|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pranje oblačil
14.10.2009 10:17:09   
tinkara12
Ojla!

Pravkar sem se lotila pranja oblačil za novorojenčka. Oprala sem vse brez mehčalca in zlikala, pa se mi zdi da je vse tako grozno trdo. Kako pa naj še drugače operem brez mehčalca, da bi bila oblačila bolj mehka? Mogoče kakšen poseben pralni prašek?

Pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pranje oblačil
14.10.2009 10:32:11   
tassika
Jaz sem vse prala normalno z vsem, če se bodo pa pojavile kakšne alergije pa bom potem drugače ukrepala, prala sem pa s frosch mehčalcem, ki naj bi bil naraven. Drugače pa lahko daš malo kisa za vlaganje notri ali pa če imašđ sušilca, bi mogle priti vn mehke.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinkara12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2009 13:48:24   
Kliki
Tako kot je že predhodnica napisala uporabi pa mehčalec sensitiv(nežen za dojenčke).

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2009 18:16:16   
Deja
jaz že od vsega začetka perem z mehčalcem in sploh ni problemov... mi je ena zdravnica rekla, da če ne probaš oblečt otročku cotke prane z mehčalcem, sploh ne veš če je alergičen.... zato sem najprej prala s praškom in mehčalcem - belim iz Hofra, zdaj pa perem z arielom in silanom ali lenorjem ...mali pa je star dobrih 8m

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2009 22:12:34   
endrina
No če si oprala brez mehčalca, je edina rešitev še, da cotke posušiš v sušilcu, ker so pol res tudi mehke. Lahko tudi že na pol suhe not vržeš, pa bo isti efekt.

No jaz sem si cotke oprala z Arielom ter z mehčalcem - beli Lenor Sensitive (ki ima gor narisanega dojenčka). Pa sem tako naredila tudi pri prvem otroku, pa ni blo nobenih težav.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2009 22:15:02   
tasa_m
Jaz sem vse prala z mehčalcem in normalnim praškom (Persil) in na srečo nismo imeli problemov.
Meni je patronažna rekla, da če nočem z mehčalcem prat naj dam malo kisa zraven in bo tud mehko. Ampak nisem tega prakticirala tako da ne vem ali je to res ali ne?

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2009 14:15:28   
zmajči25
Kot so že ostale napisale naj bi pomagal kis namesto mehčalca pa sušilni stroj. Mi smo prvi mesec ali dva prali brez mehčalca, potem pa sem uporabljala Lenor sensitive in cunje sušila v sušilcu in je bilo OK. Kako se obnese kis pa iz lastnih izkušenj ne vem.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2009 21:28:30   
biene80
Jaz sem probala s kisom, pa je super. Vsaj prve tri mesece.
Prala sem s Persil sensitive, ter v posodico za mehčalec dodala alkoholni kis.
Perilo je bilo mehko, pa brez vonja po kisu, ampak samo po Pesilu.
Tako, da sem zadovoljna.

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.