|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: KAJ MENITE
8.10.2009 11:21:56   
malajka84
Punce vsem havla, za spodbudne besede in za graje, vsaka je pač moje vprašanje razumela drugače.

Midva sma se odločla da boma tiho...pač bom jst pazla na preveč fizična dela, kaj pa to so pa verjetno razumejo tiste, ki živijo v hiši, gradijo, imajo vrt,...

Pa le dan vsem!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.10.2009 13:42:40   
Anonimen
jaz sem noseča 17 tednov, pa sem v tem času pomagala pri vseh delih okoli stanovanja, ki ga še urejava-belila sem, brusila, kitala-vse sama, prav tako kuham, pospravljam in pač vse kot prej, le da pač pazim kaj dvigujem in če sem zmatrana grem počivat. Še celo pomagala sem pri zidavi hiše moje bodoče svakinje, dokler ni bilo ful nekaj za vzdigovat. Ti nisi noseča in fizično delo ti bo kvečjemu koristilo!
Kar se pa tiče komu in kdaj povedat da sploh delata na bebiki...pa kaj druge briga to, povejta, ko boš noseča. Midva sva mojima dvema povedala ko sem bila jaz v 6 tednu, pa še to zato tolko zgodaj, ker sem vedela da mami komaj čaka na takšno novico in še jaz ne znam držati jezika za zobmi. Njegovi so bili ravno takrat na morju zato so izvedeli teden kasneje. Ostalim nisva posebej razlagala-bodo že vidli ko bo buhi tolk zrasteluser posted image .
A njegova sestra nima svojega lajfa, da se skos nanj obeša?
Jaz imam brata in sestro in imam oba neskončno rada-ampak, če bi mi kateri tkole težil bi ju postavila na realna tla, da se nima kaj vtikati!

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
9.10.2009 12:29:23   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA
...nekaj mesecev trudiva za naraščaj,
No in zdej je moj predlagu d bi tud njegovim povedala, pa sestri....

Aja? user posted image

Zdej je to treba ostalim razlagat? Razumete se ne, intimnosti, pa bi razlagala. Tudi tvojim staršem ni za razlagat. A je to neke vrste projekt, pa jih obveščate o začetku?

Po moje si mal čudna. Živita pri tvojih starših kjer "je komaj prostora za tebe" (citiram iz prejšnih poustov), sedaj pa sta se odločila imeti še otroka. Ob tem pa obvestit vse ostale.
Meni se bolj zdi da sta precej nezrela in želita z otrokom izsilit potrditev, kako trdna je vajina veza.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.10.2009 13:18:40   
malajka84
tehnofil  sem človek, ki sprejme marsikatero kritiko, sploh od ljudi, ki me ne pozanjo. ampak to kar si ti napisala pa ne vem od kod je potegnjeno....to da živim s starši je očitno narobe razumljeno, hivim v isti hiši ampak midva imava svoje gospodinjstvo, ne vem kaj bi bilo s tem narobe?!!
drugo kot drugo, kaj ni prostora zame? od kje ti to?
tretjič p ane rabima midva nobene potrditve in pojma nimam od kje tebi take ideje...mi je kr slabo ratal k sm komentar prebrala..kr ne vem od kje si ti to potegnala, od kje ta tvoja sklepanja??...od mene ne!

Drugič se raje ne trudi pisat..kot pa da napišeš nekaj brez kakršnekoli podlage!
Mi je žal, da sem sploh kaj napisala tu...veliko je narobe razumelo, pa vseeno...so povedali svoje mnenje...ti, pa kr neki.....

IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Aja? user posted image

Zdej je to treba ostalim razlagat? Razumete se ne, intimnosti, pa bi razlagala. Tudi tvojim staršem ni za razlagat. A je to neke vrste projekt, pa jih obveščate o začetku?

Po moje si mal čudna. Živita pri tvojih starših kjer "je komaj prostora za tebe" (citiram iz prejšnih poustov), sedaj pa sta se odločila imeti še otroka. Ob tem pa obvestit vse ostale.
Meni se bolj zdi da sta precej nezrela in želita z otrokom izsilit potrditev, kako trdna je vajina veza.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.10.2009 13:58:37   
srki
Če delaš okrog hiše ali težka dela, dokler nisi noseča, ne vem, kaj ti to tako škodi. REs ne. Ko boš noseča, pa povej, samo tudi ko boš noseča, če nimaš strogo predpisanega mirovanja, ne počivaj. Delaj po svojih zmožnostih.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 30
9.10.2009 14:03:59   
srki
Aja, kar se pa tega tiče, povedati ali ne, da delata na otroku, pa naredi kakor ti misliš oz. želiš, ne kaj me misimo. Ali boš seštela tista, ki so za in tiste proti, pa se odločila? No, jaz ne bi povedala.

TEhnofil pa je fant, se mi zdi, pa tudi res je nekaj narobe zastopil.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 31
9.10.2009 14:11:34   
ronja
NO, ja, težko dvigovanje ni priporočljivo za začetek nosečnosti (tudi, ko še ne veš, da si noseča in ja, tudi to lahko povzroči splav - je težko dokazljivo, kar pa ne pomeni, da ni res). Sama se sicer nikoli nisem držala navodil, sem pa imela prvič splav, potem pa dve res ubitačni nosečnosti... Drugič sem 100%, da mi je odstopila postejlica od pretiranega napora.
Tak da zdaj pravim, da je vseeno boljše malo pazit - saj si samo 9 mesecev noseča, gradiš pa voziš šajtrge pa lahko še celo ostalo življenje! Ni treba, da glih takrat!

jaz na tvojem mestu ne bi širnemu sorodstvu razglašala, mogoče malo namigneš mami, če te bo vprašala, zakaj se izogibaš unim težkim žakljem cementauser posted image .

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 32
9.10.2009 14:38:45   
Anonimen

Sm se odločla, da še tule povem kaj me muči, ker vem, d ste same fajne tu gor, pa da bom iz vsega sigurno nekaj pametnega odnesla.:)

No zadeva je taka...z mojim se že kar nekaj mesecev trudiva za naraščaj, pa nama še ni uspelo, vmes tudi ss, zdej sva začela razmišljat, da je za vse mogoče krivo to, da pač živiva v hiši, kjer je potrebno zmeraj nekaj delati, pa to pa ono,....pač tud fizična težka dela in pol ne morm jst sma gledat
No živiva pa pač v enem nadstropju, zgoraj so pa moji straši.
In zdej sva se določla, da bova povedala, da delava na otročku.
In se sprašujete kaj je problem, pa kaj bi zdej jst rada?:) O vrjamem, no problem je v njegovi družini.

Sem že pisala o tem, da me ne marajo, da delajo vse, samo da bi naju skregali, sploh njegova sestra,.....uglavnem cela štala.
Men pa to ni všeč, sej zastopm, njegovi so enak k moji, ampak, mojim bova povedla sam zato, d bomo mal pazl kok jst kej delam okrog hiše...
No to me zdej mori...a sm jst tk smotana al...

Je pa tko, d ta njegova sestra dela res vse....da bi naj ločla....mu jo ka po tel kk ga pogreša k se je odselil, kok sm jst vse sam človek ne...d zakaj sma si stanvanje zrihtala tk dalč od nje...uglavnem...ni da ni.

Kaj mislite?
Poveva tud njegovim? Sej po eni strani, bi se mogoče pol tud ona sprjaznila pa dala mir, po drugi strani me pa skrbi da ga bo pol spet klicarla pa mu jokala, pa kaj se greva. Ker je pa tko...d sta zlo navezana, čeprov ne vem zakaj, ker ga ona sam izkorišča ampak moj tega ne vidi....

Torej....kaj predlagate?

Ko boš noseča, povejta, prej pa se mi ne zdi smiselno razglašat. Stresi so dodatni razlog lahko, da težje zanosiš. Zakaj bi si jih po nepotrebnem povzročala?

Neposredna povezava do sporočila: 33
10.10.2009 16:09:25   
malajka84
Bova tiho ja sva se odločla, da je brezveze res da poveva.

Ampak pač..nekaj časa se trudima, pa ni uspelo, pa sva pomisla, d mogoč je pa težko delo krivo...pa ne spet narobe razumet nekatre pa napadit d sm lena, ravno obratno.

No sva premisla in se odločla, da dokler ne rata bova tiho..mogoče je pa to najin mesec in je zdaj uspelo....bomo vidli..kmalu.

Še enkrt hvala vsem za graje, komentarje,...ki so bili na neki osnovi seveda....

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.10.2009 13:01:46   
tehnofil
tehnofil  sem človek, ki sprejme marsikatero kritiko,

A sprejmeš tudi opravičilo? user posted image

Resnično se opravičujem za zgornji poust, ki v resnici ni bil tebi niti namenjen.

V prebiranju sporočil sem zamenjal in vsebino pomešal,
http://www.ringaraja.net/forum/Vr%C5%BEena_na_cesto!/m_4547285/tm.htm
tako da se strinjam , kot si ugotovila...
...so povedali svoje mnenje...ti, pa kr neki.....

Oprosti!, še posebej zato ker sem te prizadel.

Neposredna povezava do sporočila: 35
13.10.2009 19:02:00   
malajka84
tehnofil opravičilo sprejeto. Kot sem rekla nimam nič proti kritikam, če so utemeljene.

Lp

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.10.2009 19:25:49   
Kepica83

Aja? user posted image

tudi če si s tem mene mislil si verjetno vse površno prebral. Zakaj smo pri mojih starših... itd.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 37
20.10.2009 12:06:33   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83
tudi če si s tem mene mislil si verjetno vse površno prebral. Zakaj smo pri mojih starših... itd.

Ne, nisem mislil tebe. Pomešal sem njen in tvoj poust. Razumeš? Ni namenjeno ne tebi ne njej, ker bi po imel smisel le, če bi oba pousta napisala ista oseba. Ker pa jih ni, je sporočilo popolna neumnost. OK? Smiselen bi bil edino in le, če bi bila ista oseba v obeh situacijah. Če bi se šele odločala za otroka v takšnih pogojih.

Drugače pa kar se tvoje "tašče" tiče, ja, je čudna. In to je zelo obzirno rečeno. Vedi, da partner prihaja v paketu. Če je del paketa (tašča, sorodniki,...) pokvarjenjega, bo najverjetneje tako ostalo. Torej moraš računati s tem, da bolje ne bo (ali samo navidezno). Od tu naprej moraš štartati kako naprej.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 20.10.2009 12:08:51 >

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 38
20.10.2009 12:17:57   
Rožica I
Vsaka čast, Tehnofil! Priznat napako in se javno opravičit. Lepo user posted image .

Drugače pa avtorici posta- kakorkoli boš že naredila, bo zate prav. Si verjetno precej mlada in tradicionalno vzgojena- zato tako tudi razmišljaš. Vendar vedi, da prioriteta sta ti in tvoj user posted image . In prihajajoče dete. Skratka vi trije. Vsi ostali so sedaj sekundarnega pomena in se jih vajina intimnost oz načrtovanje le te nikakor ne tiče.
Še vedno lahko spoštuješ ljudi, vendar ne na svojo "škodo".

Vse dobro user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 39
26.10.2009 13:30:21   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Ne, nisem mislil tebe. Pomešal sem njen in tvoj poust. Razumeš? Ni namenjeno ne tebi ne njej, ker bi po imel smisel le, če bi oba pousta napisala ista oseba. Ker pa jih ni, je sporočilo popolna neumnost. OK? Smiselen bi bil edino in le, če bi bila ista oseba v obeh situacijah. Če bi se šele odločala za otroka v takšnih pogojih.

Drugače pa kar se tvoje "tašče" tiče, ja, je čudna. In to je zelo obzirno rečeno. Vedi, da partner prihaja v paketu. Če je del paketa (tašča, sorodniki,...) pokvarjenjega, bo najverjetneje tako ostalo. Torej moraš računati s tem, da bolje ne bo (ali samo navidezno). Od tu naprej moraš štartati kako naprej.

A sedaj pa razumem. Ni panike tehnofil vsi smo zmotljivi tako da... Hvala za opravičilo, ki ga z veseljem sprejmem. In hvala tudi za nasvet katerega sem z odprtim srcem sprejela.

Pa lep dan še naprej.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 40
2.11.2009 19:29:40   
alpog
Kaj pa koga briga, a ne! Jaz verjetno sploh ne bi hotla živet tam, kjer ti vsi mečejo polena pod noge in vju hočejo "narazen spravit".

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?