umivanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> umivanje (12.6.2005 12:15:33)

Doma imam deklico , sedaj pa pričakujemo fantička.
Zanima me če se je težko naučiti umivati fantka? Strah me je da nebom kaj narobe delala. Pri deklici je tako enostavno, pri fantku se mi pa zdi da je bolj zakomplicirano.
Prosim pomoč.

afrika -> umivanje (12.6.2005 12:24:52)

Jaz imam samo fantka in zato (logično) mislim, da je lažje umivati fantka. Tako da...po moje ti bo enako lahko kot pri pupi...ko je še mali...ko bo malo večji, pa še ne vem...uffff...sem ti bila v pomoč...

Mojca P. -> umivanje (12.6.2005 12:32:41)

Meni se pa zdi puncko tezje umivat, ker moras cistit vse vmes. Pri fantkih tega ni.
Bodi brez skrbi..je cist enostavno! Najbrz ti je strasno zaradi kozice..pa tudi to ni problem, ker gre v vodi prav enostavno..pri previjanju pa itak obrises in umijes povrsino, ki je pod plenicko!:rozica:

Anonimen -> umivanje (12.6.2005 17:11:23)

pri punčki ne smeš umivat nč vmes, razn če je res kak drekec not, pa še to samo na rahlo z robčkom oz mokro cunjico potegneš. pri kopanju pa pač z roko umiješ tko k pa sebe

lp, lara

epahor -> umivanje (12.6.2005 18:06:08)

Ojla!
Mi imamo tudi punčko od prej,zdaj imamo pa še fantka starega 2,5 meseca in ni nobene panike pri umivanju!
Tudi jaz sem mislila,da je težje z fantki,pa ni!
Jaz sem rabila 14 dni,da sem pogruntala kako se tej stvari streže,zdaj pa naredimo vse na hitro!:bravo:
Boš na hitro obvladala stvar,boš videla!!
Pa lep dan želim in obilo užitkov pri umivanju!!:bravo::bravo::bravo:
Barbara

Stran: [1]