Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 21:44:30
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha kolk približno pa se porabi kg tičino mase za eno torto? blaža: fenomenalne tortice so a si to na kak tečaj hodila? hvala. ne nisem hodla na tečaje. V bistvu se kar sama učim. dosti tudi iz you tube. Sem se pa že od malega dosti igrala s plastelinom. Za eno torto gre nekje 1,5kg tičine. srednje veliko, če ima kej dekoracije zgoraj. odvisno. Če eno srednje veliko prekriješ je mogoče tudi 1 kg dovolj, če ni dosti dekoracije. Za ta veliko 2kg. tako na oko, ker ponavadi imam od ramsa kar 6 kg, pa pol odrežem kolkor rabim. Prej sem pa vedno malo več nabavla, da ne bi zmanjkalo.
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 21:49:10
|
|
|
|
blaža
|
lahko se zmenimo za kak tečaj. Če vas zanima me lahko kontaktirate na zs. Pa še pred novim letom, če boste kej pekle.
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 22:16:57
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža lahko se zmenimo za kak tečaj. Če vas zanima me lahko kontaktirate na zs. Pa še pred novim letom, če boste kej pekle. jst bi z veseljem pol ko bom svojo kuhno imela, da bom ustvarjala nekej mi je pa ja iz oblikovne ostalo
|
|
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 22:19:17
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: blaža lahko se zmenimo za kak tečaj. Če vas zanima me lahko kontaktirate na zs. Pa še pred novim letom, če boste kej pekle. jst bi z veseljem pol ko bom svojo kuhno imela, da bom ustvarjala nekej mi je pa ja iz oblikovne ostalo oooo, pol si pa profič ti.
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 22:20:42
|
|
|
|
blaža
|
jaz tudi čakam, da bo mož čez cirka eno leto nardil zidano kuhinjo, ki bo imela fuuul pulta, pa posebno omaro za moje pekarske pripomočke in pekače, ki mi vzamejo dosti placa. Mi je obljubil.
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 22:20:58
|
|
|
|
Ploha
|
blaža: imaš ZS
|
|
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 22:22:30
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: blaža lahko se zmenimo za kak tečaj. Če vas zanima me lahko kontaktirate na zs. Pa še pred novim letom, če boste kej pekle. jst bi z veseljem pol ko bom svojo kuhno imela, da bom ustvarjala nekej mi je pa ja iz oblikovne ostalo oooo, pol si pa profič ti. joj ne tok pa spet ne...sm nekje na sredi ugotovila, da to ni zame, pa sm sicer šolo končala, kaj sem pa htela...na fax sm šla pa kmetijstvo študirat
|
|
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 22:23:06
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža jaz tudi čakam, da bo mož čez cirka eno leto nardil zidano kuhinjo, ki bo imela fuuul pulta, pa posebno omaro za moje pekarske pripomočke in pekače, ki mi vzamejo dosti placa. Mi je obljubil. bravo mož
|
|
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 22:28:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: blaža lahko se zmenimo za kak tečaj. Če vas zanima me lahko kontaktirate na zs. Pa še pred novim letom, če boste kej pekle. jst bi z veseljem pol ko bom svojo kuhno imela, da bom ustvarjala nekej mi je pa ja iz oblikovne ostalo oooo, pol si pa profič ti. joj ne tok pa spet ne...sm nekje na sredi ugotovila, da to ni zame, pa sm sicer šolo končala, kaj sem pa htela...na fax sm šla pa kmetijstvo študirat U kmetijstvo. ful podoben faks.
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 22:29:33
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: blaža jaz tudi čakam, da bo mož čez cirka eno leto nardil zidano kuhinjo, ki bo imela fuuul pulta, pa posebno omaro za moje pekarske pripomočke in pekače, ki mi vzamejo dosti placa. Mi je obljubil. bravo mož ja priden je, pa že štuf moje ropotije, ki je nimamo kam pospravit, jaz pa še vedno samo dokupujem, pa pekač tak, pa onaki,...
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 22:41:29
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: blaža jaz tudi čakam, da bo mož čez cirka eno leto nardil zidano kuhinjo, ki bo imela fuuul pulta, pa posebno omaro za moje pekarske pripomočke in pekače, ki mi vzamejo dosti placa. Mi je obljubil. bravo mož ja priden je, pa že štuf moje ropotije, ki je nimamo kam pospravit, jaz pa še vedno samo dokupujem, pa pekač tak, pa onaki,... ja posel je posel si taka k moj, k ima celo delavnico šraufncigrov pa kladvov, pa kva jest vem kaj vse še, sam on še zmer dokupuje pa dokupuje....
|
|
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 9.10.2009 8:54:11
|
|
|
|
pety78
|
Tins, če rabiš kako pomoč, sem ti seveda na voljo, sicer se je pa blaža odločila, da organizira eno tako super poučno druženje. Blaža, super tortice. Sploh ta nadstropna! Enkratno! Drugače pa, če se lahko še sama malo pohvalim z mojimi izdelki... http://pety78.moj-album.com/album/9938775/ Moram pa povedati, da je kar dosti uporabnic, ki delajo enkratne, čudovite torte, sploh sneguljčica...Ona jih pa dodela do milimetra. Res božanske.
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 9.10.2009 9:53:06
|
|
|
|
kasso
|
Pety78, lahko rečem le uauuuu, tudi sama upam, da se bom enkrat, ko bom imela več časa in mira, naučila delat take umetnije blaža, po uni roladi sodeč bi rekla, da si doma le slabih 10 minut oddaljena od mene...tudi ti delaš krasne torte in pecivo . Če boste organizirale tle okrog en tečaj, sem takoj za. A ste vi doma imeli kdaj pekarno oz. ste pekli slaščice?
|
|
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 9.10.2009 10:51:48
|
|
|
|
piko12
|
Pety in blaža, carici sta! Mene ful matra, da se začnem igrat s tem. Svoje čase sem precej gnetla fimo maso, pa me spet mika. Ampak tole je bolj uporabno. Zdaj pa še vprašanje- a je treba ticino maso takoj uporabit ali jo lahko shranim? Kolk pribl pa to stane in kje jo kupujete? A na brnčičevi v LJ ali se dobi še kje drugje? A za pikapolonici imate kak model al kako to narediš? Čist sem se zaljubila v to torto.
|
|
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 9.10.2009 11:20:26
|
|
|
|
pikapolona2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: blaža lahko se zmenimo za kak tečaj. Če vas zanima me lahko kontaktirate na zs. Pa še pred novim letom, če boste kej pekle. jst bi z veseljem pol ko bom svojo kuhno imela, da bom ustvarjala nekej mi je pa ja iz oblikovne ostalo jst bi tudi z veseljem na tale tečaj pršla :-) Ker ne spremljam redno...mi prosim pošljete ZS če se boste kej zmenile
|
|
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 9.10.2009 11:22:23
|
|
|
|
pety78
|
Zdaj pa še vprašanje- a je treba ticino maso takoj uporabit ali jo lahko shranim? Lahko se shrani, nepredušno zaprta v vrečki. Kolk pribl pa to stane in kje jo kupujete? Preko interneta http://www.rams.si/trgovina/pogled.php?s=2&k=86&k2=27&i=77 A za pikapolonici imate kak model al kako to narediš? Spečem biskvit v navadnem okroglem pekaču za torte, ga prerežem, da dobim 3 plasti, ki jih polagam v tako okroglo skledo iz Ikee. Torej biskvit, krema, biskvit, krema, biskvit. Pustim čez noč v hladilniku, naslednji dan obrnem iz sklede na pladenj in nastane nekaj takega... Tale je bila borovničeva v kombinaciji s čokolado. Potem oblijem s čokolado... In oblečem v tičino...
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 9.10.2009 11:30:26
|
|
|
|
blaža
|
Pety, ful lepe tortice delaš. Za vse, ki se želiste prijavit, bi prosla, da mi pošljejo na ZS svojo tel številko in vam tam povem kje in kako. Pikapolona2, tudi ti, če želiš, me kontaktiraj na zs, lepo prosim, da si zapišem vse telefonske številke, da se bomo zmenli. datum pa osaja 28.11, en teden pred Miklavžem.( sobota) tista, ki želi, lahko kake piškote doma speče, pa jih bomo skupaj okrasili. Ja bom tudi piškotke napekla, pa bomo lahko krasili za Miklavža, za naše otročke.
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 9.10.2009 11:56:34
|
|
|
|
kasso
|
pety zelo dober namig za pikapolonico narest blaža, imaš zs
|
|
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 9.10.2009 14:10:53
|
|
|
|
Ploha
|
u fino pol se nas je pa že kar nekaj nabralo
|
|
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 9.10.2009 14:20:06
|
|
|
|
blaža
|
ja trenutno nas je lkar že dovolj, da sploh nardimo, ma še vedno se lahko javite, samo res prosim za tel na zs, da lahko zorganiziram, da ne bi nabavla preveč materjala, pol se pa premislite.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?