|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ali sem noseča??
7.11.2009 18:35:22   
aleunam
Ja, tudi jaz predlagm ponovnen test. Koliko dni pa je od tega, ko si ga delala?

Želim ti debeli, temen +! user posted image

Pa javi nam rezultat!

user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.1.2010 15:02:09   
vandar
POZDRAVLJENI MENE PA ZANIMA ALI JE VARIJANTA DA TEST POKAŽE NAROBE?NAMREČ JAZ SEM DVAKRAT DELALA TEST (3 IN 7 DAN PO IZOSTANKU)IN SEM IMELA NEGATIVNO.MENSTRUACIJA KI JO IMAM SICER ZELO REDNO PA MI ZAMUJA 15 DNI RAZEN TEGA SE POČUTIM NAPIHNJENO IN IMAM PODOBNE BOLEČINE KOT PRED MENSTRUACIJO IN NA TRENUTKE ME ŠČIPA V LEVEM JAJČNIKU PA TUDI NA VODO HODIM POGOSTEJE.LP IN HVALEŽNA VAM BOM ZA ODGOVOR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.1.2010 17:57:50   
larisa75
Ponovi test. Možno je, da še takrat ni bilo dovolj hormona.
Lp, Larisa

(odgovor članu vandar)
Neposredna povezava do sporočila: 28
5.1.2010 22:02:58   
Anonimen
Ne se slepit. Ce sta dva testa negativna, nisi noseca. Nocem biti nesramna, ampak to je neko prazno upanje. Takoj ko se bos sprijaznila s tem, da nisi noseca, bos dobila tudi user posted image . Meni se zdi, da nam od prevelike zelje po user posted image menstruacije zamujajo. Rajsi zacni razmisljati o naslednjem krogu. 

(odgovor članu vandar)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
10.1.2010 18:38:15   
beiibika
Pozdravljeni!

Imam problem. V začetku oktobra sem imela spolni odnos...nakar mi je konec oktobra, ko bi morala dobiti menstruacijo, zamujala 12dni, nato sem jo dobila normalno. Je res da sem bila veliko pod stresom(šola, težave doma...) ampak temu ne pripisujem velikega pomena. Bolj me skrbit to, da je druga menstruacija od že zamujena, zamujala tudi 1 teden. Vmes sem naredila dva testa nosečnosti z Clearblue pa sta bila negativna. Zadnje 3-4dni pa mi je zelo slabo in me špika v trebuhu, in če sem prav zračunala bi bila zdaj že v 12.tednu nosečnosti, bi se mi poznalo na trebuhu???...je res da sem malo močnejše postave.
Prosim za odgovor, sicer bom jutri poklicala ginekologa, ampak me resnično skrbi, že 3dni nikamor nisem šla od skrbi in slabo mi je.

Hvala za odgovor!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.1.2010 19:04:01   
Anonimen
če ti dva CB pokažeta negativno, potem skoraj sigurno nisi noseča.

(odgovor članu beiibika)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
14.1.2010 19:30:35   
vandar
drage moje vse tiste ki upate.naj vam povem da sem naredila  trikrat test cb in vsi so mi pokazali da nosečnosti ni .RAVNOKAR PA PRIHAJAM IZ BOLNIŠNICE KJER SEM BILA 3 DNI NA KONTROLI KRVI IN NAJ VAM POVEM DA SEM  V  SEDMEM TEDNU NOSEČNOSTI .IZ LASTNIH IZKUŠENJ TOREJ LAHKO PRAVIM DA TESTI LE NISO TAKO ZANESLJIVI.ZDAJ DRŽIM PESTI TUDI ZA VSE OSTALE KI SI ŽELITEuser posted image IN PUNCE ,POSLUŠAJTE SVOJE TELO.VSO SREČO VSEMuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
14.1.2010 19:32:34   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: vandar

drage moje vse tiste ki upate.naj vam povem da sem naredila  trikrat test cb in vsi so mi pokazali da nosečnosti ni .RAVNOKAR PA PRIHAJAM IZ BOLNIŠNICE KJER SEM BILA 3 DNI NA KONTROLI KRVI IN NAJ VAM POVEM DA SEM  V  SEDMEM TEDNU NOSEČNOSTI .IZ LASTNIH IZKUŠENJ TOREJ LAHKO PRAVIM DA TESTI LE NISO TAKO ZANESLJIVI.ZDAJ DRŽIM PESTI TUDI ZA VSE OSTALE KI SI ŽELITEuser posted image IN PUNCE ,POSLUŠAJTE SVOJE TELO.VSO SREČO VSEMuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo nosečnost ti želim

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vandar)
Neposredna povezava do sporočila: 33
14.1.2010 19:35:01   
vandar
ANONIMEN NE DAJAJ TAKO ZASIGURANIH ODGOVOROV KER SMO SI VSI RAZLIČNI IN NE UBIJAJ UPANJA DOKLER GA JE LAHKO KANČEK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
14.1.2010 19:37:00   
vandar
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: vandar

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo nosečnost ti želim

HVALA SONČEK

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.