|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: hodalica
2.10.2009 9:52:45   
ksenija12
Ne, pediatri jo absolutno odsvetujejo..nismo je imeli pri nobenem..

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.10.2009 11:43:24   
slutnja
od katerega meseca pa potem postavljate otroke na nogice da se upira nanje... mislim ker moja mala se zlo hoce pokonc dat... naprimer da jo hocem dat vsest se kar zatrdi v riti in hoce da gre  v ravno-pokoncno linijo...

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.10.2009 11:59:44   
Abra
Otrok bo sam vstal, ko bo sam zmogel!!! Tako, kot se otroka ne poseda in zalaga z blazinami, se ga tudi na noge ne postavlja! Pa je ne posedaj, ampak jo položi tko na tla, da se bo kobacala, se sama vsedla, če bo hotla in zmogla. Če se steguje še ne pomeni, da hoče stat, predvsem pa, da zmore!
Jaz res ne razumem, kako v času, ko so nam strokovne informacije tako na dosegu roke, si ne morete kaj prej prebrat, kaj otroku škodi in kaj ne.
Mi nismo imeli ne ležalnika, ne stajice, o hojici nisem niti pod razno razmišljala, pa mi je še P za vsak slučaj ene parkrat rekla, da se mi je že zdelo malo zamalo. Sej pol se mi je kar opravičla, da eni pa to še na veliko uporabljajo. Imam zeloo živahno pupo, ki se čist v vsako stvar vtakne, kobaca in pleza vsepovsod, pa jo vseeno lahko toliko zamotim, da grem na wc. Otrok mora raziskovat in ga je treba prepustit, da se prosto giblje po prostoru tko, kot zmore. In sam bo našel oporo, kjer se bo začel dvigovat in postavljat na noge, nobenih pripomočkov ne rabi.

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.10.2009 13:01:50   
Anonimen
Mi ravn tako nismo imeli hojice,niti je nismo drzali za rokce,da bi hitro shodila,ali posedali predcasno.Vse se je naucila sama,najprej kobacanje nazaj,potem naprej,vsedanje,hoja...

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
4.10.2009 15:23:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu slutnja)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
19.10.2009 11:26:28   
uršula83
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

to, da se zategne, je verjetno bolj refleksno ali pa se noce usest v stolcek - ne pa, da zeli hoditi.

Ja to da se zategne SIGURNO ni, da želi hoditi, naš dela isto, oz. je delal, sedaj samo še včasih. To je trma. Bila sva v razvojni, in je d. povedala, da je to trma in neznanje gibanja. Naš se še nazaj vrže po možnosti, kadar bi mogu sedet. Pol ti pokažejo nekaj pravilnih gibov, da mu sploh pokažeš, kako naj bi se gibal sam na tleh. Kobacanje, plazenje, prehod iz kobacanja v sedeči položaj, kako rokce dat in noge, da je položaj pravilen.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.10.2009 9:03:10   
slutnja
no nasa mala sedi ze sama pa tudi kobaca, pa se vsede izkobacanja.. to je sama pogruntala, sam nevem pa, ko se prime za ograjico postle in se dvigne na noge...
sicer pa vidim kaj je trma pri nasi... glede tega se je vzela po mozu..

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.