|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   14 dan po iui
9.6.2005 12:21:43   
kokoska
Punce, zadeva je taka, da vas berem že eno leto in več, nikoli pa se vam še nisem aktivno pridružila.
sedaj pa imam eno vprašanje.
povejte mi ali je preteklo že dovolj dni od iui (14 dni) za opravljanje testa.:zmeden:

lp
kokoška
Neposredna povezava do sporočila: 1
   14 dan po iui
9.6.2005 12:38:10   
emaa
kolikor vem je, lahko delaš test, mislim da ravno 14 dni po IUI

(odgovor članu kokoska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   14 dan po iui
9.6.2005 12:38:11   
aljča
Zdravo kokoska!

Pri enih je pokazalo pri enih pa ni.Tko, da probaj naredit test in to zjutraj s prvim urinom.Za mano so že trije postopkiIUI na žalost negativni.Tebi pa želim veliko sreče da se ti pokaže:roza:.Pa že imaš kaj znamenj za:nosecka:ali:hudicek:???
L.p:Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu kokoska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   14 dan po iui
9.6.2005 12:43:03   
kokoska
Kar se tiče znakov imam občutek, kot da se nekaj dogaja. Že dober teden čutim v trebuhu čudne bolečine, zizike imam boleče tudi že dober teden. vse je tko malo bolj boleče, kot pred M (so pa bolečine na isto vižo). tko da mi le - ti občutki kaj dosti ne pomagajo (mogoče se vse dogaja le v moji glavi).
Tako, da zmeda je velika :zmeden:.

:pujs:kokoška

(odgovor članu kokoska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   14 dan po iui
9.6.2005 12:49:11   
aljča
Veš kokoška vem kako je to.Jaz sem bila sedaj v tretje prepričana da se je nekaj zgodlo ampak sem dobila 37 dan ciklusa:hudicek:.Kar lepo mi je zamujala pa čeprav mi test na 15 danIUI ni pokazal:modri:.Res pa je da znaki so lahko podobni kot za:hudicek:.Tko da jutri zjutraj naredi test pa boš malo več vedela kako je s teboj.Velikokrat so tud dabrostoni krivi da :hudicek:ne pride pravi čas.Jaz držim pesti da ti bo pokazalo:roza::modri::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:.
l.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu kokoska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   14 dan po iui
9.6.2005 12:55:47   
Sulfinija
Ojla kokoška!!!

Tudi z mano so trije neuspešni IUI.Po prvem poiskusu mi ni blo treba delati testa,se je izcdek pojavil na pravi čas.
Pri drugem poiskusu me je začel matrati izcdek takoj po enem tednu,ko so mi naredili tole zadevo.
In sedaj v tretjem poiskusu je ratal pravi šmarn iz vsega tega in ostala nerazvozlana uganka.
14.dan po IUI in po mojem izostanku M sem delala test zjutraj in prikazala se je rahla druga črtica.Drugi dan sem isti test oponovila s tem da je bla druga črta že bolj vidna.In nato takoj sem se odprvila v MB na kri in glej ga zlomka kri je pokazala 16 hormon,nato so mi še vzeli vodo,ki je na njihovem testu pokazala negativno.Samo so vsi gledali in mi rekli samo to nekaj se je dogajalo vendar žal :((:((:((:((:((.In res tudi jaz sem dobila za šest dni potem vsem skupaj :hudicek: prve dva dni je bla kar močna vendarse je zdaj že končala.
Zdaj je ne čakam na začetku julija,ko boma na :morje:.Pol 29.07.pa imava ponoven rzgovor v MB in od tega datuma bova na čakalni listi za IVF.

Ti kar naredi test vendar s prvim urinom in boš videla kaj bo jaz ti vsekakor držim ogromne :miska::miska::miska: in seveda ne pozabi poročati rezultata od dveh :modri:.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu kokoska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   14 dan po iui
9.6.2005 14:45:52   
rija
Seveda, kar delaj in javi ! Srečno!

(odgovor članu kokoska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   14 dan po iui
9.6.2005 15:17:14   
dadica
jaz sem zanosila po prvem ivi postopku in sem test delala prej kot 14 dni in mi je pokazalao rahlo drugo črtico,14 dan pa se je že lepo videla druga črtica!!
tako da jutri v napad in držim pesti za tebe!

lp dadica

(odgovor članu kokoska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

dojenje
Lelly28 RR

Do kdaj ste dojile?

nisem dojila (12%)

do 3 mesecev (10%)

do 6 mesecev (12%)

do 12 mesecev (31%)

do 24 mesecev (21%)

več kot 24 mesecev (15%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!