Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Krvavitev v nosečnosti! 18.3.2010 9:54:27
|
|
|
|
spacebaby
|
Pozdravljene! No, jaz sem pa v 20. tednu in sem ponoči začela kar močno krvaveti, pa me na urgenci v porodnišnici kljub napotnici domačega urgentnega zdravnika niso hoteli vzeti. Še zlagali so se mi, da so govorili z mojo G, ki naj bi ravno zdaj delala in me k njej poslali, tako da sem se zaletela v zaklenjena vrata pri moji G, ker sploh ne dela.
|
|
|
|
RE: Krvavitev v nosečnosti! 23.3.2010 21:07:33
|
|
|
|
rogljicek
|
Za krvavitve ni nekega pravila, nekatere lahko kravimo tedne in tedne mocno, pa speljemo (hvala bogu) nosecost do konca, druge imajo ze ob mali krvavitvi ss. Na zalost zdravniki ne morejo ugotovit zakaj, niti ne morejo pomagat. Na preglede vecinoma hodimo za naso pomiritev. Jaz sem v drugi nosecnosti krvavela skoraj dva meseca, od tega se mi je 3x kri zares ulila s strdki krvi (predvidevam, da je bil hematom, ki se je naredil med placento in maternico), 3x sem bila na urgenci, kjer so me zadrzali po par dni in seveda nic naredili, razen strog pocitek mi je bil odrejen. To se je dogajalo tam od 13. tedna naprej, sedaj sem v 34. tednu in cakamo se eno puncko. Vso sreco se naprej
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?