somic -> RE: Brez seksa (3.10.2009 9:27:31)
|
verjamem, da se v kakšnih vezah dogaja tudi to. upam pa le, da gre za prehodno obdobje. ti pa povem, da sem bila pred časom na zelo podobni situaciji kot si sedaj ti. z fantom sva skupaj 5 let in nekaj, prvo leto sva živela v njegovem koncu, potem pa sva se preselila na primorsko- jaz zaradi študija on pa zaradi službe. živela sva skupaj v podnajemniškem stanovanju. poznala sva se dokaj dobro, tako, da ni bilo posebnega problema glede "uvajanja" skupnega življenja, problem je bil nekje drugje- v bistvu še sama ne vem kje. nekako sva se oddaljila in si postala tujca. vse kar sva imela skupnega je bilo to, da sva zvečer spala v isti postelji. nič drugega. jaz sem njemu šla na živce, on pa meni. sexa pa ravno tako ni bilo. nekaj časa sem to trpela in prenašala- v bistvu je to delal vsak od naju- na svoj način. potem pa sem se odločila, da mu povem kar si mislim. pogovor ni bil ravno najboljši, ker sem govorila vglavnem jaz. sem mu pa takrat povedala, da mu dam nekaj čas, da se odloči in ugotovi kaj bi rad od mene in od življenja ki ga imava skupaj. in da če ne gre drugače, da greva narazen. bilo mi je res hudo, da sem rekla to, ampak sem morala. brez veze se mi je zdelo nekaj čakat in silit. no, odločila sva se, da bova nekaj časa živela samo kot "cimra" in to je uspevalo bolj tako- ločeno življenje pod isto streho nikoli ni bilo uspešno, ampak zgleda, da sva rabila svoj čas, da razmisli vsak od naju kaj in kako bo naprej. po kakšnem mesecu je prišel do mene in mi povedal, da se ne strinja z vsem kar delam in kar govorim in da verjame, da imam jaz isti občutek. takrat sva se prvič odkrito pogovorila in sklenila, da si biva vedno povedala kar nama ni všeč. od takrat naprej je najina zveza trdna in na začetku drugega leta pričakujeva tretjega člana. verjamem in vem, da je kar precej stresno skupno življenje. navadit se morata en na drugega. človeka res najbolje spoznaš ko z nim živiš in mislim, da se vidva spoznavata. vsekakor se je potreben pogovor. druge žal tudi jaz ne vidim srečno!
|
|
|
|