|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zadnji dan
12.6.2005 8:48:38   
Amoss
No punce danes je še moj zadnji dan kot :nosecka:.Jutri zjutraj grem na indukcijo.Preplavljajo me tako različni občutki,...Strah, sreča, skrb,...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zadnji dan
12.6.2005 8:56:13   
leah
Vav,teh best....drugi teden ob takem času se boste že crtali:bravo::bravo::bravo:A ni to fino?:rozica::rozica::rozica::rozica:....Zate...pa naj ti čim hitreje in lažje mine.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zadnji dan
12.6.2005 9:14:09   
Nyah*
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

koncno bos drzala svojo :duda: v narocju, a ni to fino?

Strah je normalen, vsaka bi se pocutila tako (se bo ko bo cas), ampak tudi veselje ob prihodu novega clana ane!

Drzi se, vso sreco :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zadnji dan
12.6.2005 9:22:30   
petraCBU
Kam greš rodit?! A se slučajno najdemo v LJ?!
P.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zadnji dan
12.6.2005 9:33:52   
Anonimen
Oj, Amoss, saj bo. Kaj pa je en dan ali pa nekaj ur v celem tvojem življenju? Še vse smo to skozi dale in boš tudi ti, brez skrbi. Premišljuj o torku, ko bo že vse za teboj, pred teboj pa eno malo, novo življenje.

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zadnji dan
12.6.2005 9:44:21   
Margareta
Bom mislila nate. Vsaj majhen strah je pa spremljal vsako. Kar pogumno, bom držala pesti:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zadnji dan
12.6.2005 9:44:38   
gamini

Amoss, ko boš zagledala svojo malo :duda:boš pozabila na vse, ta občutek je čudovit, npozaben, enkraten...

Sama sem to doživela 3x... pa bo večkrat, če bi šlo...

LP:rozica:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zadnji dan
12.6.2005 9:46:20   
gamini

Sorry, sem se zatipkala: nepozaben ne npozaben...pa
bi večkrat ne bo večkrat...

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zadnji dan
12.6.2005 9:56:32   
Meceno
Res držim pesti, sama še nisem rodila, pa malo me babica vleče iz tege , ona je počepnila ene 5* , pa je bila :duda: zunaj, s tem da je ona res žilava, njo nič nikol ne boli, niti sedaj ko ima trtico zlomljeno :zmeden:

Ti samo ubogaj, pa ne se sekirat kakšno boš naredila okoli sebe,( to mene skrbi ampak ,...) bodo že ščistli oz prepusti se 9nebesa

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zadnji dan
12.6.2005 10:14:04   
smrka
Amoss, ti kar zavidam, jaz komaj cakam ta dan - da vidim svoje bitjece. Pa naj bo bolece ali ne. Sam naj pride

smrka
:nosecka:35t

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zadnji dan
12.6.2005 10:16:21   
Anonimen
Amoss, prav si naredila, da si počakala na jutri. Naj bo lep in krasen dan, kot iz sanj, tak ki seže ti v spomin :love:

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Zadnji dan
12.6.2005 12:10:38   
CatJa
Cim manj bolecin in enga lepega, zdravega :duda: !

Drzimo :miska:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Zadnji dan
12.6.2005 12:24:06   
Gina
Hiter in lahek porod ti želim. Pobožaj bušija, pa želim ti še to, da bi danes vsaj majčkeno spala.:):):):):):):)

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Zadnji dan
12.6.2005 14:50:12   
Anonimen
Lep pozdrav!

Vso srečo, Amoss... Naj ti čimprej mine in da boste vsi OK...
Potem pa, ko boš že nazaj doma, se nam pa čimprej oglasi s svežimi informacijami...
Ali pa naj nas očka informira...

Pa-pa!

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Zadnji dan
12.6.2005 15:02:28   
snorlax
Amoss, ravno prejle sem razmišljala o tem ali si še doma ali si že šla.
Poskusi se čisto sprostiti, misli samo na to, da bo čez par ur minilo in kako bo lepo, ko boš končno zagledala malo bitjece, ki ga že 9. mesecev nosiš pod srcem. Ne razmišljaj o bolečinah, te pridejo in minejo, misli samo na malo pikico!

Držimo pesti, pa čimprej javite kako in kaj!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Zadnji dan
12.6.2005 17:26:21   
leah
Jest mam pa občutek,da je ona že v porodnišnici...ker je ni nič tuki:zmeden:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Zadnji dan
12.6.2005 17:42:17   
Anonimen
Amoss, kjerkoli si že - veliko veliko lepih trenutkov ob cartanju tvojega otroka!!!!!

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Zadnji dan
12.6.2005 19:25:40   
tinkamiška
Amoss tudi jaz ti želim, da bi bilo čimprej za tabo, da boš končno lahko pocartala svojo težko pričakovano pikico:bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Zadnji dan
12.6.2005 21:35:27   
cmokec
Amoss, veliko lepih trenutkov s tvojim dojenčkom, ker se tudi meni dozdeva, da si že odšla po vašega sončka.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?