Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vsi začetniki z gosto hrano... 10.6.2005 14:54:42
|
|
|
|
babylove
|
Naš dobi za kosilo 130g porcijo in vse poje. Okusi: - krompir z bučkami, zeleni fižol, artičoka, korenje - banana, jabolko, hruška, marelica
|
|
|
|
vsi začetniki z gosto hrano... 10.6.2005 15:57:06
|
|
|
|
corfu
|
babylove tvoj prvi meni je kupljen, ali ga sama pripraviš? naš cukr je star 4 mesece in 23dni
|
|
|
|
vsi začetniki z gosto hrano... 10.6.2005 16:23:19
|
|
|
|
babylove
|
Kupim ali doma pripravim. Danes sem mu recimo skuhala krompir in pol bučke ter zmiksala. Za razredčit uporabim mleko.
|
|
|
|
vsi začetniki z gosto hrano... 10.6.2005 18:13:22
|
|
|
|
Lunca1
|
naša je pa danes prvič pomlatila 1/2 kozarčka špinače s krompirjem.:bravo::bravo::bravo: Sem jo kar gledala, glede da gre drugo bolj slabo. Zdaj je pa kar usta odpirala. Izgleda ne bo treba Popaja gledat.:)-:)-:)- Drugače pa ima rada breskev in banano, cvetača je pa bljak.:zmeden:
|
|
|
|
vsi začetniki z gosto hrano... 10.6.2005 18:25:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi pa smo z današnjim dneh prenehali z gosto hrano, ker smo bili včeraj pri pediatrinji nadrti, da ne smemo tako hitro. :((:((:((In ker ima še probleme s kožo, se sploh ne smemo igrati s tem. Tako da bomo lepo počakali, da bo star 6 mesecev. Sedaj pa je star 4 mesece in pol.
|
|
|
|
vsi začetniki z gosto hrano... 10.6.2005 20:30:55
|
|
|
|
Errai
|
Mi uvajamo že kakšen mesec, na začetku (kakšne 2 tedna) je bilo vse bljek in je samo pljuval in se pačil, potem je nekako začel sprejemati, ampak je do par dni nazaj pojedel maksimalno tri žličke česarkoli. Potem pa je nekaj dni nazaj pojedel kakšnih 10 žličk banane, včeraj približno toliko jabolka in pri kosilu še korenček s krompirjem, danes se mu je pa očitno odprlo. Pomalical je skoraj celo jabolko, za kosilo pa je pojedel cel krompir z malo blitve. Kar usta je odpiral in se jezil, če sem bila prepočasna. Upam, da bo tako šlo še naprej. Probali smo pa že jabolko, banano, korenček, krompir, bučke, paradižnik, blitvo, pa rižev gres od Milupe.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?