|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umivanje
12.6.2005 12:15:33   
Anonimen
Doma imam deklico , sedaj pa pričakujemo fantička.
Zanima me če se je težko naučiti umivati fantka? Strah me je da nebom kaj narobe delala. Pri deklici je tako enostavno, pri fantku se mi pa zdi da je bolj zakomplicirano.
Prosim pomoč.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   umivanje
12.6.2005 12:24:52   
afrika
Jaz imam samo fantka in zato (logično) mislim, da je lažje umivati fantka. Tako da...po moje ti bo enako lahko kot pri pupi...ko je še mali...ko bo malo večji, pa še ne vem...uffff...sem ti bila v pomoč...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   umivanje
12.6.2005 12:32:41   
Mojca P.
Meni se pa zdi puncko tezje umivat, ker moras cistit vse vmes. Pri fantkih tega ni.
Bodi brez skrbi..je cist enostavno! Najbrz ti je strasno zaradi kozice..pa tudi to ni problem, ker gre v vodi prav enostavno..pri previjanju pa itak obrises in umijes povrsino, ki je pod plenicko!:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   umivanje
12.6.2005 17:11:23   
Anonimen
pri punčki ne smeš umivat nč vmes, razn če je res kak drekec not, pa še to samo na rahlo z robčkom oz mokro cunjico potegneš. pri kopanju pa pač z roko umiješ tko k pa sebe

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   umivanje
12.6.2005 18:06:08   
epahor
Ojla!
Mi imamo tudi punčko od prej,zdaj imamo pa še fantka starega 2,5 meseca in ni nobene panike pri umivanju!
Tudi jaz sem mislila,da je težje z fantki,pa ni!
Jaz sem rabila 14 dni,da sem pogruntala kako se tej stvari streže,zdaj pa naredimo vse na hitro!:bravo:
Boš na hitro obvladala stvar,boš videla!!
Pa lep dan želim in obilo užitkov pri umivanju!!:bravo::bravo::bravo:
Barbara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?