Storžica 81 -> RE: hiperstimulacija (2.12.2009 10:00:52)
|
meni spet grozi hiperca! da ne bom smetila po drugih temah, bi vas vse, ki ste to preživele malo opisale kako to zgleda. berem različne stvari zato sem toliko bolj zmedena. kaj spremlja hiperca? ali je nujno, da pri velikem št. folikov pride do tega? ali ne morejo to preprečiti? kakšno je zdravljenje? kdaj v bolnico? nekje piše da so šle, nekatere da ne... kakšne so posledice hiperce? metuljci meni se je hiperca začela pojavljati nekje 4-5 dan po stop injekciji. Trebuh je postajal vedno večji in spremljala ga je tudi čisto rahla bolečina v spodnjem delu trebuha. Po drugi stop injekciji se je bolečina postala večja. Šla sem v Lj na uz pa so me poslali domov vendar bolečina ni minila. Čez par dni nisem več mogla odvajati toliko vode kot bi bilo normalno in za en teden pristala v bolnici, kjer so mi dajali infuzijo za odvajanje vode. Trebuh sem imela kot v petem mesecu nosečnosti. Če te doleti hiperca je treba počivat, ker je nevarno da ti obrne jajčnike. Pravijo, da ne pride do zanositve hiperca traja kak teden, drugače pa kar nekaj mesecev. Jaz sem imela jajčnike povečana okoli tri mesece.
|
|
|
|