|
S čim čistite kopalnico? 13.6.2005 22:32:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jza tudi kakor nanese. Vedno pol ure prečepim pred polico s temi praški. Nazadnje sem kupila totalno narobnega. Sem ga dolila v tisto plastenko z razpršilom, potem pa (ker ni šlo nič ven) vendarle prebrala navodila. In je za v lavor za zmešati z vodo. Zdaj pa stoji tam na polici in še premišljujem, kaj bi z njim. Z vodo se mi ne da mešat. Razen če se bo hotel v tisti plastenki z razprilko zmešat. Banjo (ta veliko) pa jaz pomivam s kakšno tisto mlečno zadevo, Frosh trenutno. Ker moram banjo pomiti, preden se gre Tibor kopat, in vse drugo preveč agresivno smrdi.
|
|
|
|
S čim čistite kopalnico? 13.6.2005 22:35:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so rekli fantje, ki so mi pipe prodali, da raje s kisom vse, ker gre kamen še najhitreje dol. In je res, sam kaj k smrdi k :hudicek:. In pošteno povedano sem se ravno danes pregrešila :ups: in spucala tudi armature s SMACOM - meni gre z obema super vse dol (gel in razpršilo). Sam zdaj pa spet cvikam, da ne bodo armature spet spokale. Pa toolk sva dala zanje:hudicek:. Ampak razen smradu je pa kis res zakon, pa še cenej k tista kemija - sploh domač (pa ne sme bit iz črnega vina, ker pušča madeže:zmeden:
|
|
|
|
S čim čistite kopalnico? 13.6.2005 22:48:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni pa kis diši.
|
|
|
|
S čim čistite kopalnico? 13.6.2005 22:50:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo ena ki nima s tem problemov, meni tudi - v solati. Na skretu pa ne. Sem malo čudna:ups:
|
|
|
|
S čim čistite kopalnico? 13.6.2005 23:54:06
|
|
|
|
Annny
|
Jaz imam Amwayev LOC in najbolje spuca:)
|
|
|
|
S čim čistite kopalnico? 14.6.2005 8:46:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni kis povsod diši.
|
|
|
|
S čim čistite kopalnico? 14.6.2005 9:56:17
|
|
|
|
kalimero
|
S kisom!
|
|
|
|
S čim čistite kopalnico? 14.6.2005 9:59:42
|
|
|
|
Primoza
|
Zelo dobro! Inteligentno čistilno sredstvo. Kis oziroma ocetno kislino vsebujejo številna čistilna sredstva za odstranjevanje "vodnega kamna". Samo, da ti lepo zapakirajo v dišave, vključijo reklamo in drago prodajo.
|
|
|
|
S čim čistite kopalnico? 14.6.2005 12:35:56
|
|
|
|
Joe
|
Kar naj super zapakirajo, ker KIS SMRDI ZA CRKNT!!! Sploh me ne čudi, da so z njim izganjali kugo in da spuče vse živo in mrtvo iz kopalnice. Ocetna kislina - sovražnica materije. BRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!! Še solatno posodo takoj vsaj splaknem, ko pojeva. Splišni, zakaj, zakaj?!?!
|
|
|
|
S čim čistite kopalnico? 14.6.2005 12:38:40
|
|
|
|
Primoza
|
Alternativa je limonin sok oz. citronska kislina iz "citronke". Ta nima vonja.
|
|
|
|
S čim čistite kopalnico? 14.6.2005 12:47:26
|
|
|
|
kalimero
|
Ma veš kaj, smrdi res, ne rečem da ne, a kakšen Domestos pa diši??? Pa odpreš okna pa je.
|
|
|
|
S čim čistite kopalnico? 14.6.2005 13:01:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Joe, ne vem takaj mi diši. Bencin mi naprimer tudi. Pa še kaj bi se našlo. Mladi kužki na primer. Ampak to je že druga debata.
|
|
|
|
S čim čistite kopalnico? 14.6.2005 14:07:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Primoza, citronska kislina narejena iz citronke je za en :smajli kaka:. Sem pucala kot nora-nič, sem neredila 1:1-nič, pol pa kar kis pa gas pa dolge... No sem pa nazaj na SMAC vekslala, ker vinskega kisa po sveeetlo sivih ploščicah si pa ne upam zlivat. Moram kupit jabolčnega...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?