|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   televizija-noro zanimivo
12.6.2005 20:23:33   
metaa
Še to sem se spomnila: a vaši tudi s takim zanimanjem buljijo v Tv? Dobre 3 mesece ima, brihtna pa je tolk, da dobro ve, kje v sobi je TV in se skozi tja obrača. Včasih ji kakšne par minutk pustim gledat in je ful zadovoljna, se smeje, zgovarja... Verjetno pa ni najbolj zdravo za očker pa to?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   televizija-noro zanimivo
12.6.2005 20:30:02   
Mina1
Ja, ni najbolj zdravo in tako,

ampak tudi jaz sem tale TV prakticirala pri prvem, edino tako sem ga lahko zamotila, da sem kaj postorila, sedaj drugi piškotek, ki je star 3 mesece, pa že meče pogled na TV.

pa-pa Mina1

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   televizija-noro zanimivo
12.6.2005 21:34:17   
špelica
Naš je star 8 mesecev, pa je TV še vedno zakon, od samega štarta, ko se mu je vid izboljšal, verjetno okrog tretjega meseca !Pa mu ne dovolim gledat, ampak ko je prižgana gre kar sam tja, se vsede 1 meter pred ekran in gleda, karkoli pač je, od poročil do reklam...

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   televizija-noro zanimivo
12.6.2005 22:09:31   
Wahoo RR
tud naša...3 mesece ma...pa je tv zakon...

mal ji že pustim, pol jo pa zamotim...

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   televizija-noro zanimivo
12.6.2005 22:40:08   
KSENIJAJ
Zgleda, da je to vsem ful zanimivo.
jaz sem od začetka ful komplicirala,... Zdej po pol leta, se pa več tolk ne sekiram, če malo poškili k tv-ju. Ko ga hranim mu jo celo prižgem, ker drugače ne poje skoraj nič,...

lp,
k.

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   televizija-noro zanimivo
13.6.2005 7:00:15   
BARBARA R.
Res so jim TV ekrani zanimivi. V zimskem času in njenih prvih mesecih sva tudi midve imeli takšne težave. Sedaj se pa raje s knjigo, igračo ali sprehodom okoli hiše zamotiva, kot pa s televizorjem.
Tako, da ga prižgemo šele ob poročilih, ko gre Kristina spati.

:muca:

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   televizija-noro zanimivo
13.6.2005 8:25:08   
marjanaR
Tudi za našo petmesečno :duda:je televizija super zanimiva. Sicer pa sem brala, da televizija ni ravno najboljša stvar za majne očke, ker baje slika prehitro "laufa" in posledično povzroča motnje koncentracije pri otročku.

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   televizija-noro zanimivo
13.6.2005 15:04:39   
Sibil_
Tudi moj sin zelo rad gleda TV, pa mu ne pustimo-edina izjema je rezanje nohtov.Takrat pa tako gleda TV, da lahko jaz karkoli z njegovimi nohti delam.:)-
Drugače je pa neka raziskava pokazala, da je gledanje televizije pri tako majhnih otrocih nevarno zaradi možganov, ker se s premikanjem slike ustvarjajo narobe vzorci gibanja v možganih.:(
Predvsem je pa nevarno hraniti otroka ob televiziji, ker se potem ne zaveda koliko poje in bi kar jedel ( baje je to eden od razlogov za debelost v ZDA).
No, občasno se lahko malo nagledajo, ampak vsakodnevno pa jaz ne bi tega prakticirala (čeprav je komot, ker se zamotijo in imamo mamice mir kaj postorit-priznam).;)
LP,
Sibil

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Dieta
Michonne RR

Ali ste trenutno na kakšni dieti?

Da (41%)

Ne (59%)


Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!