kalypso -> RE: Krvavitev v nosečnosti! (24.9.2009 13:20:32)
|
V vsakem postu ponavljaš, da ti je mučno h G, ker pač ni opazil nobene nepravilnosti, da je krvavitve malo,.... vsaka ti je povedala, kaj lahko pomeni krvavitev, bolj ti me tu ne moremo pomagati. Videti je, kot da si zelo prepričana, da je to "kar nekaj" ker naj bi tvoje znanke tudi krvavele. No, jaz sem zdaj noseča v tretje. Prvič je bil SS v 9. tednu, zakrvavlea malo, zeeeelo malo in še to samo enkrat. V drugo, zakrvavela v 7. tednu, bolj rjavkasto in gosto, dobila Dabroston in ga jemala do konca 12. tedna, seveda sem ga zadnji teden jemala po 1 tableto in potem šele prenehala, sine je zdaj star 6 let. Zdaj v tretje, zakrvavle v 6. tednu, in tako kot opisuješ ti: gosto, krvavo, sluzasto, podobno pljunku, in kravavela vsakih nekaj dni, potem sem spet pristala na Dabrostonu in ga jemala do konca 12. tedna isto kot prejšnjič. Dabroston je zdravilo, ki se ga jemlje v nosečnosti kadar primanjkuje hormona in se ga pije dokler posteljica ne prevzame dela ki ga ta hormon opravlja, to pa je okoli 12. tedna. Tudi meni je blo po njem slabo kot še nikoli prej, nisem jedla, nisem mogla niti vstat iz postelje prvi teden, da ne omenjam migrenskih glavobolov do konca jemanja, da mi je šlo na koncu že na jok. Ampak smo pregurali, čakam na popdake [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] G pa je tam zaradi tebe, ne ti zaradi nje in tvoja pravica je, da izveš kaj se dogaja. In ne kliči, raje pojdi v ordinacijo. In srečno.
|
|
|
|