Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 19:26:58
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ja, tole je bilo res momentalno, ja.
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 19:33:46
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ja, no, če je bil pa zgoden. Kljub temu, da je bila sreda, sem vseeno mislila, da bodo vztrajali nekoliko dlje. Mevže. če imajo pa vse otroke no
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 19:34:16
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute naslednjic mal prej povejte.....da se se jaz privlecem do vas... zmenjeno ampak prosim za vikend
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 19:35:49
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, morm stanovanje preluftat, predno moj pride......sem kadila notri:(
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 19:37:05
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ja, no, če je bil pa zgoden. Kljub temu, da je bila sreda, sem vseeno mislila, da bodo vztrajali nekoliko dlje. Mevže. če imajo pa vse otroke no Ja a midve jih pa nimava? Pa moža tudi, pa še kaj.
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 19:40:39
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute joj, morm stanovanje preluftat, predno moj pride......sem kadila notri:( lumpa kerensa si ti že kaj preluftala mogoče
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 19:41:17
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ja, no, če je bil pa zgoden. Kljub temu, da je bila sreda, sem vseeno mislila, da bodo vztrajali nekoliko dlje. Mevže. če imajo pa vse otroke no Ja a midve jih pa nimava? Pa moža tudi, pa še kaj. seveda
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 19:41:25
|
|
|
|
Kerensa*
|
Že, že... pa saj so bila okna celo noč odprta. Me ni motilo. Sem spala kot ubita.
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 19:43:37
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Že, že... pa saj so bila okna celo noč odprta. Me ni motilo. Sem spala kot ubita. ej jz sem spala 4 ure pa 8 ur delala in komaj gledam
|
|
|
|
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 19:44:16
|
|
|
|
Kerensa*
|
Pojdi spat... jaz grem tudi kmalu.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?