|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje?
13.6.2005 9:13:52   
Bojana 78
Punce za vas imam eno vprašanje. V začetku aprila sem prenehala za jemanjem KT. Sedaj s fantom čakava, da minejo trije meseci (tako sem prebrala na forumu), da se očistim hormonov, potem pa :duda:. Že en mesec jemljem tifol tabletke. Zanima me, ali bi bilo boljše, če bi jemala tabletke, ki imajo poleg folne kisline tudi druge vitamine? Sicer pojem precej sadja in zelenjave, počutim se dobro - le včasih imam nizek pritisk. Hvala za odgovore! Lep dan vsem :kuza:.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vprašanje?
13.6.2005 9:55:03   
majamo
Pozdravljena!

Meni Tifol niso odgovarjale. Jemala sem jih že 3 mesece pa sem imela take napade slabosti skozi ves dan, da sem že bila vesela, da bo končno enkrat ratalo :modri::roza:, ker mi je bilo toliko slabo pa spet nič. Pa mi je v lekarni svetovala ene druge tablete(Neovin, tablete za nosečnice in doječe mamice,...), ki vsebujejo tudi jod, železo, cink in kalcij. Mislim da če je vse to zraven folne kisline je kvečjemu dobro.
baybay

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vprašanje?
13.6.2005 10:01:31   
Mijavček
jaz jem Centrum vitaminske tablete,
poleg enake količine folne kisline kot je v Tifolu imajo še ene 20 drugih reči... vitamine, minerale...
Stanejo sicer malo več kot Tifol, dobiš v njih pa še več.
LP:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vprašanje?
13.6.2005 11:34:27   
TANTRA
Jaz sem dobila bel recept za Folacin tbl. ki imajo malo več folne kisline kot Tifol, pa tudi več železa.
Nisem imela stranskih učinkov.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vprašanje?
13.6.2005 11:55:50   
baguSka
Centrum, za nizek pritisk pa deci rdečga vsak dan.;)

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vprašanje?
13.6.2005 12:54:59   
Bojana 78
Hvala punce!

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?