lušne risanke (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

livia -> lušne risanke (4.10.2009 11:32:09)

Naša 3,5 letnica najraje gleda Pujso Pepo in Nodija. Ker zna že vse na pamet, iščeva z možem še kako fajno risanko, ki je primerna za tako starost, ki ni nasilna, ki je poučna, ki ima lepo izrazoslovje.
Predlogi dobrodošli.

Meni je všeč še Louie (Lojzek), samo ga nikjer ne najdeva za potegnit iz neta. Pa danes je bil za Nodijem pri Živžavu neka risanka o kužku, nimam pojma naslova. A stare Živ žave se da z neta kje potegnit? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

ledenaa -> RE: lušne risanke (4.10.2009 11:42:37)

Kaj pa fifi,prihajajo kopalčki,pa tista dva pujska pipi .... ne vem kako se drugi imenuje

Anonimen -> RE: lušne risanke (4.10.2009 12:58:49)

Zadnje čase se navdušujeta nad Malo kraljično, sicer pa tudi rula Lojzek in Pepa.

Pipi in Melkijad se meni sploh ne zdi posebej kvalitetna risanka. Jaz sicer obožujem Backa Jona, ampak to je bolj za odrasle, čeprav ni nasilna kot npr Tom in Jerry.

azik -> RE: lušne risanke (4.10.2009 14:05:43)

Kaj pa risanka o dveh prašičih FIFI IN MILHIJAD zelo poučna risanka ali pa slonček Benjamin .

asra -> RE: lušne risanke (4.10.2009 16:57:11)

mi mamo fantka, pa gledamo gasilca samota....če vam bo kot staršem punčke odgovarjal

madejka -> RE: lušne risanke (4.10.2009 17:44:26)

Naš dvoletnik je nor na Backa Jona [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Dobiš vsepovsod kot Shaun the sheep.

Pika Zoja -> RE: lušne risanke (4.10.2009 17:49:29)

Gasilec Florjan je našemu precej všeč. Pa Avtombuski. Oboje ima rad. Zadnje čase tudi Pika Nogavička. Pa Policaj Črt, samo pri 2letih ga ni maral, zdaj pri treh je nor nanj. Pa Maks in Rubi. Franček. Piki. 

K_a_t_i -> RE: lušne risanke (4.10.2009 19:47:03)

Na misel mi padejo še Franček in Koalčki.

alda -> RE: lušne risanke (4.10.2009 19:49:56)

Franček
gasilec Samo
Fifi in cvetličniki
Gasilski avto florjan
Kopalčki
Hupko, Trobilka in Pihec
Bacek Jon
Medvedek Uhec
Pončo in toro
Palček Smuk
Lolek in Bolek
Medvedek Rupert
Jurček-goban
Avtobuski
.....

..in še veliko, veliko, dolgometražnih risank
bi morala prav pogledat, ker jih pa mi imamo zelo veliko, ker smo vsi ljubitelji dobrih risank/ nekaj jih tudi kupimo, večino pa kar z neta potegnemo [sm=smiley1.gif]

tinula -> RE: lušne risanke (4.10.2009 21:03:49)

Pri naši dvoletnici je zmagovalec Krtek. lp

špelin@ -> RE: lušne risanke (4.10.2009 21:39:55)

IZVIRNO SPOROČILO: azik

Kaj pa risanka o dveh prašičih FIFI IN MILHIJAD zelo poučna risanka ali pa slonček Benjamin .

Pipi in Melkijad [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ksenija12 -> RE: lušne risanke (4.10.2009 21:49:17)

Mi smo odkrili baby tv (imamo T2) in kar ponuja so zares lepe, nenasilne risanke brez reklam. Imajo tudi internetn stran.

anitka7 -> RE: lušne risanke (4.10.2009 22:31:57)

na netu je bomi tv,tukaj je polno risank iz mojih otroških časov...smrkci,maxi pes fik,jakec in čudežna lučka......itd....

Stran: [1]