vajeti za učenje hoje... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

skuštrana -> vajeti za učenje hoje... (9.6.2005 22:19:08)

Dobila sem vajeti za učenje hoje:), ampak kaj ko nimam pojma kaj z njimi početi...:zmeden::zmeden2::zmeden: Kam gredo vsi tisti trakci, al čez rame al med noge...Se mi sanja ne.So pa vajeti Chicco in če ima katera izkušnje z njimi, plis help!!!

Lunca1 -> vajeti za učenje hoje... (10.6.2005 5:44:22)

a so za učenje hoje, ali mogoče da ti ne pobegne na cesto. Samo kar se štrikov tiče pa zaenkrat še nimam pojma.:zmeden:

Anonimen -> vajeti za učenje hoje... (10.6.2005 7:12:41)

Aja, Lunca1, a opbstajajo različne vajeti? Tega pa nisem vedela. Spomnim pa se, da sem se takrat, ko je Tibor začel hoditi, to želela imeti.

Lunca1 -> vajeti za učenje hoje... (10.6.2005 7:20:42)

jaz prvič slišim za take za učit hodit, smo pa imel tiste za lovit. Je verjetno smešno zgledal 3 punce na štrikih. Kot da bi 3 pse na sprehod peljal.:)-:zmeden:

Anonimen -> vajeti za učenje hoje... (10.6.2005 7:23:52)

Ja, mogoče res malo smešno, ampak tri pa res težko loviš, kam bo katera ušla, in so si s tem najbrž zelo pomagali.
LenkaS, a navdil pa najbrž ni zraven, a ne?
Kaj pa če bi šla v kakšno trgovino, kjer jih podajajo, in prosila, če si lahko navodila skopiraš. Jaz sem enkrat tako naredila pri neki drugi stvari.

Tinna -> vajeti za učenje hoje... (10.6.2005 11:19:51)

Krogec z medvedkom kjer piše Chicco gre spredaj in trakce mu daš čez rame (v bistvu mu daš rokice noter) zadaj pa zapreš sponko. S ta dolgim trakcem ga pa držiš, da ti ne pade.

Joj upam, da si razumela lepo pa se vidi tudi na škatli. :sloncek::sloncek:

Blink1 -> vajeti za učenje hoje... (10.6.2005 13:34:33)

Ej...pa je ta stvar uporabna???

Mi namreč vsi umiramo od bolečin v križu, ker bi naša pika poka samo hodila...

Anonimen -> vajeti za učenje hoje... (10.6.2005 13:37:10)

Ninika mi smo jih uporabljali in ti povem, križ mi je še dons hvaležen, da sem jih kupila. Pa Naj me še kdo prepriča, da bom raje trpela, kot pa trakce otroku gor dala! Ni šans, tut pri naslednjem jih bom uporabljala!
Zelo priporočam!

Blink1 -> vajeti za učenje hoje... (10.6.2005 13:41:11)

O hvala Alja.

Pa še nekaj me zanima. Neja se zdaj ful drži za roke...A ji ne bo to potem manjkalo??

Anonimen -> vajeti za učenje hoje... (10.6.2005 13:47:31)

Lahko da ji bo na začetku. Pa jo držite za eno rokico in za vajeti.

Blink1 -> vajeti za učenje hoje... (10.6.2005 14:27:36)

Ouki douki:bravo: Bomo defenitivno poskusili...Pri meni še ni tako velikih problemov, sam babice in dedke pa bi nekaj časa še radi gledali, da pokončno hodijo:)-

A se to prodaja v Baby centru? In kolk stane?

Tinna -> vajeti za učenje hoje... (10.6.2005 19:41:46)

Mi smo jih kupli v BC. Stane pa mislim da 2.500 SIT. Nismo pa še sprobali...pri prijatelci pa se zelo obnese.:bravo::bravo:

skuštrana -> vajeti za učenje hoje... (10.6.2005 22:22:27)

Meni jih je mama zrihtala rabljene, samo brez navodil tak, da res nisem imela pojma kako in kaj. Sem bulila v njih kot bik v nova vrata..Tinna hvala ti:bravo:, saj sem si misla da gre tak nekak točn pa nisem vedla...Sedaj moramo samo še počakati, da naša mala začne kazat voljo za hodit...:);)

Anonimen -> vajeti za učenje hoje... (11.6.2005 8:33:53)

Lei ni nič manjkalo, ker je nismo za roke držali. Jaz sem jih pa kupila v Arielu, tut mislim da za cca 3000 sit.

miška piška -> vajeti za učenje hoje... (11.6.2005 23:49:58)

Ojla!
-Pojdi na stran:
www.chicco.com
-klikni logo za vstop
-klikni slikico 12+
-na levi strani klikni besedo sicurezza
-na desni strani klikni redinelle di sicurezza
-pokazala se ti bo slikica fantka, ki ima na sebi te vajeti...
Upam, da vam bodo v redu služile in boste lepo shodili;)
lp
mp

Blink1 -> vajeti za učenje hoje... (12.6.2005 9:01:26)

Hvala:rozica:

Stran: [1]