ležišče (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


sabri -> ležišče (4.10.2009 19:57:10)

Kupujemo posteljo za malo in sicer tisto, ki ima spodaj omaro in par predalov, velikost je 70x200. Ima pa posteljo podlago polno iverko, nima letvic kakor večinoma postelj. Pa me zanima, če je res kakšna velika razlika med polno in letvicam zaradi zračenja? Pa naj bi potem tudi gledal, kakšen jogi daš na to polno, primer dormeo ne pride v poštev, ker mora imet letvice spodaj. Upam, da nisem preveč zakomplicirala. Zanima me vaše mnenje oz kakšne postelje imate?LP




nynna -> RE: ležišče (4.10.2009 20:15:03)

Mi smo imeli isti problem. Dormeo res ne pride v poštev, saj tko so mene prestrašil in ga nisem kupila. Rekli so da mora biti jogi un stari z vzmetnicami, pa da ga je treba obračati in zračiti. Jaz takrat ko preoblačim posteljo pustim da ene par ur stoji pokonci, zaenkrat nimamo težav. Sem pa že razmišljala če bi to iverko naluknjala. Sem bila kar malo jezna na prodjalce ker me ni nihče na to opozoril. upam da sem kaj pomagala.




Shorty_ -> RE: ležišče (5.10.2009 19:30:36)

Pozdravljene, sama imam dni postelje iverko, spodaj so predali. Ležišče imam dormeo memory 2+12, zaradi zračenja pa smo iverko fajn naluknjali, pa vsakič ko menjam posteljnino jogi dvignem za nekaj uric in je po slabih dveh letih še vedno super.




Stran: [1]