devica -> septemberke (11.6.2005 10:16:27)
|
Meni to ime nikoli ni bilo všeč, pa mi je postalo ko je moja znanka rodila punčko s tem imenom- pa ji ime res ustreza- je taka mala nagajivka, živahna punčka... Mi se za fanta še nismo odločili, imamo izbranih nekaj imen, ko pa se bo rodil, bo dobil eno teh imen, ki mu bo najbolj pasal. Moje počutje je kar v redu, pojavljajo se manjše nosečniške težave npr. boleče noge, če sem čez dan preveč aktivna, pa vidno popokane drobne žilice. Na trebuhu so se mi naredile rdeče pikice in me trebušček že kar dober mesec srbi- posebno ponoči, pa se mažem z mandljevim oljem in s kremo proti strijam. Ker je to moja druga nosečnost, sem v 25 tednu taka kot pri prvem v osmem mesecu(kar se tiče velikosti trebuščka).KG:+5, kar se mi ne zdi veliko, glede na to koliko pojem. Mali pridno brca: enkrat več, drug dan manj. Prejšno noč je brcal celo noč, njegove brce sem čutila povsod-spodaj, levo, desno, zgoraj, tako da o legi otročka nimam pojma. Sedaj pa že drugi dan počiva- le parkrat brcne, toliko da vem da je živ. Služba: še 3 tedne, potem pa dopust(v šolstvu počitnice)in konec avgusta na porodniško. Tako, drage septembrke, malce sem se razpisala, saj se že dolgo časa nisem javila. LP!
|
|
|
|