|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Internet, televizija
2.10.2009 21:02:28   
pižmovka
Čaw!
Mam nekaj vprašanj, če bi kdo znal odgovorit, ker sama ne sledim več vsej tej tehniki in se ne znajdem med vsemi ponudniki.
In sicer v hiši bi si rada s fantom uredila internet in pa televizijo (zdej mava par slabih programov prek sobne antene - švoh). Zunaj baje je priključek za telefon, samo telefona pa nimava in ga niti ne rabiva, ker imava vsak svoj gsm.
Velik teh ponudnikov ponuja trio in ne vem kake pakete. Pa kdo ve, če lahko samo televizijo in internet vzameš? Oz. a se sploh da to brez telefona user posted image

Za odgovore bom zelo hvaležna!
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Internet, televizija
2.10.2009 21:22:46   
NEVA-1
Seveda lahko vzameš brez telefona, vsaj pri siolu, verjetno pa tudi pri drugih ponudnikih obstaja taka možnost...

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2009 21:25:56   
pižmovka
Pa zato ne rabiš telefona in telefonske številke??? user posted image

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2009 23:35:29   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: NEVA-1
Seveda lahko vzameš brez telefona, vsaj pri siolu, verjetno pa tudi pri drugih ponudnikih obstaja taka možnost...

sigurno. tud pri T2 lahko. po moje povsod (amis itd). zakaj je pa tako, je pa da je cena trojčka tako minimalno več, da se večini splača to vzet in je najbolj popularno. lahko pa seveda tudi posamezno vzameš.

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2009 13:42:38   
ajataja
seveda so ponudbe tudi take,ampak v večini primerov imaš ceneje če vzameš trojček,tudi midva sva hotela brez telefona ker imamo vsak svoj gsm pa sva se na koncu vseeno odločila za trojček ker za telefon itak ni naročnine in sam impulze plačaš,midva ga imava zdej pač za kake uradne klice kjer ni gsm številke in še nisva prišla na računu čez 2 e ,malo se pozanimaj pri ponudnikih in boš vidla kaj se bolj splača.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2009 18:53:02   
pižmovka
Hvala za pomč

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2010 15:48:18   
constanca
Pa da malo osvezimo temo....

Tudi jaz iscem enega dobrega ponudnika interneta in tudi ne vem ali naj vzamemo se telefon ali ne...rabimo ga ne, vendar ce je cenovno skoraj isto, potem mogoce ze ...kot pravite, za kaksne uradne klice.

Kaj ima boljsi servis T2 ali Siol?

Saj vem, da je tega vsega polno povsod, ampak moram vprasat, ker res ne vem kaj naj.

Hvala ze vnaprej,

lp,

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.1.2010 15:52:14   
Kliki
Nad T2 sem v zadnjem času slišala same kritike. Siol je ok. Jast imam pa doma Telemahov trio in sem tudi zadovolna.

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.1.2010 16:16:13   
constanca

pa ce naroci nekdo, ki res nima pojma (npr. iscem za staro mamo) a to pridejo priklopit in vse ustimajo, da zadeva dela al moras sam? Ker ona je navadno sama doma.

Koliko casa pa cakas npr. na Siolu?

Prosim, ne me cudno gledat, ampak res ne vem. 

Hvala

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.1.2010 16:17:59   
Kliki
Za siol ne vem koliko čakaš. Telemach sem čakala en teden je prišel majster vse zrihtu.

Neposredna povezava do sporočila: 10
19.1.2010 10:02:55   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: constanca

Koliko casa pa cakas npr. na Siolu?

Mi nismo dolgo čakali, so prišli kar kmalu priklopit.
Drugače pa sem jaz zelo zadovoljna s Siolom, tu in tam malo štrajka, ampak res tako malo da ni omembe vredno.user posted image
Če že rabiš samo internet, zakaj pa se ne odločiš za mobilni internet? Jaz imam sicer oba, pa večinoma skoz uporabljam prenosnika na njem intrnet preko mobilnega telefona.

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.