Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 12:40:45
|
|
|
|
Tjašy
|
Oprosti,kaj pa je to?'
|
|
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 12:45:17
|
|
|
|
TomTaylor
|
poznam das maso, pa fimo maso, maso za palačinke,...za tičino maso pa prvič slišim , kaj je to? Prosim razsvetli me
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 12:47:09
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjašy Oprosti,kaj pa je to?' Ok, ti je nimaš. To je preobleka za torto...
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 12:53:12
|
|
|
|
Urša
|
Mi vedno naročamo torte iz tičino mase, meni so krasne!
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 13:26:22
|
|
|
|
pikapolona2
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: Tjašy Oprosti,kaj pa je to?' Ok, ti je nimaš. To je preobleka za torto... pety a tole torto si ti delala? Kje pa dobiš tele barve za tičino. Drgač pa jst bi jo tudi kupila.....sam bom šla šele naslednji teden v LJ....pa če bi še katera imela da si razdelimo....k tega moraš menda fuul kupit.
|
|
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 13:28:09
|
|
|
|
pety78
|
Ja, jaz sem jo naredila. Barve sem kupila v Pekarni Vrhnika, nekaj pa pri Goljatu.
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 13:30:04
|
|
|
|
pikapolona2
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Ja, jaz sem jo naredila. Barve sem kupila v Pekarni Vrhnika, nekaj pa pri Goljatu. Goljat..... a to pr temu k ima tud kuharske tečaje v Škofji loki. A si bla na kakšnem tečaju pr njemu?
|
|
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 13:30:33
|
|
|
|
pikapolona2
|
aja pa dobr si naredila....bravo
|
|
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 13:30:47
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2 IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Ja, jaz sem jo naredila. Barve sem kupila v Pekarni Vrhnika, nekaj pa pri Goljatu. Goljat..... a to pr temu k ima tud kuharske tečaje v Škofji loki. A si bla na kakšnem tečaju pr njemu? Ja, ampak po moje že ene dve leti nazaj. Bila sem pa na okraševanju tort.
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 13:40:38
|
|
|
|
anitka7
|
a na kulinariki si že vprašala
|
|
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 13:43:02
|
|
|
|
kasso
|
sem ti poslala zs
|
|
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 13:57:35
|
|
|
|
pety78
|
Hvala punce! Naj povem, da se mi je že ena javla na kulinariki, tako da je problem rešen.
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 18:21:47
|
|
|
|
TomTaylor
|
aha...to je tičino masa. hvala
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 19:01:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Dobra torta .
|
|
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 19:12:49
|
|
|
|
blaža
|
lepa torta na batmana. Jaz jo imam, ma jo ne prodam, ki jo ful doti tudi jaz rabim. Sem jo pa naročila pri Ramsu, ker je 6 kg 32e. Je bolj poceni kot pri Pekarni Vrhnika, in tudi boljša je za jest. Za oblikovat pa malčič manj, ker se hitro suši. Jaz sem lih prejšnji vikend delala 4 nadstropno za strica in vse oblekla v tičino.( slikica v albumu)
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 19:50:03
|
|
|
|
Urša
|
Waw!
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 20:16:05
|
|
|
|
Ulaa
|
lepa torta. Sicer pa sem jaz nasla na Coolinariki en krasen recept za maso.
|
|
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 20:17:28
|
|
|
|
tins
|
Pety- organiziraj kakšen tečaj- jaz se takoj prijavim!!
|
|
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 21:06:05
|
|
|
|
enea
|
ej blaža, a tiste torte v albumu si vse sama delala? Ej svaka ti čast, super si A jih delaš tudi po naročilu ali samo za svojo dušo in družino? Jaz bi ti jih takoj naročila, od kje pa si če ni skrivnost? Sem videla torto z napisom nono, zato sprašujem.
|
|
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 21:16:24
|
|
|
|
blaža
|
enea piši mi na zs, ki jaz če te kliknem se ne znajdem več, da ti pošljem zs. Lahko se kej zmeniva, če le nisi predaleč.
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 21:19:14
|
|
|
|
blaža
|
A zdej vidim da si iz Nove Gorice. Če ti ni predaleč, ti pripeljem do Sežane. Jaz mam do sežane 10 min.
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 21:21:02
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa lepa torta. Sicer pa sem jaz nasla na Coolinariki en krasen recept za maso. Mhm, a si ga tudi sprobala in je res tako super? Meni sicer ni kaj preveč, je daleč za kupljeno Tičino maso.
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 21:32:12
|
|
|
|
enea
|
imaš zs
|
|
|
|
RE: Ima katera za prodat 2 kg tičino mase? 8.10.2009 21:38:04
|
|
|
|
Ploha
|
kolk približno pa se porabi kg tičino mase za eno torto? blaža: fenomenalne tortice so a si to na kak tečaj hodila?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?