|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brez seksa
2.10.2009 21:23:17   
Anonimen
Ojla!
Jaz rabim nekoga za pogovor oz. da mi pomaga mal razčistit stvari. Sama sem čist obupana in se smilim sama sebi...
S fantom sva že skupaj več kot 4 leta. V začetku poletja pa sva šla živet na svoje. Vem, za oba je bilo stresno in v kmalu na začetku sva bila oba zelo živčna zaradi vseh skbi in živčna drug na drugega ker prej nisva bila vajena da si skus z nekom. Predvsem on. Zaplete se pa še potem toliko bolj, ker on enostavno nimam želje po splonih odnosih. Da se ne bi narobe razumelo, ne gre mi samo za seks ampak bolj pogrešam intimnost in čustveno bližino, to želo pogrešam... Zaradi tega sem bila nekaj časa ful depresivna in on zarad moje "tečnobe" še bolj živčen. V celem poletju (3 mesece) sva seksala največ 5x. Zadnja 2 odnosa (vmes cel mesec pavze) pa sta bla zame nezadovoljajoča. Blo je kr neki nahitro. Meni ravno malo za okus. Parkrat sem se z njim poskušala pogovorit vendar on nima interesa...
Počutim se odveč, neprivlačno in osamljeno ker sem sama na drugem koncu slovenije, stran od prijateljev s katerimi bi se lahkpo pogovorila!
Fanta ljubim, vendar sem čustveno obupana, rabim več čustvene bližine!
Prosim za objektivna mnenja!

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brez seksa
2.10.2009 21:51:40   
anajan
Samo odkrit pogovor vama lahko pomaga.

Vsak dan je nekaj posebnega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2009 21:55:24   
Mateja4
se strinjam... pogovor se z njim...povej mu kaj čutiš...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2009 9:27:31   
somic
verjamem, da se v kakšnih vezah dogaja tudi to. upam pa le, da gre za prehodno obdobje.

ti pa povem, da sem bila pred časom na zelo podobni situaciji kot si sedaj ti.

z fantom sva skupaj 5 let in nekaj, prvo leto sva živela v njegovem koncu, potem pa sva se preselila na primorsko- jaz zaradi študija on pa zaradi službe. živela sva skupaj v podnajemniškem stanovanju. poznala sva se dokaj dobro, tako, da ni bilo posebnega problema glede "uvajanja" skupnega življenja, problem je bil nekje drugje- v bistvu še sama ne vem kje. nekako sva se oddaljila in si postala tujca. vse kar sva imela skupnega je bilo to, da sva zvečer spala v isti postelji. nič drugega. jaz sem njemu šla na živce, on pa meni. sexa pa ravno tako ni bilo.

nekaj časa sem to trpela in prenašala- v bistvu je to delal vsak od naju- na svoj način. potem pa sem se odločila, da mu povem kar si mislim.

pogovor ni bil ravno najboljši, ker sem govorila vglavnem jaz. sem mu pa takrat povedala, da mu dam nekaj čas, da se odloči in ugotovi kaj bi rad od mene in od življenja ki ga imava skupaj. in da če ne gre drugače, da greva narazen. bilo mi je res hudo, da sem rekla to, ampak sem morala. brez veze se mi je zdelo nekaj čakat in silit.

no, odločila sva se, da bova nekaj časa živela samo kot "cimra" in to je uspevalo bolj tako- ločeno življenje pod isto streho nikoli ni bilo uspešno, ampak zgleda, da sva rabila svoj čas, da razmisli vsak od naju kaj in kako bo naprej.

po kakšnem mesecu je prišel do mene in mi povedal, da se ne strinja z vsem kar delam in kar govorim in da verjame, da imam jaz isti občutek.

takrat sva se prvič odkrito pogovorila in sklenila, da si biva vedno povedala kar nama ni všeč.

od takrat naprej je najina zveza trdna in na začetku drugega leta pričakujeva tretjega člana.

verjamem in vem, da je kar precej stresno skupno življenje. navadit se morata en na drugega. človeka res najbolje spoznaš ko z nim živiš in mislim, da se vidva spoznavata.

vsekakor se je potreben pogovor. druge žal tudi jaz ne vidim

srečno!

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2009 9:35:57   
rija
mogoče pa enostavno nista za skupaj.

ni nujno, da pogovor vse reši.

tudi o tej možnosti se splača razmislit, preden vama v enem osamljenem poizkusu nezadovoljivega seksa uspe naštimati potomca....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2009 9:40:12   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ojla!
Jaz rabim nekoga za pogovor oz. da mi pomaga mal razčistit stvari. Sama sem čist obupana in se smilim sama sebi...

to je prva napaka...

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2009 9:43:10   
botrca
Poskusi se pogovorit z njim, zakaj je tak sigurno obstaja vzrok. Ne vem no, ampak ponavadi ko pari začnejo skupaj živet šele vidijo, da niso za skupaj in grejo narazen. Mogoče je pri vama tudi to.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.10.2009 9:43:52   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rija

tudi o tej možnosti se splača razmislit, preden vama v enem osamljenem poizkusu nezadovoljivega seksa uspe naštimati potomca....

tudi s tem se strinjamuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.10.2009 9:46:51   
somic

to je verjetno letelo na naju, ne?

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.10.2009 9:59:51   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: somic

to je verjetno letelo na naju, ne?

očitno se najdeš v tem....

ne, navadno ne berem vseh ostalih postov ampak samo začetnega....

...vox populi...

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.10.2009 10:04:41   
somic
ne, se ne najdem v tem, je bilo bolj videte, da me je našel nekdo drug. ampak ok. ni tako hudo kot se sliši. z veseljem ga pričakujeva

brez zamere!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.10.2009 10:27:36   
ammam
Pravega partnerskega odnosa ne vidim brez seksa. Saj ni treba seksat kar naprej. Te stvari se s časom malce umirijo, ko začneš skupaj živet, ampak biti pa mora. Vsaj zame bi bila to velika polomija. Enako bi se počutila neprivlačno, zavrženo, morda bi celo pomislila, da se bliža konec...

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.10.2009 10:38:23   
Anonimen

Tudi to je mozno ravno tako kot to, da sta zaradi selitve oba pod stresom.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
4.10.2009 1:40:09   
Anonimen
Ti iz prve roke povem, da se mi2 neizmerno ljubiva, sexava pa na mogoče vsake 2 meseca 1x. In? Pač nismo vsi za sex skoraj vsak dan in nama čisto paše. Problem je samo, če bi enem pasalo in drugim ne, kot je v tvojem primeru. To pa zna bit težava ja. Al mu pa reč, da naj ti enga umetnga dildota kupi in da mu boš pol dala mir. Stvar rešena. Al si pa ljubimca umisli. Oz. ga prestraši s tem. Mogoče pomaga. Kaj še? Striptiz mu lahko zaplešeš in se mu naga vsedeš gor na usta. Če ga pa to ne bo.... pol pa ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
4.10.2009 8:26:43   
rija

. Al si pa ljubimca umisli. Oz. ga prestraši s tem. Mogoče pomaga.

ouje....dokaz neizmerne ljubezni.....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.10.2009 8:27:29   
rija

. Al mu pa reč, da naj ti enga umetnga dildota kupi in da mu boš pol dala mir.

dokaz neizmerne ljubezni, no. 2

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.10.2009 8:28:05   
rija
...edino se sprašujem, kako dolgo trajajo take neizmerne ljubzeni....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.10.2009 10:15:19   
Anonimen
Al si pa ljubimca umisli. Oz. ga prestraši s tem.

Fak, o kaksnih manipulacijah eni razmisljate.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
5.10.2009 8:40:17   
devo
Drugo ma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.10.2009 8:53:32   
uwaga

...edino se sprašujem, kako dolgo trajajo take neizmerne ljubzeni....user posted image
Menda še ni natančno izmerjeno.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.10.2009 19:02:13   
Anonimen
ojla!
No hvala za vse vaše besede... No ja upam da se bo uredilo...
S pogovorom sem poskušala, sam on nima interesa ker v tem sploh ne vidi problema... Tisto z dildotom mi je neumno, ker mi v bistvu ne gre toliko za seks kot to da si ob seksu z nekom intimen in čutiš čustveno bližino...

(odgovor članu uwaga)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
8.10.2009 9:46:46   
ronja
Pač nismo vsi za sex skoraj vsak dan in nama čisto paše.

Zlato pravilo je vedno: če sta oba zadovoljna in otroci ob tem ne trpijo, potem je tako, kot je, super.

anononimna avtorica 1. posta, če ti gre za čustveno bližino, se bi jo dalo mogoče tudi brez seksa pričarat - če se recimo objema pa rad,... Midva nisva smela seksat pol leta (kar je za naju groooooozaaaa - to vejo vsi tu gor, ko sem skoz jamralauser posted image ), pa se vseeno nisva takrat oddaljila, vsaj jaz tega ne čutim. Sva oba pogrešala seks, ker nadomestka zato seveda ni, jasno, ampak ostalo se pa da dobit tudi drugače: nežni pogovori, poljubljanje, objemanje,... POkaži mu, da si nežna do njega kar tako, ne da bi pričakovala od njega vedno seks. Mogoče je tudi, da ima probleme z zaupanjem vase in v svoje zmožnosti in se zato boji zbližat s tabo. In seveda so tudi vse ostale možnosti, ki so jih druge napisale. Pa pogovori se z njim, ampak zelo nežno in ko ne bo imel interesa, mu povej, da si ti tako nesrečna. Tako bo gotovo dobil motivacijo - nihče noče, da so ljudje okoli njega nesrečni, tako ni fajn živet... Če jih imaš rad, pa sploh ne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?