Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA Sm se odločla, da še tule povem kaj me muči, ker vem, d ste same fajne tu gor, pa da bom iz vsega sigurno nekaj pametnega odnesla.:) No zadeva je taka...z mojim se že kar nekaj mesecev trudiva za naraščaj, pa nama še ni uspelo, vmes tudi ss, zdej sva začela razmišljat, da je za vse mogoče krivo to, da pač živiva v hiši, kjer je potrebno zmeraj nekaj delati, pa to pa ono,....pač tud fizična težka dela in pol ne morm jst sma gledat No živiva pa pač v enem nadstropju, zgoraj so pa moji straši. In zdej sva se določla, da bova povedala, da delava na otročku. In se sprašujete kaj je problem, pa kaj bi zdej jst rada?:) O vrjamem, no problem je v njegovi družini. Sem že pisala o tem, da me ne marajo, da delajo vse, samo da bi naju skregali, sploh njegova sestra,.....uglavnem cela štala. No in zdej je moj predlagu d bi tud njegovim povedala, pa sestri.... Men pa to ni všeč, sej zastopm, njegovi so enak k moji, ampak, mojim bova povedla sam zato, d bomo mal pazl kok jst kej delam okrog hiše... No to me zdej mori...a sm jst tk smotana al... Je pa tko, d ta njegova sestra dela res vse....da bi naj ločla....mu jo ka po tel kk ga pogreša k se je odselil, kok sm jst vse sam človek ne...d zakaj sma si stanvanje zrihtala tk dalč od nje...uglavnem...ni da ni. Kaj mislite? Poveva tud njegovim? Sej po eni strani, bi se mogoče pol tud ona sprjaznila pa dala mir, po drugi strani me pa skrbi da ga bo pol spet klicarla pa mu jokala, pa kaj se greva. Ker je pa tko...d sta zlo navezana, čeprov ne vem zakaj, ker ga ona sam izkorišča ampak moj tega ne vidi.... Torej....kaj predlagate? Ko boš noseča, povejta, prej pa se mi ne zdi smiselno razglašat. Stresi so dodatni razlog lahko, da težje zanosiš. Zakaj bi si jih po nepotrebnem povzročala?
|