Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Starševsko nadomestilo... 9.10.2009 23:17:48
|
|
|
|
lukec
|
Formula za izračun je BRUTO plača - prispevki - akontacija dohodnine, akontacija je odvisna od višine plače. Splošno davčno olajšavo bi pri izračunu davka po moje morali upoštevat.
|
|
RE: Starševsko nadomestilo... 10.10.2009 7:51:50
|
|
|
|
pinkiponki
|
Sej si dobila odločbo, kakšno porodniško boš imela in prvi mesec, če ni ceu, se ti pozna razlika, naslednji mesec bo pa že taprava in če ne bo, pokliči na socialno.Pri meni je bila še minimalno višja, kot sm jo naračunala.
|
|
RE: Starševsko nadomestilo... 10.10.2009 8:13:08
|
|
|
|
lukec
|
IZVIRNO SPOROČILO: pinkiponki Sej si dobila odločbo, kakšno porodniško boš imela in prvi mesec, če ni ceu, se ti pozna razlika, naslednji mesec bo pa že taprava in če ne bo, pokliči na socialno.Pri meni je bila še minimalno višja, kot sm jo naračunala. Sej ni problem v tem, da je premajhna, problem je, da ji niso upoštevali olajšave.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?