|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehladi, viroze
12.10.2009 11:54:15   
biga
Očitno se že začenja, moj sinko je že zbolel v vrtcu, mož je tudi danes doma, mene pa zdaj skrbi, da se ne bom mogla izogniti virusu. Kako lajšate bolečine v žrelu, dihanje ipd., kaj lahko in česa ne v nosečnosti, kar zadeva uporabo zdravil? Noseča sem 20 tednov. Zaenkrat pijem čaj z medom ali limono, ker me grlo peče. Kolikor vem, lahko v primeru vročine vzamem Lekadol, sprej za zamašen nos menda ginekologi odsvetujejo, v lekarni pa mi je rekla, da lahko za grlo ližem le Granobil in še ene tabletke, ne smem pa Septolet ipd. Kaj torej?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prehladi, viroze
12.10.2009 12:26:53   
Anonimen
Operil lahko ,tudi septolete

(odgovor članu biga)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2009 13:06:15   
endrina
No jaz sem imela te težave 14 dni nazaj.
Pila sem lipov in bezgov čaj z limono, skladkan z medom.
Jedla sem lahko le Granobil in še ene čist podobne bonbone (septolet ne!).
Zaradi glavobola sem samo 1x vzela Lekadol, sicer pa sem se tablet na splošno izogibala.
Druga ti žal ne preostane kot ta pretrpiš. Če bo res hudo, pa greš k zdravniku da ti predpiše antibiotik - sploh če se ti vneto grlo spremeni v angino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2009 13:52:17   
miapia
Tudi jaz sem bila lani v zadnji tretjini nosečnosti grozno prehlajena: lekadol, isla pastilje za žrelo, Sterimar za nos, pa čaj, limona in med. Pa čimveč počivat.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2009 15:03:26   
sisi77
Mene je pred kratkim tudi zgrabil prehlad in sem se pozdravila s čajčki (bezeg + kamilice + malo mete) z medom in limono. Za grlo sem si kupila Hals bombone. V parih dneh sem bila ok. Sem pa v 27 t.
Zanima pa me ali je v user posted image priporočljiva uporaba Ameriškega slamnika. Mi ga imamo doma na vrtu samo ne vem sem enkrat nekje zasledila tukaj na RR da je ena napisala da ji zdravnik ni priporočal. Če katera ve kaj o tem prodim napišite. Bi ga pila tudi kar za preventivo če ni škodljiv ker se je očitno res začela sezona kašljanja in kihanja.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2009 15:05:22   
Anonimen
sisi lahko ga jemlješ

(odgovor članu sisi77)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......