Zadnji dan (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Amoss -> Zadnji dan (12.6.2005 8:48:38)

No punce danes je še moj zadnji dan kot :nosecka:.Jutri zjutraj grem na indukcijo.Preplavljajo me tako različni občutki,...Strah, sreča, skrb,...

leah -> Zadnji dan (12.6.2005 8:56:13)

Vav,teh best....drugi teden ob takem času se boste že crtali:bravo::bravo::bravo:A ni to fino?:rozica::rozica::rozica::rozica:....Zate...pa naj ti čim hitreje in lažje mine.

Nyah* -> Zadnji dan (12.6.2005 9:14:09)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

koncno bos drzala svojo :duda: v narocju, a ni to fino?

Strah je normalen, vsaka bi se pocutila tako (se bo ko bo cas), ampak tudi veselje ob prihodu novega clana ane!

Drzi se, vso sreco :rozica::rozica::rozica::rozica:

petraCBU -> Zadnji dan (12.6.2005 9:22:30)

Kam greš rodit?! A se slučajno najdemo v LJ?!
P.

Anonimen -> Zadnji dan (12.6.2005 9:33:52)

Oj, Amoss, saj bo. Kaj pa je en dan ali pa nekaj ur v celem tvojem življenju? Še vse smo to skozi dale in boš tudi ti, brez skrbi. Premišljuj o torku, ko bo že vse za teboj, pred teboj pa eno malo, novo življenje.

Margareta -> Zadnji dan (12.6.2005 9:44:21)

Bom mislila nate. Vsaj majhen strah je pa spremljal vsako. Kar pogumno, bom držala pesti:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

gamini -> Zadnji dan (12.6.2005 9:44:38)

Amoss, ko boš zagledala svojo malo :duda:boš pozabila na vse, ta občutek je čudovit, npozaben, enkraten...

Sama sem to doživela 3x... pa bo večkrat, če bi šlo...

LP:rozica:

gamini -> Zadnji dan (12.6.2005 9:46:20)

Sorry, sem se zatipkala: nepozaben ne npozaben...pa
bi večkrat ne bo večkrat...

Meceno -> Zadnji dan (12.6.2005 9:56:32)

Res držim pesti, sama še nisem rodila, pa malo me babica vleče iz tege , ona je počepnila ene 5* , pa je bila :duda: zunaj, s tem da je ona res žilava, njo nič nikol ne boli, niti sedaj ko ima trtico zlomljeno :zmeden:

Ti samo ubogaj, pa ne se sekirat kakšno boš naredila okoli sebe,( to mene skrbi ampak ,...) bodo že ščistli oz prepusti se 9nebesa

smrka -> Zadnji dan (12.6.2005 10:14:04)

Amoss, ti kar zavidam, jaz komaj cakam ta dan - da vidim svoje bitjece. Pa naj bo bolece ali ne. Sam naj pride

smrka
:nosecka:35t

Anonimen -> Zadnji dan (12.6.2005 10:16:21)

Amoss, prav si naredila, da si počakala na jutri. Naj bo lep in krasen dan, kot iz sanj, tak ki seže ti v spomin :love:

CatJa -> Zadnji dan (12.6.2005 12:10:38)

Cim manj bolecin in enga lepega, zdravega :duda: !

Drzimo :miska:

Gina -> Zadnji dan (12.6.2005 12:24:06)

Hiter in lahek porod ti želim. Pobožaj bušija, pa želim ti še to, da bi danes vsaj majčkeno spala.:):):):):):):)

Anonimen -> Zadnji dan (12.6.2005 14:50:12)

Lep pozdrav!

Vso srečo, Amoss... Naj ti čimprej mine in da boste vsi OK...
Potem pa, ko boš že nazaj doma, se nam pa čimprej oglasi s svežimi informacijami...
Ali pa naj nas očka informira...

Pa-pa!

snorlax -> Zadnji dan (12.6.2005 15:02:28)

Amoss, ravno prejle sem razmišljala o tem ali si še doma ali si že šla.
Poskusi se čisto sprostiti, misli samo na to, da bo čez par ur minilo in kako bo lepo, ko boš končno zagledala malo bitjece, ki ga že 9. mesecev nosiš pod srcem. Ne razmišljaj o bolečinah, te pridejo in minejo, misli samo na malo pikico!

Držimo pesti, pa čimprej javite kako in kaj!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

leah -> Zadnji dan (12.6.2005 17:26:21)

Jest mam pa občutek,da je ona že v porodnišnici...ker je ni nič tuki:zmeden:

Anonimen -> Zadnji dan (12.6.2005 17:42:17)

Amoss, kjerkoli si že - veliko veliko lepih trenutkov ob cartanju tvojega otroka!!!!!

tinkamiška -> Zadnji dan (12.6.2005 19:25:40)

Amoss tudi jaz ti želim, da bi bilo čimprej za tabo, da boš končno lahko pocartala svojo težko pričakovano pikico:bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:

cmokec -> Zadnji dan (12.6.2005 21:35:27)

Amoss, veliko lepih trenutkov s tvojim dojenčkom, ker se tudi meni dozdeva, da si že odšla po vašega sončka.

Stran: [1]