|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hiperstimulacija
21.10.2009 14:53:31   
Anonimen
Pojavila se mi je hiperca po transferju, kdaj ti punktirajo vodo, kako hudo mora biti, ker mene so poslali domov počivat.Kdaj pa hiperca izgine? A ima katera izkušnje s tem lepo prosim za odgovor.
lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hiperstimulacija
21.10.2009 17:16:55   
zarja1
Mene je hiperca doletela pred ET. Pljuča in trebušno votlino mi je voda zalila, pa ni bilo treba punktirat ničesar. Sem sicer bila hospitalizirana dva tedna, dobila 9 kg čez noč in potem doma ca 2 meseca počitka(da se ne bi kak jajčnik al kaj druga pretrgalo-povečani notranji organi). Potem pa je tud napihnjenost počasi izginila. Dobila pa sem v bolnici tud odvajalo za vodo mislim, da 10. dan.
Če so te poslali domov še ni sile. Veliko tekočine, malo opazuj izločanje vode pa bo. Če bodo pa bolečine prehude pa HITRO NAZAJ.

Držim pesti, da bo vse ok in da ta zloba čimprej mine. Drugač pa je hiperca do neke mere dobrodošla, saj pomaga user posted image user posted image da se lepo vgnezdijo. Vso srečo!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2009 19:42:46   
gapii27
ojla

no jes sem imela tud hiperco po transferju in sem 5 dan po transferju pristala v bolnišnici. tam sem bila celih 19 dni, voda pa je sama začela odtekat tam nekje 10 dan....sem pa šla tud 8 kg gor, ki pa so potem izginili... napihnjenost še ostane neki časa, potem pa je itak vsak dan mal večji buši ko bebica raste, no v našem primeru user posted image user posted image

srečno

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2009 19:44:11   
gapii27
ja pa pr men je blo že tako hudo, da nisem mogla ne jest, ne pit, ne lulat prav in ne na nogah stat user posted image

caw

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2009 19:52:24   
metuljci
meni spet grozi hiperca! da ne bom smetila po drugih temah, bi vas vse, ki ste to preživele malo opisale kako to zgleda. berem različne stvari zato sem toliko bolj zmedena.
kaj spremlja hiperca?
ali je nujno, da pri velikem št. folikov pride do tega?
ali ne morejo to preprečiti?
kakšno je zdravljenje?
kdaj v bolnico? nekje piše da so šle, nekatere da ne...
kakšne so posledice hiperce?

evo en kup vprašanj in še več. upam, da boste ve ki ste to dale skozi vaše izkušnje delile z nami, ki nam ta nadloga grozi. jaz sem pošteno prestrašena. user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2009 7:21:42   
talika81
metuljci, a res al kaj? mogoče pa ne boš imela hiperce. bodi optimist. močno, močno držim pesti, da bi se vse srečno končalo zate. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2009 10:00:52   
Storžica 81
meni spet grozi hiperca! da ne bom smetila po drugih temah, bi vas vse, ki ste to preživele malo opisale kako to zgleda. berem različne stvari zato sem toliko bolj zmedena.
kaj spremlja hiperca?
ali je nujno, da pri velikem št. folikov pride do tega?
ali ne morejo to preprečiti?
kakšno je zdravljenje?
kdaj v bolnico? nekje piše da so šle, nekatere da ne...
kakšne so posledice hiperce?

metuljci meni se je hiperca začela pojavljati nekje 4-5 dan po stop injekciji. Trebuh je postajal vedno večji in spremljala ga je tudi čisto rahla bolečina v spodnjem delu trebuha. Po drugi stop injekciji se je bolečina postala večja. Šla sem v Lj na uz pa so me poslali domov vendar bolečina ni minila. Čez par dni nisem več mogla odvajati toliko vode kot bi bilo normalno in za en teden pristala v bolnici, kjer so mi dajali infuzijo za odvajanje vode. Trebuh sem imela kot v petem mesecu nosečnosti. Če te doleti hiperca je treba počivat, ker je nevarno da ti obrne jajčnike.
Pravijo, da ne pride do zanositve hiperca traja kak teden, drugače pa kar nekaj mesecev. Jaz sem imela jajčnike povečana okoli tri mesece.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2009 10:50:28   
metuljci
storžica si vsaj ugledala plusek?

jaz sem tak prestrašena, da dihat ne morem. pijem in lulam ko zmešana. nonstop pa mi gre na jok user posted image

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2009 11:13:17   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: metuljci

storžica si vsaj ugledala plusek?

jaz sem tak prestrašena, da dihat ne morem. pijem in lulam ko zmešana. nonstop pa mi gre na jok user posted image

*hugs* *hugs* *hugs* *hugs* *hugs* *hugs* *hugs* *hugs* *hugs* *hugs* *hugs* *hugs* *hugs* *hugs* *hugs* *hugs*

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2009 11:25:15   
metuljci
S* hvala ti user posted image  tvoji objemčki in pestke mi itak dajejo dodatno moč pa upanje user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2009 11:39:31   
Storžica 81
Ja takrat sem imela 1 IVI in ugledala plusek.

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.12.2009 14:36:38   
metuljci
IZVIRNO SPOROČILO: Storžica 81

Ja takrat sem imela 1 IVI in ugledala plusek.

samo da se je dobro izteklo user posted image

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.12.2009 19:27:38   
veolia
Storžica, kar tukaj te vprašam: A si pri iui-ju dobila dve stop injekciji?Ker meni so rekli, da lahko dobim samo eno pred iui-jem. 

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.12.2009 20:03:21   
Storžica 81
Prvo stop injekcijo sem dobila dva dni pred IVI-jem naslednjo pa en teden po prvi stop injekciji.

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?