Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 27.9.2009 19:17:17
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: caillou IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Vedno ju vzamem s sabo. Prvič zaradi varnosti, drugič pa zato, ker otrok ni pes, da bi ga med svojimi opravki puščal v avtu. Si pač dam nekaj opravka, da ju vzamem ven in kasneje pripasam nazaj. Nekoč sem bila priča, ko je na črpalki en avto treščil v drugega od zadaj - kaj če bi bila v prvem avtu moja otroka? A v psa pa lahko trešči ? Seveda. Za psa mi je vseeno. Seveda. Pes je zate itak sam za na štrik pred bajto.
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 27.9.2009 19:53:35
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ampak če sta budna, ju vzamem s seboj, ker bi znal biti jok tako glasen, da bi znali priklicati kakšne novinarje in socialno službo, da zanemarjam otroke... A daj no, če te eno minuto ni, pa bi otrok tulil, bo kdo socialno klical???? Še resnično zanemarjene otroke csd pogosto ne poštima leta dolgo, tako to pri nas gre. Če bi pa za tako bedarijo kdo klical, bi pa on moral k pishiatru mal na zdravljenje.
|
|
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 27.9.2009 19:57:42
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. ker otrok ni pes, . Točno tako, otrok ni pes, zato ga ne moreš kot cucka vlačit gor pa dol pa ven pa not kadar maš ti kako malenkost za poštimat. Ne more biti žrtev tvojih obveznosti. Meni je to "mučenje" otrok - recimo otroka na pol v komi budit, da bo šel s tabo na pumpo, ali pa otroka, ki se ima samo lepo in je zadovoljen, ko posluša pravljico na cd-jki prestavljat v koncentraciji, pa ga delat sangviničnega nesposobneža zdržat v eni in isti stvari več kot pol minute, skoz begat od ene reči k drugi..pa ven pa not... Zakaj morajo zdaj trpet zaradi mene otroci, še meni je zoprno tankat pa se prestavljat iz avta? Če nešemu pes-ku tega ne privoščim.
|
|
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 27.9.2009 20:12:38
|
|
|
|
Hope2
|
Otroka vzamem vedno s sabo in vedno zaklenem avto. Briga me kaj si drugi mislijo, četudi sem paranoik, gre za mojega otroka. Če grem na dolgo pot, raje tankam prej, ko še ne zaspi, drugače na kratkih relacijah pa ne zaspi.
|
|
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 27.9.2009 20:13:07
|
|
|
|
caillou
|
Pes je bil tukaj vpleten v čisto drugem kontekstu. No, vsaj jaz sem dobila tak občutek.
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 28.9.2009 9:28:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Nekoč sem bila priča, ko je na črpalki en avto treščil v drugega od zadaj - kaj če bi bila v prvem avtu moja otroka? Malo za hec ... pomoje je večja verjetnost, kot da se ti to šeenkrat pripeti, da boš priča ropu bencinske črpalke ... a ni takrat bolje, da je otrok v avtu, kot pa poleg maniaka s pištolo .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?