|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vajeti za učenje hoje...
9.6.2005 22:19:08   
skuštrana
Dobila sem vajeti za učenje hoje:), ampak kaj ko nimam pojma kaj z njimi početi...:zmeden::zmeden2::zmeden: Kam gredo vsi tisti trakci, al čez rame al med noge...Se mi sanja ne.So pa vajeti Chicco in če ima katera izkušnje z njimi, plis help!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vajeti za učenje hoje...
10.6.2005 5:44:22   
Lunca1
a so za učenje hoje, ali mogoče da ti ne pobegne na cesto. Samo kar se štrikov tiče pa zaenkrat še nimam pojma.:zmeden:

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vajeti za učenje hoje...
10.6.2005 7:12:41   
Anonimen
Aja, Lunca1, a opbstajajo različne vajeti? Tega pa nisem vedela. Spomnim pa se, da sem se takrat, ko je Tibor začel hoditi, to želela imeti.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   vajeti za učenje hoje...
10.6.2005 7:20:42   
Lunca1
jaz prvič slišim za take za učit hodit, smo pa imel tiste za lovit. Je verjetno smešno zgledal 3 punce na štrikih. Kot da bi 3 pse na sprehod peljal.:)-:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   vajeti za učenje hoje...
10.6.2005 7:23:52   
Anonimen
Ja, mogoče res malo smešno, ampak tri pa res težko loviš, kam bo katera ušla, in so si s tem najbrž zelo pomagali.
LenkaS, a navdil pa najbrž ni zraven, a ne?
Kaj pa če bi šla v kakšno trgovino, kjer jih podajajo, in prosila, če si lahko navodila skopiraš. Jaz sem enkrat tako naredila pri neki drugi stvari.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   vajeti za učenje hoje...
10.6.2005 11:19:51   
Tinna
Krogec z medvedkom kjer piše Chicco gre spredaj in trakce mu daš čez rame (v bistvu mu daš rokice noter) zadaj pa zapreš sponko. S ta dolgim trakcem ga pa držiš, da ti ne pade.

Joj upam, da si razumela lepo pa se vidi tudi na škatli. :sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   vajeti za učenje hoje...
10.6.2005 13:34:33   
Blink1
Ej...pa je ta stvar uporabna???

Mi namreč vsi umiramo od bolečin v križu, ker bi naša pika poka samo hodila...

Neposredna povezava do sporočila: 7
   vajeti za učenje hoje...
10.6.2005 13:37:10   
Anonimen
Ninika mi smo jih uporabljali in ti povem, križ mi je še dons hvaležen, da sem jih kupila. Pa Naj me še kdo prepriča, da bom raje trpela, kot pa trakce otroku gor dala! Ni šans, tut pri naslednjem jih bom uporabljala!
Zelo priporočam!

Neposredna povezava do sporočila: 8
   vajeti za učenje hoje...
10.6.2005 13:41:11   
Blink1
O hvala Alja.

Pa še nekaj me zanima. Neja se zdaj ful drži za roke...A ji ne bo to potem manjkalo??

Neposredna povezava do sporočila: 9
   vajeti za učenje hoje...
10.6.2005 13:47:31   
Anonimen
Lahko da ji bo na začetku. Pa jo držite za eno rokico in za vajeti.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   vajeti za učenje hoje...
10.6.2005 14:27:36   
Blink1
Ouki douki:bravo: Bomo defenitivno poskusili...Pri meni še ni tako velikih problemov, sam babice in dedke pa bi nekaj časa še radi gledali, da pokončno hodijo:)-

A se to prodaja v Baby centru? In kolk stane?

Neposredna povezava do sporočila: 11
   vajeti za učenje hoje...
10.6.2005 19:41:46   
Tinna
Mi smo jih kupli v BC. Stane pa mislim da 2.500 SIT. Nismo pa še sprobali...pri prijatelci pa se zelo obnese.:bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   vajeti za učenje hoje...
10.6.2005 22:22:27   
skuštrana
Meni jih je mama zrihtala rabljene, samo brez navodil tak, da res nisem imela pojma kako in kaj. Sem bulila v njih kot bik v nova vrata..Tinna hvala ti:bravo:, saj sem si misla da gre tak nekak točn pa nisem vedla...Sedaj moramo samo še počakati, da naša mala začne kazat voljo za hodit...:);)

Neposredna povezava do sporočila: 13
   vajeti za učenje hoje...
11.6.2005 8:33:53   
Anonimen
Lei ni nič manjkalo, ker je nismo za roke držali. Jaz sem jih pa kupila v Arielu, tut mislim da za cca 3000 sit.

Neposredna povezava do sporočila: 14
   vajeti za učenje hoje...
11.6.2005 23:49:58   
miška piška
Ojla!
-Pojdi na stran:
www.chicco.com
-klikni logo za vstop
-klikni slikico 12+
-na levi strani klikni besedo sicurezza
-na desni strani klikni redinelle di sicurezza
-pokazala se ti bo slikica fantka, ki ima na sebi te vajeti...
Upam, da vam bodo v redu služile in boste lepo shodili;)
lp
mp

Neposredna povezava do sporočila: 15
   vajeti za učenje hoje...
12.6.2005 9:01:26   
Blink1
Hvala:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.