S čim čistite kopalnico? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Meggi -> S čim čistite kopalnico? (13.6.2005 21:26:05)

Ma sej ko bi se sama pucal bi itak blo the best. Sam pr men ni tako.

Jaz imam zdaj od Ajaxa tisto razpršilo za kopalnice. Se mi zdi da kar gre fino dol vodni kamen, pa,......

Sam seveda je kemija. In zanima me s čim razkužite otroško banjico. Ali je kaj bol naravnega razen limone in kisa- ki smrdi?

CatJa -> S čim čistite kopalnico? (13.6.2005 21:27:53)

Za kopalnico Bref, Janove bane nisem pa nic extra razkuzevala :zmeden:

TaRe* -> S čim čistite kopalnico? (13.6.2005 21:33:21)

jaz kupim nekaj,kar mi je trenutno najlepše barve,pa za nameček še lepo diši.Zdele mam nekaj rdečega...mislim,da je bref.
Otroške banjice tud nisem nič razkuževala...pač po vsaki uporabi sem jo lepo z vročo vodo stuširala(pa še to bolj zaradi tega,ker sem dolgo časa uporabljala lubje,ki pa pušča sledi).:(

Joe -> S čim čistite kopalnico? (13.6.2005 21:56:21)

Otroške banjice pa nikar ne razkužuj, ker ni potrebe, pa še vsak večer (ali teden, kakor pač imate) bo spet polna :duda: bacila. Kupi si en Bref od Ane Suralove, ga obesi na notranjo in zunanjo stran vhodnih vrat, pa en Safeguard na umivalnik, in boste popolnoma varni v hiši! Potem le še tedensko potegneš po kopalnici z vlažno coto in katerimkoli čistilom (Kimi, Frosch, Val itn.), pipe razkalciraj in splahni, pa zdravo! :) Ker je delo nevarno (vendarle so posredi bacili), ga prepusti možeku.

Anonimen -> S čim čistite kopalnico? (13.6.2005 22:32:35)

Jza tudi kakor nanese. Vedno pol ure prečepim pred polico s temi praški. Nazadnje sem kupila totalno narobnega. Sem ga dolila v tisto plastenko z razpršilom, potem pa (ker ni šlo nič ven) vendarle prebrala navodila. In je za v lavor za zmešati z vodo. Zdaj pa stoji tam na polici in še premišljujem, kaj bi z njim. Z vodo se mi ne da mešat. Razen če se bo hotel v tisti plastenki z razprilko zmešat.
Banjo (ta veliko) pa jaz pomivam s kakšno tisto mlečno zadevo, Frosh trenutno. Ker moram banjo pomiti, preden se gre Tibor kopat, in vse drugo preveč agresivno smrdi.

Anonimen -> S čim čistite kopalnico? (13.6.2005 22:35:27)

Meni so rekli fantje, ki so mi pipe prodali, da raje s kisom vse, ker gre kamen še najhitreje dol. In je res, sam kaj k smrdi k :hudicek:. In pošteno povedano sem se ravno danes pregrešila :ups: in spucala tudi armature s SMACOM - meni gre z obema super vse dol (gel in razpršilo). Sam zdaj pa spet cvikam, da ne bodo armature spet spokale. Pa toolk sva dala zanje:hudicek:. Ampak razen smradu je pa kis res zakon, pa še cenej k tista kemija - sploh domač (pa ne sme bit iz črnega vina, ker pušča madeže:zmeden:

Anonimen -> S čim čistite kopalnico? (13.6.2005 22:48:15)

Meni pa kis diši.

Anonimen -> S čim čistite kopalnico? (13.6.2005 22:50:14)

Evo ena ki nima s tem problemov, meni tudi - v solati. Na skretu pa ne. Sem malo čudna:ups:

Annny -> S čim čistite kopalnico? (13.6.2005 23:54:06)

Jaz imam Amwayev LOC in najbolje spuca:)

Anonimen -> S čim čistite kopalnico? (14.6.2005 8:46:35)

Meni kis povsod diši.

kalimero -> S čim čistite kopalnico? (14.6.2005 9:56:17)

S kisom!

Primoza -> S čim čistite kopalnico? (14.6.2005 9:59:42)

Zelo dobro! Inteligentno čistilno sredstvo. Kis oziroma ocetno kislino vsebujejo številna čistilna sredstva za odstranjevanje "vodnega kamna". Samo, da ti lepo zapakirajo v dišave, vključijo reklamo in drago prodajo.

Joe -> S čim čistite kopalnico? (14.6.2005 12:35:56)

Kar naj super zapakirajo, ker KIS SMRDI ZA CRKNT!!! Sploh me ne čudi, da so z njim izganjali kugo in da spuče vse živo in mrtvo iz kopalnice. Ocetna kislina - sovražnica materije.

BRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!! Še solatno posodo takoj vsaj splaknem, ko pojeva.

Splišni, zakaj, zakaj?!?!

Primoza -> S čim čistite kopalnico? (14.6.2005 12:38:40)

Alternativa je limonin sok oz. citronska kislina iz "citronke". Ta nima vonja.

kalimero -> S čim čistite kopalnico? (14.6.2005 12:47:26)

Ma veš kaj, smrdi res, ne rečem da ne, a kakšen Domestos pa diši??? Pa odpreš okna pa je.

Anonimen -> S čim čistite kopalnico? (14.6.2005 13:01:39)

Joe, ne vem takaj mi diši. Bencin mi naprimer tudi. Pa še kaj bi se našlo. Mladi kužki na primer. Ampak to je že druga debata.

Anonimen -> S čim čistite kopalnico? (14.6.2005 14:07:42)

Primoza, citronska kislina narejena iz citronke je za en :smajli kaka:.
Sem pucala kot nora-nič, sem neredila 1:1-nič, pol pa kar kis pa gas pa dolge...
No sem pa nazaj na SMAC vekslala, ker vinskega kisa po sveeetlo sivih ploščicah si pa ne upam zlivat.
Moram kupit jabolčnega...

Joe -> S čim čistite kopalnico? (15.6.2005 21:19:46)

Če bo kdo hotel priti na RR piknik z oteklim gležnjem in s kisovim obkladkom, naj bo tako prijazen in me opozori vnaprej, da naj ne hodim tja. BRRRR!!!

Stran: [1]