|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lušne risanke
4.10.2009 11:32:09   
livia
Naša 3,5 letnica najraje gleda Pujso Pepo in Nodija. Ker zna že vse na pamet, iščeva z možem še kako fajno risanko, ki je primerna za tako starost, ki ni nasilna, ki je poučna, ki ima lepo izrazoslovje.
Predlogi dobrodošli.

Meni je všeč še Louie (Lojzek), samo ga nikjer ne najdeva za potegnit iz neta. Pa danes je bil za Nodijem pri Živžavu neka risanka o kužku, nimam pojma naslova. A stare Živ žave se da z neta kje potegnit? user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lušne risanke
4.10.2009 11:42:37   
ledenaa
Kaj pa fifi,prihajajo kopalčki,pa tista dva pujska pipi .... ne vem kako se drugi imenuje

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2009 12:58:49   
Anonimen
Zadnje čase se navdušujeta nad Malo kraljično, sicer pa tudi rula Lojzek in Pepa.

Pipi in Melkijad se meni sploh ne zdi posebej kvalitetna risanka. Jaz sicer obožujem Backa Jona, ampak to je bolj za odrasle, čeprav ni nasilna kot npr Tom in Jerry.

(odgovor članu ledenaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2009 14:05:43   
azik
Kaj pa risanka o dveh prašičih FIFI IN MILHIJAD zelo poučna risanka ali pa slonček Benjamin .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2009 16:57:11   
asra
mi mamo fantka, pa gledamo gasilca samota....če vam bo kot staršem punčke odgovarjal

(odgovor članu azik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2009 17:44:26   
madejka
Naš dvoletnik je nor na Backa Jona user posted image Dobiš vsepovsod kot Shaun the sheep.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu asra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2009 17:49:29   
Pika Zoja
Gasilec Florjan je našemu precej všeč. Pa Avtombuski. Oboje ima rad. Zadnje čase tudi Pika Nogavička. Pa Policaj Črt, samo pri 2letih ga ni maral, zdaj pri treh je nor nanj. Pa Maks in Rubi. Franček. Piki. 

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2009 19:47:03   
K_a_t_i
Na misel mi padejo še Franček in Koalčki.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2009 19:49:56   
alda
Franček
gasilec Samo
Fifi in cvetličniki
Gasilski avto florjan
Kopalčki
Hupko, Trobilka in Pihec
Bacek Jon
Medvedek Uhec
Pončo in toro
Palček Smuk
Lolek in Bolek
Medvedek Rupert
Jurček-goban
Avtobuski
.....

..in še veliko, veliko, dolgometražnih risank
bi morala prav pogledat, ker jih pa mi imamo zelo veliko, ker smo vsi ljubitelji dobrih risank/ nekaj jih tudi kupimo, večino pa kar z neta potegnemo user posted image

< Sporočilo je popravil alda -- 4.10.2009 19:51:40 >

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.10.2009 21:03:49   
tinula
Pri naši dvoletnici je zmagovalec Krtek. lp

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.10.2009 21:39:55   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: azik

Kaj pa risanka o dveh prašičih FIFI IN MILHIJAD zelo poučna risanka ali pa slonček Benjamin .

Pipi in Melkijad user posted image

(odgovor članu azik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.10.2009 21:49:17   
ksenija12
Mi smo odkrili baby tv (imamo T2) in kar ponuja so zares lepe, nenasilne risanke brez reklam. Imajo tudi internetn stran.

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.10.2009 22:31:57   
anitka7
na netu je bomi tv,tukaj je polno risank iz mojih otroških časov...smrkci,maxi pes fik,jakec in čudežna lučka......itd....

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?