|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali sem noseča??
21.10.2009 8:18:58   
Anonimen
začetek zadnje M sem imela 11.9.2009 ponovno bi jo moral dobiti ta mesec 11 saj jo imam tam na 31 dni..prvi dan po zaustanku sem naredila test cb in je bil -.16.10 sem ga ponovila,spet -....ker je do danes še ni sem včeraj kupila še en cb in ga danes ponovila nakar se pokaže vidna črtica ampak ne tako debela ,bolj polovična...je + s polovično črtico ne tako debelo..upam da razumete vprašanje...pred dvema dnevoma sem imela čisto malo rjavega izcedka,ampak je bil komaj opazen...ali lahko pričakujem nosečnost
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali sem noseča??
21.10.2009 8:33:45   
faka
Ne bi ti rada vlivala lažnega upanja, ampak isto je bilo pri meni.........na dan, ko sem imela za dobit je prišel rjav izcedek in sem dala vložek misleč, da je mensa, čez nekaj ur sem vidla, da je vložek le rjavkast.........in???.....pravkar je v šoli moja mala nagajivka!!!!!!............pupca, simtomi so ta paravi, mense ni, črta se je obarvala(je dovolj, če je bledo, važno, da se vidi) in izcedek(ugnezditev) je tu.....juhuhuhuu!!!!!..............javi!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2009 8:46:13   
Anonimen
upam da je res tako...ker na furumih sem brala da morata biti črti obe enako debeli moja pa je bolj tanka,črtica ni čist na sredini..počakam še kak dan,test ponovim in šele nato pokličem G in potem ti javim...

(odgovor članu faka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2009 8:49:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

upam da je res tako...ker na furumih sem brala da morata biti črti obe enako debeli moja pa je bolj tanka,črtica ni čist na sredini..počakam še kak dan,test ponovim in šele nato pokličem G in potem ti javim...

a misliš da je do vgnezitve lahko prišlo tako pozno..po izračunih bi o morala imeti okoli 22-26 (je nisem čutila)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2009 9:10:17   
Anonimen
Pozdravljene!user posted image

Tudi mi se ze dalj casa trudimo zanositi,pa do zdaj nic...Na teh forumih sem prebrala veliko stvari,vendar me zanima se nekaj...Jaz sem imela plodne dneve med 5 in 10 oktobrom,vendar takrat nisem imela odnosa (sluzbeno odsotna),imela sem ga dan prej,torej 4.10 in imela sem ga 14.10 in nato sem naslednji dan (15.10) videla rahlo krvavitev in rjavkast izcedek,ampak samo dvakrat ko sem sla na stranisce.Sedaj 23 pricakujem user posted image .Ali imam kaksne moznosti da sem zanosila?

Hvala za odgovor...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2009 11:03:08   
Anonimen
Ali se lahko se jaz kar ustulim na tole temo da ne bom nove odpirala.In sicer se ne spoznam neki na ovulacijo pa na plodne dneve,pač si mislim ko zanosis je to to.V glavnem sm si pa na netu neki računala kdaj naj bi mela plodne dneve in pač tisti čas smo tudi imeli odnose.Od tega je sedaj recimo od 14 dni do 3 tedne.No zanima me pa to da bi jaz morala včeraj ze dobit menstruacijo in ker sem imela se slikanje zob sem za vsak slučaj naredila test in je bil negativen samo me pa vseno zanima če je zdaj recimo 14 dni od odnosov a je mozno da bi bla noseča in da menstruacije ze ne bi dobila ampak test bi pa bil negativen.Joj sej vem vse sm zmesan napisala ampak bom vseno vesela kaksnega odgovora.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2009 11:59:31   
Anonimen

Hm... na cb (navodila) piše da morata biti črtici, ki sestavljata plus PODOBNE debelosti. Kar raumem kot da je možno neko odstopanje... pomoje je vprašanje samo če je res čiiiiiist tanka (lasek tanka). Kako je s tem dejansko v praksi ne vem. Sicer pa ... počakaj dan dva, raje dva (kako lahko je to reči ane :) in ponovi. Takrat mora biti plusek bolj jasen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2009 12:05:21   
Anonimen

Pozdravljene!user posted image

Tudi mi se ze dalj casa trudimo zanositi,pa do zdaj nic...Na teh forumih sem prebrala veliko stvari,vendar me zanima se nekaj...Jaz sem imela plodne dneve med 5 in 10 oktobrom,vendar takrat nisem imela odnosa (sluzbeno odsotna),imela sem ga dan prej,torej 4.10 in imela sem ga 14.10 in nato sem naslednji dan (15.10) videla rahlo krvavitev in rjavkast izcedek,ampak samo dvakrat ko sem sla na stranisce.Sedaj 23 pricakujem user posted image .Ali imam kaksne moznosti da sem zanosila?

Hvala za odgovor...user posted image

Plodni dnevi.. hja sodeč po zadnjih prebranih člankih (in osebno - dolgi cikli in ovulacija čisto na koncu - ne 14 dne pred menst.) so lahko itak kadarkoli :). Le verjetnost in neka statistično najpogostejša šansa je sredi cika oz. 14 dni pred M.

Če pa si res imela takrat plodne dneve si komot zanosila. Praviš da si imela spolne odnose 4.10. No semenčice živijo tam nekje do 5 dni! Skratka ne zanosiš (samo) takrat ko imaš odnose, do oploditve lahko pride dneve po odnosu. Jajčece pa živi le 12 do 48 ur po ovulaciji. 48 ur je že zeeeeelo raztegnjeno, praviloma velja nekako en dan.

Upam da sem ti kaj pomagala. :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2009 12:05:25   
Anonimen
Moja izkušnja: prvi dan menstruacije 10.2. zanosila sem pa 13.2., kar je skoraj nemogoče po vseh izračunih in predvidevanjih. zdaj si pa računajte in mislite. sem pa pred porodom zdaj, tak da je to ziher, ker pol nekaj časa 14 dni nisem imela odnosov. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2009 12:06:27   
Anonimen

Moja izkušnja: prvi dan menstruacije 10.2. zanosila sem pa 13.2., kar je skoraj nemogoče po vseh izračunih in predvidevanjih. zdaj si pa računajte in mislite. sem pa pred porodom zdaj, tak da je to ziher, ker pol nekaj časa 14 dni nisem imela odnosov. 

No, še en praktičen primer prej napisanega... plodni dnevi so lahko v bistvu kadar koli, tudi na dan pričakovane M. :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.10.2009 13:37:49   
Anonimen
Ne razveseli se prehitro. Pri meni se je to zgodilo (delala test en dan po izostanku M), a sem dva dni kasneje imela popolnoma negativen test in nato dobila pol ure kasneje še krvavitev.

Razloga za tak prikaz sta lahko dva:
1. pri teh testih, ki delajo +, lahko pride do razlitja črnila ne samo po horizontali, ampak tudi malo po vertikali in potem pokaže takšen delen +. To je največja slabost teh testov.
2. ali test kaže na zapoznelo ovulacijo

Če je izključena prva in druga varianta, potem test kaže na nosečnost. Strokovnjaki pravijo, da je večja verjetnost, da test ne pokaže nosečnosti noseči ženski kot pa obratno. Pri tistih, pri katerih test nosečnost zazna, so tudi dejansko največkrat noseče.
Srčno upam, da si user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.10.2009 14:08:01   
dulcinea
Zakaj ste pa vse anonimne?

Jaz pa mislim, da me tukaj na forumu ne moremo vedet, če si noseča al ne. Boš pa vvsakem primeru kmalu izvedela če si al ne. Moj pravi, da vsaj čez 8 mesecev, ko boš v rokah držala otroka user posted image

Kako to misliš, da je na CB polovičen plus? To pomeni, da ena polovica manjka in je samo minus al kako?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.10.2009 18:17:23   
Anonimen
Bom pa še jaz anonimna. user posted image

+ ni vedno + in - ne -.  Tako, da ni čudno, da so nekater že cele "zmešane". Doživela sem že to, da tako opevani najbolj natančen... CB ni zaznal nosečnosti prej kot po 14 dnevnem izostanku M. In sem bila prepričana, da je za moje slabo počutje kriva kakšna viroza in sem celo na potovanje s sabo vlekla vložke. user posted image
Prejšnji mesec pa sem doživela, da sem dva dni po izostanku na testerju FS zjutraj zagledala rahlo drugo črtico, popoldan pa sem dobila M. user posted image Sem že rekla, da več ne bom kupovala nobenih testov in naslednjič raje počakala 9 mesecev. user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.10.2009 18:18:11   
Anonimen
Moja je bila tudi čisto tanka. Čez tri dni pa že debela.

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
23.10.2009 11:56:44   
Anonimen
Jao,punce...ko vas takole berem ko po 14 dneh že hočete vedet ali ste zanosile eli ne se mi kar zavrti in imam občutek ,ko da ste stare 15 let.Mislim svašta.Saj vem ,da ste neučakane in bi najraje že trakoj po spolnem odnosu vedele ,če se je prijelo...ampak takole spraševanje je pa res že malo preveč.Na ringarajinem portalu piše malo morje o zanositvi,nosečnosti in če si samo enkrat prebereš ti mora bit vse jasno ,kdaj si lahko delaš test.Ma ne prehitevajte in se ne živcirajte za brez veze ,ker ste lahko po raznih rahlih črticah samo žalostne.Pa srečno,vsem in da se vam resno prikažejo črtice takrat ,ko je pravi čas za njih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
26.10.2009 9:31:12   
latka
Punce dajte še meni pomagat!
Moja user posted image je seveda včeraj prišla, vendar se mi bazal. temp. ni spustila kot ponavadi dan pred oz. na dan user posted image , ampak je ostala višja včeraj in danes tudi, je pa 19 dan po O!Po O imam tem. vedno med 37,1-37,3, pred user posted image ali pa na danuser posted image pa vedno pade na 36,8, sedaj pa ni padla, ampak je še vedno 37,1-37,2!Včeraj sem imela hud glavobol, še vedno boleča prsa, prehlajena nisem, zato pa sprašujem če je to možno ali normalno, ker je user posted image prišla točno, ni pa tako zelo močna kot ponavadi in manj boleča, ampak mi izgleda kot redna menstra!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.10.2009 11:02:55   
latka
Je možna nosečnost kljub menstruaciji oz. krvavitvi?Saj ne bi spraševala, če me ne bi to z bazalno temp. zmotilo, ker jaz si jo merim že dolgo in kaj takega se mi še ni zgodilo!Ima katera podobne izkušnje, prosim nasvet, pomoč, ker ne bi rada delala testa po nepotrebnem!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.10.2009 14:01:29   
pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: latka

Je možna nosečnost kljub menstruaciji oz. krvavitvi?Saj ne bi spraševala, če me ne bi to z bazalno temp. zmotilo, ker jaz si jo merim že dolgo in kaj takega se mi še ni zgodilo!Ima katera podobne izkušnje, prosim nasvet, pomoč, ker ne bi rada delala testa po nepotrebnem!!

latka...možno je, jst sem jo imela, krvavitev podobno M, ravno v času predvidene M, bila je manj močna in neboleča...sicer je bila pri meni IMN, sam so punce, ki imajo na začetku v času nosčenosti krvavitev podobno M...najbolje, da narediš test

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.10.2009 15:29:08   
latka
Zdaj sem še bolj zmedena!Kako dolgo si pa imela te krvavitve in bila je taka kot redna menstruacija, ker jaz res ne vem kaj si naj mislim, če si ne bi merila temp. sedaj sploh ne bi težilauser posted image !!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.10.2009 15:47:36   
pilotina
latka...ok, ti razložim moj primer...na predviden dan M, sem dobila to krvavitev, ki me NI bolela in je bila šibka, trajala je nekje en dan konkretno, potem pa dva dni zelo malo...ker se zdravim za neplodnost in že veliko časa jemljem klomifen, ki tanjša maternično sluznico, sem sklepala, da je to krivo za tako kratko in malo krvavitev in nisem posumila, da bi šlo za kaj dtugega kot M...točno teden dni po tem sem dobila roza izcedek, ki se je tri dni stopnjeval dokler nisem tretji dan začela močno krvaveti in dobila hude krče, ki sem jih prepoznala kot splav in ker sem ga lani imela in vem kaki so krči, sem naredila test, ki je bil takoj pozitiven

če imaš ševedno povišano BT, naredi test, pa boš mogoče zvedela na čem si user posted image
želim ti, da si kjub krvavitvi nosečka user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.10.2009 15:47:58   
Anonimen
 Pri meni je bilo pa tako,da sva z možemuser posted image na pred zadnji dan menstruacije,ko sem še samo malo krvavela skoraj da nič.In sem zanosila,prej sem si merila temp.štela dneve kombinirala s prehrano,kupovala O teste in ni bilo 1,5 leto nič.Vem pa da sem točno takrat zanosila,ker je mož odšel za en mesec na službeno pot.Tako,da pri meni so te teorije o ovulaciji  popolnoma pogorele na celi črti.

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
27.10.2009 15:38:01   
latka
No mojauser posted image se izgleda po treh dneh poslavlja!Danes je samo še par kapljic, temp. se še vedno ni spustila, pa prsa me tudi še bolijo!Če do jutra ne bo spremembe, potem bo najboljše da sprobam test, vendar me je strah, da se prikaže+, v bistvu pa nosečnosti več ni!Ne vem kak je z bazal. temp., če pride do ss, potem ti temp. tudi pade tako kot v časuuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.10.2009 11:06:43   
aleunam
Latka, si naredila test?

Če bo plus, bi bilo dobro spremljati hormon BHCG. Predlagam, da greš do ginekologa, razložiš svoje "stanje" in poveš, da bi rada, da ti naredijo krvni test za BHCG. Ampak, da bi videla kaj se ti dogaja, moraš iti ponovno naslednji dan oz. še boljše čez dva dni. V kolikor se nosečnost nadaljuje, mora biti raven hormona vsaj enkrat višja. V kolikor pa je šlo za ss, pa bo ta hormon vedno nižji. Ne vem pa v kakšnem času več ni prisoten v krvi. Če ne gre drugače, pojdi samoplačniško.

Če pa je minus, potem pa ti želim, da ne zgubiš upanja in greš čimprej v nove boje.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.11.2009 14:10:17   
latka
Punce moja bazalna temp. od prejšnje ovulacije(sedaj je od tega 28 dni) še vedno vztraja na 37-37,1 in mi sploh ne pade.Bega me to, da sem imelauser posted image , vendar je bila malo šibkejša kot ponavadi, še vedno pa imam bel-sluzast izcedek, sem pa probala po koncuuser posted image test FS, ki je kazal rahlo drugo črtico, vendar bi ta črtica po mojem v primeruuser posted image že morala biti močnejša, ali ne?Od takrat nisem več probala test, toda danes pa imam bolečine v predelu jajčnikov in včeraj sem čutila kot nekakšno trzanje, ampak to zelo!!Vsak nasvet je dobrodošel!!Prosim!!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.11.2009 14:41:00   
BabyKitty
Podari lekarnarju 7 EUR in si kupi ClearBlue pa boš vedela... možno je vse... test pa ti bo 99% natačno odgovoril.Držim pestiuser posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.