Vprašanje? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Bojana 78 -> Vprašanje? (13.6.2005 9:13:52)

Punce za vas imam eno vprašanje. V začetku aprila sem prenehala za jemanjem KT. Sedaj s fantom čakava, da minejo trije meseci (tako sem prebrala na forumu), da se očistim hormonov, potem pa :duda:. Že en mesec jemljem tifol tabletke. Zanima me, ali bi bilo boljše, če bi jemala tabletke, ki imajo poleg folne kisline tudi druge vitamine? Sicer pojem precej sadja in zelenjave, počutim se dobro - le včasih imam nizek pritisk. Hvala za odgovore! Lep dan vsem :kuza:.

majamo -> Vprašanje? (13.6.2005 9:55:03)

Pozdravljena!

Meni Tifol niso odgovarjale. Jemala sem jih že 3 mesece pa sem imela take napade slabosti skozi ves dan, da sem že bila vesela, da bo končno enkrat ratalo :modri::roza:, ker mi je bilo toliko slabo pa spet nič. Pa mi je v lekarni svetovala ene druge tablete(Neovin, tablete za nosečnice in doječe mamice,...), ki vsebujejo tudi jod, železo, cink in kalcij. Mislim da če je vse to zraven folne kisline je kvečjemu dobro.
baybay

Mijavček -> Vprašanje? (13.6.2005 10:01:31)

jaz jem Centrum vitaminske tablete,
poleg enake količine folne kisline kot je v Tifolu imajo še ene 20 drugih reči... vitamine, minerale...
Stanejo sicer malo več kot Tifol, dobiš v njih pa še več.
LP:muca:

TANTRA -> Vprašanje? (13.6.2005 11:34:27)

Jaz sem dobila bel recept za Folacin tbl. ki imajo malo več folne kisline kot Tifol, pa tudi več železa.
Nisem imela stranskih učinkov.

baguSka -> Vprašanje? (13.6.2005 11:55:50)

Centrum, za nizek pritisk pa deci rdečga vsak dan.;)

Bojana 78 -> Vprašanje? (13.6.2005 12:54:59)

Hvala punce!

Stran: [1]