Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka IZVIRNO SPOROČILO: vanilla Hja pa kao tolažba: saj je bla not po pol ure do uro.... Za tako malo časa se je pa ITAK ne splača met, saj v tiste pol ure pa res ne morš nardit ne vem kaj, pa še vseeno morš otroka gledat da se kam ne zaleti, prevrže.. v glavnem, na oku ga moraš met. Torej tudi jaz je absolutno ne mislim met. Bo že shodila ko bo sama pripravljena in tudi trenirala bo dovolj tako kot ji bo pasalo. ...o pa kako lahko narediš- npr. samo v minutki- lahko greš na WC ne da bi ti otrok odplezal do omare in kaj nase zvrnil- hojica ima kolesa narazen in onemogoča, da bi otrok kaj preveč dosegel. Ker realno je čisto nemogoče, da VSE dvigneš na dovolj visoko, da se otrok ne poškoduje. Še boljša varianta bi bila seveda stajica, pa je naša v njej kričala, da je bilo groza. No, pa smo nabavili hojico- SKUPNO je bila v njej morda 10 ur - po 5-10 minut do 2x na teden- kadar sem bila res čisto sama in je nisem mogla pustiti na peni na tleh. V WC na ploščice je pa tudi ne morem dat, dretje med lulanjem poslušat pa tudi ni nek žur. Tako da zaključim- hojica kot pripomoček za hojo nikakor NE, kot "varovalo" za 5 minut, da se mamica v miru zjutraj umije ali polula - pa po moje ni tak greh no. Bodimo realni... Če bi vse teorije o nepravilnem handlingu držale- najbrž nihče od nas ne bi bil pokreten... Ne pretiravat ženske. No, jst se pod Kajako podpišem. Je pa razlika če ma nekdo parkrat tedensko otroka5-10 minut not v hojcu, al pa vsak dan od pol ure do ene ure. Moja tavečja je drgač v hojci prvič bla pr ene 10ih mescih. Not je bla zelo malo, ubistvu samo poleti k se je naveličala bit v vozičku pa je šlla za ene 15minut v hojco. Sam to ni blo vsak dan. V stanovanju je pa ne mislm uporabljat, in ker je tavelka zimska pač hojce ne bo mela. Mislm da vsem sam mal zmernosti manka, ne pa da mate otroke vsak dan eno uro v hojci, sory, to je men mal tumač. Otroka lahko tudi daš za tistih 5 minut v stajico ali pa ga kako drugače zamotiš. Mojemu odprem pipo in si umiva roke, jaz lepo v miru lulam. Mu dam ščetko in si skupaj umivava zobe. Pa tako ga vsaj neki še naučiš in navadiš. Pa četudi mu odpreš kak predal, da se zamoti (prej odtsraniš vse nevarnosti), tudi ne bo nič narobe. Sploh ne vem kako lahko v miru lulate, med tem ko otrok leta v hodalici, kako vas ni strah, da se ne bo zvrnil, uničil kako steno..... Jaz še vedno mislim, da je to bolj luksus za mame, kot pa kaj dobrega za otroka. Saj prav da si mama tudi privošči luksusu (odmor), celo če je otrok zahteven, ampak vseeno mislim, da hodalica ni rešitev.
|