Najlepše darilo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

tesa -> Najlepše darilo (9.6.2005 7:32:25)

Kaj je lepšega kot to, da dobiš za darilo čudovito pisemce od svojega otroka.S hčerinem privolenjem ga posredujem vam v branje, da boste videle, kako nas Mame imajo otroci radi, neglede na to, da nas jezijo;)
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Mama!Kako velika beseda.Beseda in obličje, ki ti stoji več ali manj vse življenje ob stani.Mama, to je ona, ki ve za vsako ped tvojega življenja. To je ona.Kdo te zbuja z nežno roko, ko moraš vstati?Kdo je tisti, ki bedi ob tebi dolgo v noč in trepeta, kadar ti je hudo?Kdo je tisti, ki te čaka na pragu ves sklučen in premražen kadar se pozno vračaš domov?Kdo je tisti, ki ti bo prvi pomolil roko v oporo, kadar boš visel nad prepadom?Smejejo se vsi s teboj, a kdo te tolaži, kdo joče s teboj?Mama,mama je tista..Ona, ki ji srce krvavi, kadar te vidi obupanega in žalostnega.Mama je beseda, ki je vsem zapisana na srce v prsih od začetka pa do konca. V vsakem vlaknu srca je njena uspavanka otroštva, v sleherni žilici je sled njene ljubezni. Kamorkoli te pelje pot vidiš njeno podobo, njene oči, ki so solzne in gledajo za teboj.Še dolgo zatem vidiš njeno podoboin roko, ki ti je mahala v pozrav in nikdar je ne pozabiš. Ko se vrneš, jo vidiš kako sedi in ko te vidi ona, ji v radosti zasijejo oči.Njen objem je najtoplejši in najlepši.. V njem pozabiš na vse, kar je okrog tebe grdega in sama lepo zasije v bleščeči svetlobi materine ljubezni.Samo materina ljubezen je prava in čista. V njej ni niti kaplice črnine.Vsa lepa in čista je ta ljubezen, nedolžna kakor otrok v zibelki. Ko se ji spoveš, je edino ona , ki dpušča vse napake, čeprav ji s tem vrežeš v srce globoke in krvave rane. Saj to je ona, ki v nemuirnem snu šepetaš njeno ime. Saj to je ona, to je MAMA!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Je kaj lepšega, kot to da smo mame????????

Lunca1 -> Najlepše darilo (9.6.2005 7:43:59)

Tvoja hči je pa prava pisateljica.:bravo::bravo::bravo: Smem vprašat koliko je stara? Si bila verjetno prav ganjena ko si ga prebrala.:love:

tesa -> Najlepše darilo (9.6.2005 7:48:23)

O ja. Ful me je ganilo9nebesa
Je pa stara 15 let in pol in je drugače v najhujši puberteti. Ves čas sami problemi in ko tole prebereš
vidiš, da te kljub vsemu nasprotovanju in tečkanju ima rada.:)-

Gina -> Najlepše darilo (9.6.2005 8:02:17)

:rozica::rozica::rozica: Lepo!:):):)

ribica. -> Najlepše darilo (9.6.2005 8:23:45)

....ful sem se razjokala obe tem.......

india -> Najlepše darilo (9.6.2005 8:35:49)

Tesa, to je pa potrditev, da najstnice le niso tak bav bav,kot sva zadnjič obupavale;).
To pismo je tako čudovito, da sem ostala s solzami v očeh.
Bravo dekle!:rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> Najlepše darilo (9.6.2005 8:45:24)

Joj, kolk lepo. Kar jokam! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

dory -> Najlepše darilo (9.6.2005 8:51:01)

Joj kako me je ganilo pismo...res ni lepsega darila kot pismo otroka :)...lepo res

Anonimen -> Najlepše darilo (9.6.2005 9:06:26)

Uau:bravo:

cmokec -> Najlepše darilo (9.6.2005 9:08:41)

Res lepo pismo. :bravo:

Maxica -> Najlepše darilo (9.6.2005 9:17:03)

Res lepo napisano.:rozica: BTW, koliko pa je hčerka stara? Ker res lepo piše.:bravo::bravo::bravo:

Tejči -> Najlepše darilo (9.6.2005 10:42:02)

To pa je tako lepo, da sem dobila cmok v grlu, pa solzice v očeh.

:bravo:Bravo hčerkici za tako lepo pismo.

Bom mogla jaz moji mami tudi enkrat kaj takega napisat, ker drugače ne bo vedla, da je supermami!;)

LP,Tea:sloncek:

ZARA -> Najlepše darilo (9.6.2005 10:44:10)

...no,tvoje dete me je spravlo v :((...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.6.2005 11:01:38)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

spacey -> Najlepše darilo (9.6.2005 13:28:46)

Kar potne oči sem dobila... :(( Sfulom lepo, res. :rozica::rozica::rozica: Dobra pubertetnica... :)

LARIKA -> Najlepše darilo (9.6.2005 19:08:26)

Joj kar na jok mi gre. Kako lepo je tvoja hčerka to napisala. TEžko bi sama kaj lepšega povedala svoji mami. TOlk nežnosti in občudovanja je v njenih besedah,da sem jaz ostala dobesedno brez njih- besed namreč. Čudovito

Stran: [1]