Sulfinija -> 14 dan po iui (9.6.2005 12:55:47)
|
Ojla kokoška!!! Tudi z mano so trije neuspešni IUI.Po prvem poiskusu mi ni blo treba delati testa,se je izcdek pojavil na pravi čas. Pri drugem poiskusu me je začel matrati izcdek takoj po enem tednu,ko so mi naredili tole zadevo. In sedaj v tretjem poiskusu je ratal pravi šmarn iz vsega tega in ostala nerazvozlana uganka. 14.dan po IUI in po mojem izostanku M sem delala test zjutraj in prikazala se je rahla druga črtica.Drugi dan sem isti test oponovila s tem da je bla druga črta že bolj vidna.In nato takoj sem se odprvila v MB na kri in glej ga zlomka kri je pokazala 16 hormon,nato so mi še vzeli vodo,ki je na njihovem testu pokazala negativno.Samo so vsi gledali in mi rekli samo to nekaj se je dogajalo vendar žal :((:((:((:((:((.In res tudi jaz sem dobila za šest dni potem vsem skupaj :hudicek: prve dva dni je bla kar močna vendarse je zdaj že končala. Zdaj je ne čakam na začetku julija,ko boma na :morje:.Pol 29.07.pa imava ponoven rzgovor v MB in od tega datuma bova na čakalni listi za IVF. Ti kar naredi test vendar s prvim urinom in boš videla kaj bo jaz ti vsekakor držim ogromne :miska::miska::miska: in seveda ne pozabi poročati rezultata od dveh :modri:. LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|