|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   septemberke
11.6.2005 5:27:20   
teja21
evo danes bom pa jaz začela temo, k sem tako zgodnja.
k tamala začne brcat, moram iz postelje drugače ne neha, zmožna me je pa tudi dve uri skupaj brcat.
drugače pa pri meni počutje super, trebušček še ni tako velik ( sej moram slikce dodat )kilce pa kar naraščajo +8-9, sem pa v 25t.
edino s krčom se spopadam vsake toliko časa, drugače sva pa z:love: začela v šolo za starše hodit, za pikico pa nimava še nič kupljeno, saj se ne moreva odločit za kaj.
pa še vedno nisem prepričana da so ginekologi tako točni pri spolu, kaj če se zmotijo?? a je še katera v dvomih???
aja za pupico sva pa izbrala ime Miša, kako se vam zdi?? in kako ste ve punce???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   septemberke
11.6.2005 10:16:27   
devica
Meni to ime nikoli ni bilo všeč, pa mi je postalo ko je moja znanka rodila punčko s tem imenom- pa ji ime res ustreza- je taka mala nagajivka, živahna punčka...
Mi se za fanta še nismo odločili, imamo izbranih nekaj imen, ko pa se bo rodil, bo dobil eno teh imen, ki mu bo najbolj pasal.
Moje počutje je kar v redu, pojavljajo se manjše nosečniške težave npr. boleče noge, če sem čez dan preveč aktivna, pa vidno popokane drobne žilice. Na trebuhu so se mi naredile rdeče pikice in me trebušček že kar dober mesec srbi- posebno ponoči, pa se mažem z mandljevim oljem in s kremo proti strijam. Ker je to moja druga nosečnost, sem v 25 tednu taka kot pri prvem v osmem mesecu(kar se tiče velikosti trebuščka).KG:+5, kar se mi ne zdi veliko, glede na to koliko pojem.
Mali pridno brca: enkrat več, drug dan manj. Prejšno noč je brcal celo noč, njegove brce sem čutila povsod-spodaj, levo, desno, zgoraj, tako da o legi otročka nimam pojma. Sedaj pa že drugi dan počiva- le parkrat brcne, toliko da vem da je živ.
Služba: še 3 tedne, potem pa dopust(v šolstvu počitnice)in konec avgusta na porodniško.
Tako, drage septembrke, malce sem se razpisala, saj se že dolgo časa nisem javila. LP!

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   septemberke
11.6.2005 16:21:10   
teta beta
Naše dete je pa že od četrtka nekam čudno mirno. Saj se oglasi tu in tam, ampak glede na to kak rompompom je bil prej, je zdaj zelo pasiven. Mogoče je moja lenoba še malo prešla po popkovini...
Tudi jaz imam nekaj popokanih žilic na nogi, ampak ne vem, ali je to že stanje za nogavice ali ne. Mislim, da še ni tako hudo, ne bi pa rada, da bi bilo prepozno.
Miša - je lepo ime, ampak jaz ki sem malo mahnjena na ruske romane, bi tako klicala sina, če bi mu bilo ime Miha (Mihael - pa bi ga tudi imela, ampak moj ni za). Zadnjič enkrat sem omenila, da sva na čisto nasprotnih bregovih, kar se tiče imen, ampak zadovoljno javljam, da sva celo že našla nekaj takih, ki so všeč obema. Odločila pa se še ne bova, glavno da imava nekaj skupnih predlogov.

Lep pozdrav še z moje strani, grem malo lenobo preganjat. Uživajte!

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   septemberke
12.6.2005 13:22:15   
kimi
Jaz imam še kar + 6 kg...trebuš pa velik (se meni zdi) drugi pravijo da je majhen:zmeden:. Krči so se mi nehali so me samo 1 urco matrali do sedaj-upam da mene bodo več. Brca niti ne toliko kot je to počel prvi. Midva imava že vse saj je prvi otroček star 14 mesecev. Meni so pri prvem zadeli pa vrejamem da so tudi v drugo

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   septemberke
12.6.2005 13:30:25   
kimi
kje se dajo kupiti kompresijske nogavice...

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?