|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Najlepše darilo
9.6.2005 7:32:25   
tesa
Kaj je lepšega kot to, da dobiš za darilo čudovito pisemce od svojega otroka.S hčerinem privolenjem ga posredujem vam v branje, da boste videle, kako nas Mame imajo otroci radi, neglede na to, da nas jezijo;)
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Mama!Kako velika beseda.Beseda in obličje, ki ti stoji več ali manj vse življenje ob stani.Mama, to je ona, ki ve za vsako ped tvojega življenja. To je ona.Kdo te zbuja z nežno roko, ko moraš vstati?Kdo je tisti, ki bedi ob tebi dolgo v noč in trepeta, kadar ti je hudo?Kdo je tisti, ki te čaka na pragu ves sklučen in premražen kadar se pozno vračaš domov?Kdo je tisti, ki ti bo prvi pomolil roko v oporo, kadar boš visel nad prepadom?Smejejo se vsi s teboj, a kdo te tolaži, kdo joče s teboj?Mama,mama je tista..Ona, ki ji srce krvavi, kadar te vidi obupanega in žalostnega.Mama je beseda, ki je vsem zapisana na srce v prsih od začetka pa do konca. V vsakem vlaknu srca je njena uspavanka otroštva, v sleherni žilici je sled njene ljubezni. Kamorkoli te pelje pot vidiš njeno podobo, njene oči, ki so solzne in gledajo za teboj.Še dolgo zatem vidiš njeno podoboin roko, ki ti je mahala v pozrav in nikdar je ne pozabiš. Ko se vrneš, jo vidiš kako sedi in ko te vidi ona, ji v radosti zasijejo oči.Njen objem je najtoplejši in najlepši.. V njem pozabiš na vse, kar je okrog tebe grdega in sama lepo zasije v bleščeči svetlobi materine ljubezni.Samo materina ljubezen je prava in čista. V njej ni niti kaplice črnine.Vsa lepa in čista je ta ljubezen, nedolžna kakor otrok v zibelki. Ko se ji spoveš, je edino ona , ki dpušča vse napake, čeprav ji s tem vrežeš v srce globoke in krvave rane. Saj to je ona, ki v nemuirnem snu šepetaš njeno ime. Saj to je ona, to je MAMA!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Je kaj lepšega, kot to da smo mame????????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Najlepše darilo
9.6.2005 7:43:59   
Lunca1
Tvoja hči je pa prava pisateljica.:bravo::bravo::bravo: Smem vprašat koliko je stara? Si bila verjetno prav ganjena ko si ga prebrala.:love:

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Najlepše darilo
9.6.2005 7:48:23   
tesa
O ja. Ful me je ganilo9nebesa
Je pa stara 15 let in pol in je drugače v najhujši puberteti. Ves čas sami problemi in ko tole prebereš
vidiš, da te kljub vsemu nasprotovanju in tečkanju ima rada.:)-

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Najlepše darilo
9.6.2005 8:02:17   
Gina
:rozica::rozica::rozica: Lepo!:):):)

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Najlepše darilo
9.6.2005 8:23:45   
ribica.
....ful sem se razjokala obe tem.......

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Najlepše darilo
9.6.2005 8:35:49   
india
Tesa, to je pa potrditev, da najstnice le niso tak bav bav,kot sva zadnjič obupavale;).
To pismo je tako čudovito, da sem ostala s solzami v očeh.
Bravo dekle!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Najlepše darilo
9.6.2005 8:45:24   
Anonimen
Joj, kolk lepo. Kar jokam! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu tesa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Najlepše darilo
9.6.2005 8:51:01   
dory
Joj kako me je ganilo pismo...res ni lepsega darila kot pismo otroka :)...lepo res

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Najlepše darilo
9.6.2005 9:06:26   
Anonimen
Uau:bravo:

(odgovor članu tesa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Najlepše darilo
9.6.2005 9:08:41   
cmokec
Res lepo pismo. :bravo:

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Najlepše darilo
9.6.2005 9:17:03   
Maxica
Res lepo napisano.:rozica: BTW, koliko pa je hčerka stara? Ker res lepo piše.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Najlepše darilo
9.6.2005 10:42:02   
Tejči
To pa je tako lepo, da sem dobila cmok v grlu, pa solzice v očeh.

:bravo:Bravo hčerkici za tako lepo pismo.

Bom mogla jaz moji mami tudi enkrat kaj takega napisat, ker drugače ne bo vedla, da je supermami!;)

LP,Tea:sloncek:

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Najlepše darilo
9.6.2005 10:44:10   
ZARA
...no,tvoje dete me je spravlo v :((...

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
9.6.2005 11:01:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tesa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Najlepše darilo
9.6.2005 13:28:46   
spacey
Kar potne oči sem dobila... :(( Sfulom lepo, res. :rozica::rozica::rozica: Dobra pubertetnica... :)

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Najlepše darilo
9.6.2005 19:08:26   
LARIKA
Joj kar na jok mi gre. Kako lepo je tvoja hčerka to napisala. TEžko bi sama kaj lepšega povedala svoji mami. TOlk nežnosti in občudovanja je v njenih besedah,da sem jaz ostala dobesedno brez njih- besed namreč. Čudovito

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?