Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 8:32:07
Anonimen
jap, nekam mirno je ja..... po mojem da so glave prevelike in ne morjo skoz vrata do racunalnika
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 10:55:16
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute uf, dalec. se naprej od cerknice ...bogu izza nogu Pol pa do mene prid! Priložim kakšen ice, pa trije mulci nama bodo za vratom visel!
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 11:15:00
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Luni IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute uf, dalec. se naprej od cerknice ...bogu izza nogu Pol pa do mene prid! Priložim kakšen ice, pa trije mulci nama bodo za vratom visel! v katero stran od cerknice pa si?
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 11:19:49
Anonimen
popravek: 6 mulcev. jst mam tud 3!:)
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 12:18:49
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, vidim, da je fešta (vsaj v dvoje) uspela Bojda ni našla domofona potem.
_____________________________ This will take some time depending on your operating sistem and hardware. (plačano oglasno sporočilo).
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 12:22:18
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Luni IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute uf, dalec. se naprej od cerknice ...bogu izza nogu Pol pa do mene prid! Priložim kakšen ice, pa trije mulci nama bodo za vratom visel! v katero stran od cerknice pa si? V Cerknici-Peščenk
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 12:26:24
Anonimen
hm.... razmisljam in razmisljam, katera javna usluzbenka s tremi otroci bi zivela na pescenku.....kateri letnik si? jaz 78.
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 12:30:04
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, vidim, da je fešta (vsaj v dvoje) uspela Bojda ni našla domofona potem. zdaj pa verjetno s5 isce.....vcerajsnji dan(vecer)
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 12:33:23
Luni
1972
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 12:37:39
Anonimen
vesna?
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 12:49:09
Luni
ne-ne , dvomim, da se poznave, sem se priženila v Cerknico iz doline pod Bloško planoto
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 13:02:49
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, vidim, da je fešta (vsaj v dvoje) uspela Bojda ni našla domofona potem. zdaj pa verjetno s5 isce.....vcerajsnji dan(vecer) Išče ja... Napiši ji emajl, da za ven it ne rabi domofona najt.
_____________________________ This will take some time depending on your operating sistem and hardware. (plačano oglasno sporočilo).
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 13:03:45
srki
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Meni daš dve vodki, sem gotova. Pa ne govorim v litrih. Pol sva pa tam tam. Zadnjič mi je od strica žena nalila pol glažka viskija, moje noge so bile takoj gumaste. A je žurka uspela, al ne
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 13:10:53
ZARA
Ne vem, če je uspela, ker nisem našla AC zvečer.
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 13:16:37
Kerensa*
Dobro jutro ... vstala ob 13-ih.
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 13:23:42
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Meni daš dve vodki, sem gotova. Pa ne govorim v litrih. Pol sva pa tam tam. Zadnjič mi je od strica žena nalila pol glažka viskija, moje noge so bile takoj gumaste. A je žurka uspela, al ne se ena...sem pri sestri spila pol kozarca piva,bla tko rdeca v obraz,mi je mogla ona tamalo nesti po stopnicah,ker nisem bila sigurna vase .
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 13:24:53
Kerensa*
Moja glava ni nič lažja, kakor ponavadi... je že en lep čas prazna.
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 13:29:49
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 se ena...sem pri sestri spila pol kozarca piva,bla tko rdeca v obraz,mi je mogla ona tamalo nesti po stopnicah,ker nisem bila sigurna vase . A ni to fajn? Greš ven, spiješ eno vodko, si naflikan in še malo prišparaš.
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 14:03:43
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Moja glava ni nič lažja, kakor ponavadi... je že en lep čas prazna. lepo da priznaš
_____________________________ They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they wanted cash.
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 14:06:57
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki lepo da priznaš Zadeva je očitna. Priznam ali ne - saj se vidi. A ne?
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 14:13:57
BUŠICA
Kerensa daj povej malo, kako pa je Kamikaza končal z valeto?
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 14:16:49
Kerensa*
Malo čez polnoč je bil že doma. Organizatorka je namreč "rahlo" kiksnila in zadevo organizirala v sredo zvečer. In ker je morala večina naslednji dan v službo, je jasno, da neke hude žurke ni moglo biti (prišla je menda dobra polovica razreda). No, trezen kljub temu ni bil in s Shorty naju je ravno "zmotil" sredi ženske debate.
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 14:18:46
BUŠICA
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* In ker je morala večina naslednji dan v službo, je jasno, da neke hude žurke ni moglo biti no evo odgovora, zakaj so žurke zmeri ob vikendih.
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 14:27:40
Kerensa*
Me prav zanima, kako je s Shorty... Ona je morala iti v službo.
RE: Zakaj bi mogle bit žurke zmeri ob vikendih? 24.9.2009 14:29:44
pupika
Ja pri nas v službah so pa glih med tednom, pa jim vedno pravimo, naj naredijo na petek, pa ravno včeraj smo imeli eno, danes se mi itak nič ne da.
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brano v zadnjem mesecu Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših... Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj... Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imena Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamo Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izleti V članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Katerega ginekologa priporocas someon Ima kdo kakšne izkušnje z naslednjimi ginekologi/injami?
BRUS NATAŠA
KOBAL BORUT
BARBIČ MATIJA
KOROŠEC SARA
KENDA ŠUSTER NATAŠA
LUČOVNIK MIHA
SKUK EVA