Internet, televizija (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

pižmovka -> Internet, televizija (2.10.2009 21:02:28)

Čaw!
Mam nekaj vprašanj, če bi kdo znal odgovorit, ker sama ne sledim več vsej tej tehniki in se ne znajdem med vsemi ponudniki.
In sicer v hiši bi si rada s fantom uredila internet in pa televizijo (zdej mava par slabih programov prek sobne antene - švoh). Zunaj baje je priključek za telefon, samo telefona pa nimava in ga niti ne rabiva, ker imava vsak svoj gsm.
Velik teh ponudnikov ponuja trio in ne vem kake pakete. Pa kdo ve, če lahko samo televizijo in internet vzameš? Oz. a se sploh da to brez telefona [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Za odgovore bom zelo hvaležna!
LP

NEVA-1 -> RE: Internet, televizija (2.10.2009 21:22:46)

Seveda lahko vzameš brez telefona, vsaj pri siolu, verjetno pa tudi pri drugih ponudnikih obstaja taka možnost...

pižmovka -> RE: Internet, televizija (2.10.2009 21:25:56)

Pa zato ne rabiš telefona in telefonske številke??? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

mateyka -> RE: Internet, televizija (2.10.2009 23:35:29)

IZVIRNO SPOROČILO: NEVA-1
Seveda lahko vzameš brez telefona, vsaj pri siolu, verjetno pa tudi pri drugih ponudnikih obstaja taka možnost...

sigurno. tud pri T2 lahko. po moje povsod (amis itd). zakaj je pa tako, je pa da je cena trojčka tako minimalno več, da se večini splača to vzet in je najbolj popularno. lahko pa seveda tudi posamezno vzameš.

ajataja -> RE: Internet, televizija (3.10.2009 13:42:38)

seveda so ponudbe tudi take,ampak v večini primerov imaš ceneje če vzameš trojček,tudi midva sva hotela brez telefona ker imamo vsak svoj gsm pa sva se na koncu vseeno odločila za trojček ker za telefon itak ni naročnine in sam impulze plačaš,midva ga imava zdej pač za kake uradne klice kjer ni gsm številke in še nisva prišla na računu čez 2 e ,malo se pozanimaj pri ponudnikih in boš vidla kaj se bolj splača.

pižmovka -> RE: Internet, televizija (7.10.2009 18:53:02)

Hvala za pomč

constanca -> RE: Internet, televizija (18.1.2010 15:48:18)

Pa da malo osvezimo temo....

Tudi jaz iscem enega dobrega ponudnika interneta in tudi ne vem ali naj vzamemo se telefon ali ne...rabimo ga ne, vendar ce je cenovno skoraj isto, potem mogoce ze ...kot pravite, za kaksne uradne klice.

Kaj ima boljsi servis T2 ali Siol?

Saj vem, da je tega vsega polno povsod, ampak moram vprasat, ker res ne vem kaj naj.

Hvala ze vnaprej,

lp,

Kliki -> RE: Internet, televizija (18.1.2010 15:52:14)

Nad T2 sem v zadnjem času slišala same kritike. Siol je ok. Jast imam pa doma Telemahov trio in sem tudi zadovolna.

constanca -> RE: Internet, televizija (18.1.2010 16:16:13)

pa ce naroci nekdo, ki res nima pojma (npr. iscem za staro mamo) a to pridejo priklopit in vse ustimajo, da zadeva dela al moras sam? Ker ona je navadno sama doma.

Koliko casa pa cakas npr. na Siolu?

Prosim, ne me cudno gledat, ampak res ne vem. 

Hvala

Kliki -> RE: Internet, televizija (18.1.2010 16:17:59)

Za siol ne vem koliko čakaš. Telemach sem čakala en teden je prišel majster vse zrihtu.

luka jan -> RE: Internet, televizija (19.1.2010 10:02:55)

IZVIRNO SPOROČILO: constanca

Koliko casa pa cakas npr. na Siolu?

Mi nismo dolgo čakali, so prišli kar kmalu priklopit.
Drugače pa sem jaz zelo zadovoljna s Siolom, tu in tam malo štrajka, ampak res tako malo da ni omembe vredno.[sm=smiley36.gif]
Če že rabiš samo internet, zakaj pa se ne odločiš za mobilni internet? Jaz imam sicer oba, pa večinoma skoz uporabljam prenosnika na njem intrnet preko mobilnega telefona.

Stran: [1]