|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ležišče
4.10.2009 19:57:10   
sabri
Kupujemo posteljo za malo in sicer tisto, ki ima spodaj omaro in par predalov, velikost je 70x200. Ima pa posteljo podlago polno iverko, nima letvic kakor večinoma postelj. Pa me zanima, če je res kakšna velika razlika med polno in letvicam zaradi zračenja? Pa naj bi potem tudi gledal, kakšen jogi daš na to polno, primer dormeo ne pride v poštev, ker mora imet letvice spodaj. Upam, da nisem preveč zakomplicirala. Zanima me vaše mnenje oz kakšne postelje imate?LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ležišče
4.10.2009 20:15:03   
nynna
Mi smo imeli isti problem. Dormeo res ne pride v poštev, saj tko so mene prestrašil in ga nisem kupila. Rekli so da mora biti jogi un stari z vzmetnicami, pa da ga je treba obračati in zračiti. Jaz takrat ko preoblačim posteljo pustim da ene par ur stoji pokonci, zaenkrat nimamo težav. Sem pa že razmišljala če bi to iverko naluknjala. Sem bila kar malo jezna na prodjalce ker me ni nihče na to opozoril. upam da sem kaj pomagala.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ležišče
5.10.2009 19:30:36   
Shorty_
Pozdravljene, sama imam dni postelje iverko, spodaj so predali. Ležišče imam dormeo memory 2+12, zaradi zračenja pa smo iverko fajn naluknjali, pa vsakič ko menjam posteljnino jogi dvignem za nekaj uric in je po slabih dveh letih še vedno super.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako z Lahkonočnicami uspavati svoje male ...
Kakovostno spanje je ključnega pomena za zdrav razvoj in dobro počutje otrok. Umirjena večerna rutina, med katero tudi p...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?